Не буду приховувати свого Миколайка- це Наталіндочка, цьом-цьом!!!!!

Чесно, роздерла я той пакунок прямо на пошті, не витримала, )))))) довго дерла, бо скотчем був замотаний, сама посилка, а ще потім сам подаруночок в яскраву обгортку, супер, такий одразу святковий настрій.....))))) Приготувалась роздирати ще, (ввійшла в ажіотаж), але коробочка відкрилась, а таммммм............Я була в шоці- стільки всього, і все таке кльове.... :подарунок: ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!

відкриточка з побажаннями,
набір Нівеа, куди входять і крем, і помада, і шампуньчик, і гель для душу, і шариковий дезодорант....
Плюс великий гель для душу Нівеа, (якраз зараз мені саме це і потрібно, в душі сиджу довго і часто))
Плюс резиночки для Лізульки (завтра піде в садік красива з двома хвостиками))),
Плюс книжечка з історіями для душі Бруно Ферреро "Спів польового цвіркуна" (буду читати на ніч))
Плюс суперова пальма (пра, то пальма?..))), орігамі, Наталінда, сама робила?... :clapping2: Я в захваті!!!! Настрій просто нема слів, мені саме це і було потрібно, дякую тобі велике!!!!
Так, плюс цукерки шоколадні, яких нема на фото, бо я їх зразу з"їла.....))))) Ні, не на пошті, а по дорозі додому))))) Мммм....Той, з горішком був :гуд: Мням.....)
А! І ще ялиночка маленька, я її повішала в Лізи над ліжечком, відкриваєш очі- і одразу відчуття свята і що Новий рік вже близько...))
Ще раз хочу сказати тобі величнзне ДЯКУЮ, я йшла всю дорогу і усміхалася, як довольний слон, хоча перед тим настрій був не дуже, дуже дякую, що так все з душею, що так всього багато, що таке все класне!!!!! :стук: :подарунки: Д Я К У Ю !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!