Глобальні оголошення!

Пожити закордоном

Модератор: taranjka

Re: Пожити закордоном

Повідомлення irinka » 15 грудня 2011, 15:12

Перлинка написав:Перлинка а скільки часу закордоном потрібно доказувати що ти не олень? :dash: :dash:
Є такі люди, що все життя працюють відмінно, але цього ніхто не помічає :istereka:
То чи варто взагалі їхати закордон комусь щось доказувати, якщо тут є люди, які тебе добре знають, знають твої можливості і знають чого ти вартий :?:

Розшифровую для тих хто не розуміє: Українці закордоном-дешева робоча сила! Ну не завжди, але таке буває.
Для прикладу мій чоловік колись їздив в Москву (на будову на 2 міс) і працювала там бригада кожен день крім неділі. Жили в вагончику-умови самі розумієте :crazy: От коли вони вже завершували і мали їхати додому той їхній бригадир пообіцяв, що заплатить гроші тут на Україні (мовляв, щоб ви гроші через кордон не перевозили, бо можуть бути проблеми) а потім їх "кинув" і нічого не заплатив :dash: :dash:
Після цього ще подавав документи на візу в Польщу (видно першого разу було мало :grin: ) знайшов в газеті оголошення якогось поляка, той при зустрічі сказав що треба заплатити 1000 грн для оформлення візи і закордонний паспорт. Чоловік заплатив і дав паспорт то від поляка донині ні слуху, ні духу.
Висновок: краще бути вдома біля сімї :family: жити в теплі і працювати так щоб тебе цінували ;-)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення krapk@ » 15 грудня 2011, 15:22

irinka ти говориш дуже в загальному. Якщо просто сезонні заробітчани, то звісно ніхто не застрахований. А якщо це постійна кваліфікована робота, то тут вже дійсно чим краще ти робиш тим більше тобою дорожитимуть. Мій чоловік працював теж в Москві, програмістом, мав ставки, премії, відпустки, реєстрації. Складався договір роботи. А якщо людина їде навіть не знає куда, то цього і можна чекати.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення irinka » 15 грудня 2011, 15:25

krapk@ в тому то й діло що він знав куда їде, бо їхав з знайомим. Там обіцяли непогані гроші, але їх незаплатили :istereka:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Yummy mummy » 15 грудня 2011, 15:29

Я жила за кордоном , і дуже -дуже-дуже хочу туди знову :-| ..... Це моя мрія, ідея-фікс :crazy: .....
Так спочатку було зовсім не легко, особливо для дівчини якій тільки виповнилося 18 , яка ніколи ніде саме не була і ніколи не працювала....
Але найважчим була розлука, розлука з рідними, за якими я страшенно скучала :( .....
Але з кожним днем все ставало легше і легше....
Я вбувалася з мовою, почала працювати, заробляти, коли міняла роботу завжди получалося що на кращу за попередню....
Ставало класно, коли передавала гроші рідним , коли допомагала молодшим братам оплатити навчання, коли оплачувала чиєсь лікування, - тоді я розуміла що потрібна їм саме там , за кордоном.....
Саме там вдалося заробити на власне житло, про яке тут вдома можна тільки мріяти....
Але то були так би мовити студеньке заробітчанство......
Їхати так знову звичайно не хочу.....Хочу на ПМЖ :flag: .......
За кордоном є набагато більше шансів що десь, хтось тебе замітить і вдастся добре влаштуватися......Там немає такого як брат- сват приведений за руку...
Навіть сама звичайна робота (навіть непрофесійна) дає значно більші можливості ніж в нас......
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 15 грудня 2011, 15:39

irinka Ну таке буває не тільки за кордноом, що в нас мало брехні, підлості і кидаловки.....
За таким і далеко їхати не приходиться.....
Доречі навіть закордоном саме наші люди укр. і рос. таким і займаються, один одному не доплачують, обманюють, здають :dash: ....
Чорний заплатить , пeрeдасть "нашим братом" - а той збреше і собі візьме :x .....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Re: пожити закордоном

Повідомлення Shalimar » 15 грудня 2011, 15:48

eney написав:ми з чоловіком мрієм виїхати за кордон, америна німці ізраїль.

)) можешь обосновать свой выбор Израиля?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Галина » 15 грудня 2011, 15:58

irinka написав:Розшифровую для тих хто не розуміє: Українці закордоном-дешева робоча сила! Ну не завжди, але таке буває.

Якщо в людини є бажання бути не дешевою робочою силою, а кваліфікованим працівником, то цього можна добитися. Я вже писала про свою одногрупницю, яка вчилася і працювала посудомийкою в ресторані. В результаті дипломований юрист.
А ще в Португалії працює мій 3-рідний брат. Він закінчив Івано-Франківський медичний, стоматолог. Виїхав до батьків в Португалію, отримав там диплом лікаря-стоматолога і працює по спеціальності.
Якщо людина реально планує там жити, а не просто заробити і повернутися, то шанси завжди є. Треба мати бажання.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Yummy mummy » 15 грудня 2011, 15:59

krapk@ написав:є такі що вже мають квартиру , машину, будинок, ремонти і все одно їдуть далі, ніби магнітом їх тягне.

Ну це про мене....
Нам всі рідні дивуються мол маєте квартиру, в квартирі, ремонти, машину - і все одно хочете виїхати за кордон.....Мало того, я готова ВСЕ що маємо (матеріальне) віддати , тільки б жити за кордоном в Європі чи накрайняк в Америці.....
krapk@ написав:Є люди, які живуть на 2 зарплати вчителів чи лікарів, і нічого з голоду не вмирають

І це майже про нас, тільки живемо зараз на одну чоловікову зарплату + аж 130 грн. на малого ....
На хліб вистачає, але цього мало, хочеться більшого, особливо для синочка...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 15 грудня 2011, 16:01

Я готова жити закордоном і все життя того хотіла, та поки не готовий до того мій чоловік!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 15 грудня 2011, 16:05

Перлинка написав: наскільки мені відомо навіть самі злі та тупі цінують ,професійних,працьовитих кадрів.

Тут не зовсім згідна. Мій начальник колись сказав (як зайшла мова про підвищення зарплат): "А нащо їм більше платити, хіба вони від того більше працювати стануть?!".
Правда і молоді працівники-професіонали на довго не затримуються. Поки не знаюйдуть щось перспективніше. А ті яким злегка за 40 і близько до 50, то навіть і не задумуються над тим щоб йти, бо розуміють, що шансів щось знайти в них мало.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість