Глобальні оголошення!

Греко-католицька церква та український націоналізм

Модератори: олеся, Tajga

Re: Балачки: ні про що і про все 3

Повідомлення Перлинка » 15 листопада 2011, 02:00

ні

так само як не сумісні християнство та політика
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ЗІрка » 15 листопада 2011, 08:44

Перлинка написав:я говорила що не згідна з поділом за національною ознакою

ти маєш право на свою думку, але я вела до того, що поділ нам властивий на підсвідомому рівні (ми прагнемо належати до якоїсь певної групи). Того існують різні прошарки суспільства, релігії, і ми спілкуємося переважно з людьми зі свого кола і ще: держава буде міцнішою, коли в неї буде більше спільних ознак. і первинною на цьому рівні є не релігія, не культура, не демократії всілякі а історично сформована національна ознака
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення мешканка » 15 листопада 2011, 09:51

Перлинка тут важко щось коментувати, бо ти не розумієш моїх переконань, так само як і я не розумію твоєї позиції щодо інших питань християнства і особистого життя. Тому пропоную не продовжувати дискусії. :beer:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 15 листопада 2011, 10:05

ЗІрка написав:
Перлинка написав:я говорила що не згідна з поділом за національною ознакою

ти маєш право на свою думку, але я вела до того, що поділ нам властивий на підсвідомому рівні (ми прагнемо належати до якоїсь певної групи). Того існують різні прошарки суспільства, релігії, і ми спілкуємося переважно з людьми зі свого кола і ще: держава буде міцнішою, коли в неї буде більше спільних ознак. і первинною на цьому рівні є не релігія, не культура, не демократії всілякі а історично сформована національна ознака

кому властивий ,кому не властивий,хто прагн ,а хто не прагне

навіщо всіх узагальнювати?

я вже писала це вавілонськ прокляття,від якого багато хто не звільнився,тому що не читав,не повірив,не прийняв жертву Ісуса та Новий Завіт,якими він нас звільнив від всяких прклять.

В такому випадку можна бути ким завгодно,патріотом,нацистом,націоналістом,свідомим громадянином,якими словами ви там ще себе називаєте,будучи готовими вбивати та вмирати за свої націоналістичні ідеї але не бути християнином,от і все.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 листопада 2011, 10:15

мені всеодно якою мовою розмовляти,в якій країні чи державі жити ,людські традиції для мене -ніщо

лиш би на землі панували мир та злагода

а для вас важливіші ваші націоналінтереси -це гординя
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 листопада 2011, 11:48

дякую за попередження :!:

гра ,я ж казала шо мене через тебе тоже забанять :lol:

ой ,нє ,виявляється через зірку,зірка ти ображаєшся на мене?

думаю зірка навіть як добре добре шукатиме,не знайде за що образитись

зато є зачіпка :crazy:

видно намуляла я вам за цих два дні :lol:

[modtext]НІХТО НІКОМУ БАН НЕ ВИДАВАВ! БАНЯТЬ НЕ ЧЕРЕЗ ДІЇ (АБО ЗА КОМПАНІЮ) ІНШИХ КОРИСТУВАЧІВ, А ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ФОРУМУ![/modtext]
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Націоналізм і християнство

Повідомлення ЗІрка » 15 листопада 2011, 14:42

нє, зірка не ображається. прости ми сиділи до ночі, купу всього понаписували, а однаково при своїх думках залишилися... ;-)
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Перлинка » 15 листопада 2011, 15:00

тоді питання до адміністрації

за що ж тоді я отримала попередження в пп?

чого ви мені образу Зірки приклеїли,вона ж на мене не скаржилась?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення тетяночка » 28 грудня 2011, 14:49

Жив у якомусь монастирі недбайливий чернець: він часто спізнювався до служби, засмучував цим братів і змушував гніватися ігумена. Ченці нарікали, і навіть просили настоятеля вигнати його.
І ось цей монах захворів, хвороба посилювалася, і він вже наближався до смерті. Засмучені були брати, що загине душа нещасного. Зібралися вони у одра його, щоб полегшити передсмертні страждання своєю молитвою, але що ж бачать вони? Цей монах помирав смертю праведника. Обличчя його виражало спокій і радість.
Коли він трохи прийшов до тями, браття запитали:
- Яке розраду отримав ти від Бога? З ким ти розмовляв, як з близькими рідними своїми?
І вмираючий, зібравши останні сили, відповідав:
- Браття, ви знаєте, що я жив негідно, і ось я побачив, як демони оточили мій одр, в руках їх була хартія - лист, зверху до низу списаний моїми гріхами. Вони наблизилися до мене, Ангел же охоронець мій стояв далеко і плакав. І раптом я почув голос із неба: «Не судіть, і не судимі будете! Цей монах не засудив нікого, і Я прощаю його »-! І зараз хартія в руках демонів загорілася, і вони з криками зникли. Підійшов до мене Ангел і привітав мене, і я говорив з ним. Брати, - продовжував він, - після прийняття чернецтва я не засудив жодної людини! Брати, - сказав він ще, - ви засуджували мене і засуджували справедливо, а я, грішний, не судив нікого.
тетяночка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 28 грудня 2011, 16:27

мешканка написав:Перлинка тут важко щось коментувати, бо ти не розумієш моїх переконань, так само як і я не розумію твоєї позиції щодо інших питань християнства і особистого життя. Тому пропоную не продовжувати дискусії. :beer:

это называется "тактично съехать"
например, для меня подобные дискуссии - это поиск истины, и как-то странно, что Ты прекращаешь разговор, вместо того, чтобы просвещать массы ))

п.с. почему была закрыта тема, не помню названия, где о.Мартин отвечал?

Перлинка задает правильные вопросы. А служители церкви, или как Вас правильно назвать, не подтверждают свою позицию библейскими фактами.
Мне, как из паствы, нужны ответы. Разве не долг или задача каждого христианина проповедовать, толковать, объяснять?.. Терпеливо.
а тут натыкаешься на "моя твою не понимать, разговор окончен" хмм...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість