Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення lore1ei » 14 травня 2010, 12:43

Була в Малевич усі рази, вона наша добра знайома.
Нарікань нема.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення kskz » 15 червня 2010, 13:53

Один раз ходила до Хміля і більше нікому не раджу! Техніка то нова, але спеціалісти там ніякі. Мені на 20 тижні написали, що 2 стадія старіння плаценти (коли 2 буває десь після 32 тижня). Я після того дзвонила туди і перепитувала, думала може помилились, а вона мені каже, що 2 стадія - то нормально!! Хотя це взагалі не є нормою! Зразу на другий день пішла на Замкову на УЗД, і стадія була 0. А якби повірила лікарю на Хміля, то вже би в лікарню ходила капала, чого не треба..
Ще один раз була в Помазансього, сподобалось, тільки дуже довго, і нічого не говорить коли оглядає. Але на останнє УЗД також планую іти до нього.
kskz Офлайн

Повідомлення fajno » 17 червня 2010, 10:38

kskz написав:Один раз ходила до Хміля і більше нікому не раджу! Техніка то нова, але спеціалісти там ніякі. Мені на 20 тижні написали, що 2 стадія старіння плаценти (коли 2 буває десь після 32 тижня). Я після того дзвонила туди і перепитувала, думала може помилились, а вона мені каже, що 2 стадія - то нормально!! Хотя це взагалі не є нормою! Зразу на другий день пішла на Замкову на УЗД, і стадія була 0. А якби повірила лікарю на Хміля, то вже би в лікарню ходила капала, чого не треба..
Ще один раз була в Помазансього, сподобалось, тільки дуже довго, і нічого не говорить коли оглядає. Але на останнє УЗД також планую іти до нього.

О, і ми ходили і туди і туди. В Хміля повелись на відео - тепер маєм відео малечі:)Але. Написали нам там "дрібнодисперсні води" і мали з тим клопоту, бо хотіли нас через те ложити в лікарню(на Замковій). Скільки то шарпанини було і погроз, що як не ляжу то капці нам ! Пішли до Помазансього він все спростувай і нікуди ми не лягали.
Після - були на плановому безкоштовному УЗД на Замковій, все ОК.
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення chanelka » 14 серпня 2010, 23:55

Ми були 3 рази у клініці Хміля і задоволені на всі 100%. Мій чоловік лікар
і підходив до того питання дуже ''скурпульозно''.
По-перших ніяких чекань з своїм рушником по 2 години під кабінетом- все організовано, одноразові рушнички і т.д.
(дрібниця, але приємно що і у нас вже є мед. заклади де все це є)
2. Апарат зовсім іншого рівня ніж все інше, що є на даний момент в Тернополі- подивилися і в 3 d і одразу послухали серцебиття і на останньому зробили доплер артерій пуповини.
3. лікар дуже приємна і на мого чоловіка справила враження дуже грамотного спеціаліста,
заключення теж дає дуже детальне і грамотне.
4. а про мої емоції, коли вперше побачила обличчя синочка на екрані :yahoo: ми також маємо диск і навіть ще зараз інколи переглядаємо (хоча малечі вже 5 місяців).
chanelka Офлайн

Повідомлення Mary Awa » 10 липня 2011, 16:37

На всякий випадок, напишу за м.Чернівці. Може комусь пригодиться :)
Найкращий апарат і його лікар - Ходан Андрій Георгієвич в старому пологовому будинку по вул.Головній. У всіх вагітних (і просто пацієнтів), що роблять у нього УЗД, лише добрі враження і відгуки. :гуд:
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Оксанка » 08 листопада 2011, 13:31

Цікаво прочитати відгуки, дякую дівчатка! Хоч живу я вже 5 років в Житомирі, але знаю дещо і про УЗІ Тернополя. Про Малевич чула багато хороших відгуків і сама один раз колись була, враження дуже хороше, приємна жіночка, і видно, що вона за життя дитинки, а не як більшість лікарів, якщо шось не так, то все...переривайте.... Щодо Хміля,то там була моя хороша знайома, правда не з приводу вагітності , а по інших серйозних проблемах по жіночому, то саме Хміль не побачив ту причину основну, через яку зараз має великі проблеми.
Оксанка Офлайн

Повідомлення oksa_mal » 08 листопада 2011, 15:51

Була в Помазанського пару раз, задоволена повністю. Колись мій гінеколог сказала що в Тернополі нормально роблять УЗД це Помазанський і Малевич.В Малевич я не була, але відгуки про неї хороші
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Milichka » 08 листопада 2011, 17:39

kskz написав:Один раз ходила до Хміля і більше нікому не раджу! Техніка то нова, але спеціалісти там ніякі. Мені на 20 тижні написали, що 2 стадія старіння плаценти (коли 2 буває десь після 32 тижня). Я після того дзвонила туди і перепитувала, думала може помилились, а вона мені каже, що 2 стадія - то нормально!! Хотя це взагалі не є нормою! Зразу на другий день пішла на Замкову на УЗД, і стадія була 0. А якби повірила лікарю на Хміля, то вже би в лікарню ходила капала, чого не треба..

А мені навпаки Помазанський написав дані з якими мене уже хотіли "підшивати", а в Хміля подивилися і сказали все добре ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення loljka » 08 листопада 2011, 17:45

і мені в хміля ставили якусь там третю стадію на 22 тижні чи що :crazy: а потім на 36 теж та сама була стадія, але то вже робили в роддомі в центрі :-|
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення okcana » 08 листопада 2011, 18:57

Я також ходила до Хміля, дуже задоволена. Не треба було довго чекати, і обслуговування подобається.
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість