Natalinda » 27 грудня 2011, 02:29
гра з вогнем а шо провтикали, ранок новорічний чи диск замовити?
мешканка я погоджуюся шо 20 грн з людини це не багато, але знаю шо часто говорять наступне "20 грн. фото, 40 грн. відео, 40 грн подарки, а ше костюм напрокат, а ше вихователям хабарі, то той ранок золотий получається", але то вже трохи не в тему.
Я не сильно поки знайома з таким, але маю сумніви що часто замовляють і фотографа і відеооператора. Зазвичай той хто знімає, той робить ше кільки знимок, тобто шо встигне те і сфоткає, тому мене і здивувала ціна 500 грн. Звісно якшо фотограф працює повноцінно від початку до кінця то 500 грн то не є великі гроші.
taranjka щодо рамочок і зайчиків на дитячих фотографіях, то я не така категорична як мешканка, будь я прихильником рамочок, мене б смайли в мешканкиному повідомленні образили чесно кажучи.
Раніше я скачувала всі підряд рамки які бачила в неті, а коли прийшлося робити Юрчикові фотки, то вони мені перестали подобатися, чато рамка відволікає зовсім від самої фотографії, тому я наразі зупинилася такоє на колажах, а рамки лиш самі прості. Разом з тим більшість моїх знайомих навпаки обожнюють всяку всячину на фотках і просять обробити подібним чином фотки. Тут я притримуюся позиції що попит породжує пропозицію.
Ну я в принципі темку створила шоб послухати яке в кого бачення.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос