гра з вогнем написав:я вже раз не змогла від однієї роби відмовитися. заледве втікла від неї в іншу країну
а з цього моменту подетальніше ;-)
гра з вогнем написав:я вже раз не змогла від однієї роби відмовитися. заледве втікла від неї в іншу країну
Milichka написав:Робота мені страшено подобалась, реально отримувала задоволення. Ці всі дебети, кредити, баланси, звітності
Milichka написав: Робота мені страшено подобалась, реально отримувала задоволення. Ці всі дебети, кредити, баланси, звітності ..
mala-karta написав:Milichka написав:Робота мені страшено подобалась, реально отримувала задоволення. Ці всі дебети, кредити, баланси, звітності
:гуд:
мабуть, ти перший бухгалтер (серед всіх мені відомих), який так відзивається про свою роботу!!!
Nymydora написав:Milichka написав: Робота мені страшено подобалась, реально отримувала задоволення. Ці всі дебети, кредити, баланси, звітності ..
:omg: :omg: :omg:
я би в житті по тобі не сказала, чесслово. Мінімум - консультант у дорогущому парфумерному магазині ;-) ;-) ;-)
Milichka написав:чо не тяну на розумну тьотіньку?
mala-karta написав:ти дуже гарно виглядаєш, як продавець в дорогому магазині
mala-karta написав:а бухгалтери - то щось не так уявляються
Lusik написав:Основна спеціальність -фахівець з фізичної реабілітації - закінчила цього літа магістра і ще не працювала , бо зразу ж в декрет (так би мовити :grin: :grin: ) і можу бути учителем фізкультури :grin: :grin: , але для мене це зовсім не улюблена і не бажана професія , особливо при теперішніх дітках(![]()
![]()
![]()
) просто вчилась паралельно. а взагалі колись хотіла бути лікарем, але не вийшло, хоча моя професія дещо наближена, але нікому в нашій державі не потрібна, окрім бідних знедолених і хворих людей :( :( Сум та й годі. Після декрету планую щосьшукати по спеціальності, та буде видно ;-)
mala-karta написав:Milichka написав:чо не тяну на розумну тьотіньку?
А от я би так само як Нимидорка подумала :)
ти дуже гарно виглядаєш, як продавець в дорогому магазині ;-)
а бухгалтери - то щось не так уявляються :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість