Глобальні оголошення!

Квест: "Спішимо до Нового року2012". Завершився

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 8 завдання в темі!

Повідомлення олеся » 25 грудня 2011, 22:35

happymami дякую, цікава стаття про підготовку до Різдва :roses: А щодо упакування подарунків то я зрозуміла що то три обгортки і кожен день по одній знімати. Принаймні з напису на першій я так зрозуміла :oops:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 8 завдання в темі!

Повідомлення happymami » 26 грудня 2011, 00:53

олеся хм. Можливо. Але мені більше би подобався тройний подарунок))) Просто якшо три обгортки то я не зрозуміла, як їх сфотографували три разом. Але ідея теж непогана - робити сто одьожок на один подарунок ;-) :grin: :гуд:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Квест: "Спішимо до Нового року"

Повідомлення happymami » 27 грудня 2011, 11:00

:!: Завдання №10.
Чи не страшно вам від фрази "До Нового року залишилося ... днів"? Невпинно наближається новий відлік календарного часу. Здається - ось годинник бамкне дванадцять разів і всьо різко в житті зміниться. І коли в 00.15 нічого не міняється, дехто може навіть засумувати. Але ми ж не очікуємо від життя більшого, ніж воно може нам дати? Ми ж то знаємо, шо після 24.00 світ не стає з ніг на голову. Ми й далі чекаємо Різдва, потім інших свят і живемо далі, радіючи нашим (в кого вже є) сонечкам та їх здобуткам, радіючи досягненням наших половинок та вірності друзів.
:!: А для того, аби утвердити свою радість, починаємо освідчуватися в любові до нашого життя, наших сімей, Бога, друзів, всього шо нас надихає, ну і можливо навіть форуму :oops: ;-) . Є лише одна маленька умова: у вашій історії любові повинні бути присутні такі слова: сонце, мама, дуб, цеглина, шкарпетки, зубна паста, підгузник, очі, асфальт. Порядок слів - довільний.

:idea: Викладати свої натхненні історії-освідчення треба у відповідній темі "Признаємося в любові. Любов - що це?". За кожне освідчення учасник отримує 55 балів!!! Надбавка 20 балів буде додатково нарахована найсмішнішій, найромантичнішій роботі на думку форумчан. Ступінь кльовості буде визначатися кількістю подяк від форумчан під історією.

:arrow: Роботу можна виконувати як самостійно, так і разом з дітками, чоловіками, батьками, родичами, гостями, сусідами, домашніми тваринками, тощо...

:!: Кількість освідчень від одного учасника - максимум три

Результати виконання приймаються до п'ятниці, 30 грудня, до 21.05
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 10 завдання в темі!

Повідомлення lerumpochka » 29 грудня 2011, 01:38

хепімамі, не підгузник, а підгузок правильно))))) ;-)
і ще, сподіваюсь, що слова не обов'язково в називному відмінку, пра?
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення олеся » 29 грудня 2011, 01:41

lerumpochka та я теж думаю що не в називному відмінку, бо то було б ДУЖЕ кострубато :evil:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення happymami » 29 грудня 2011, 03:07

lerumpochka написав:хепімамі, не підгузник, а підгузок правильно))))) ;-)
і ще, сподіваюсь, що слова не обов'язково в називному відмінку, пра?

серйозно??? а я все життя кажу підгузники))) круто. дякую, я й не знала
ггг. Ну якби то було в називаному відмінку, то була б не історія любві, а мабуть якийсь переказ орфографічного словника чи шо ;) Ні. Не в наззивному і навіть можна не завжди в однині ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Re: Квест: "Спішимо до Нового року"

Повідомлення happymami » 30 грудня 2011, 22:54

:!: Завдання №11.
Ну що ж. Новий рік на носі. Мабуть уже більшість з вас знає, що завтра поставить на стіл, може навіть хтось уже і всю хату ангеликами-сніжинками завішав. Тому завданнячко квесту, як ніколи передбачуване та просте :!: Вам треба всього лише фотографувати свої наїдки, прикрашені куточки квартири, ялинки, і викладати це все у відповідні теми. Єдина умова - на фото мають бути присутні цифри 2012 в будь-якому вигляді. Фотографії наших ялиночок викладаємо в тему "Як ми прикрасили нашу ялинку". Кожна ялиночка отримає 33 бали
Фотографії святкових столів і страв викладаємо в тему "Фото святкових столів" Кожен окремий стіл отримає 75 балів
Ну а різноманітні прикрашені куточки нашої квартири викладаємо у відповідні теми розділу "Умілі ручки" За кожен окремий елемент дизайну (світильник, стіну, вікно, гірлянду, іграшку) отримаєте по 12 балів

:!: Результати виконання приймаються до вівторка, 3 січня, до 10.00
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 30 грудня 2011, 22:58

А наприклад ялиночки всі мають бути в одному повідомленні?
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення happymami » 30 грудня 2011, 23:00

олеся написав:А наприклад ялиночки всі мають бути в одному повідомленні?

не обовязково. Вони ж можуть бути сфоткані в різні моменти і в різниї кімнатах ;-) . Але оцінюється одна ялигнка, навіть якшо в неї є 10 фоток
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 11 завдання в темі!

Повідомлення flower » 31 грудня 2011, 19:03

а засервірований стіл без святкових страв куда скидати?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість