А до мене не перестає Миколай приходити приніс ще стіл письмовий типу компютерний але без шуфлядки. Мені не було де розмістити станок для бісероплетіння, бо він вееееличезний, тому Миколайко напевне під вечір вирішив ще і таке принести :подарунки:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
ось ввечері чекала мене ще одна новина, нехай це не подарунок, але приємна - в наших знайомих о 19,40 народилась донечка.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
А мені Миколайчик приніс красивий набір металевих кухоних приладь і форму для випічки, яку я вже давно хотіла купити і все було жаль грошей або руки не доходили. А Іллюсику дуже всього багато-до нього вчора цілий день Миколай приходив, сьогодні вночі і ще цілий день сьогодні-один за одним. А з усього : це багато, багато, багато іграшок розвиваючих зокрема, вбрання різні , книжечки - 4 шт, і вишита сорочечка -ще одна:)))))тепер у нього їх дві:))))))))
От вже й ніч після Миколая, а я все ще якась така задоволена, ніби й подарунки не якісь там такі незвичні, але оце все приготування, дарування, атмосфера свята цього така добра і щира, що й радості повна хата. :кайф:
А як насправді це просто- дарувати радість. Рідко ми це цінуємо Дякую вам за цю тему і Любі за ідею. Вже 2 рік тішуся.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.