Глобальні оголошення!

Квест: "Спішимо до Нового року2012". Завершився

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 6 завдання в темі!

Повідомлення happymami » 14 грудня 2011, 22:35

krapk@ написав:а що нема нового завдання? чи то ще не час

це капєц. І ніхто не сказав??? :istereka: :istereka: :istereka: :dash: :dash: :dash:
Я живу нині ніби у вівторку і навтіь ні в одном глазу :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :evil: :evil: :evil: :evil:
Пишу вже
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Квест: "Спішимо до Нового року"

Повідомлення happymami » 14 грудня 2011, 22:41

:!: Завдання №7.
Пишу швидко, коротко і ясно. Миколая на носі, мамусі!!! Подарунки вже всі приготували??? Подарунки подарунками, але ж смак подарунка у великій мірі залежить від його презентабельності. Тобто - від подачі. Тому ми просто зобов'язані всім нашим домашнім подарунки УПАКУВАТИ!!!
:!: Завдання полягає у виготовленні упаковочок для подарунків нашим рідним і близьким. Мішечки, коробочки, бантики, стрічечки, у формі кубів, зайців, дідморозів, черевичків, валянків, тощо - тобто любе і різнокольорое. Так як поспіху у цій справі бути просто не може, тому й балів за перше завдання не буде. Бали від 10 до 1 будуть розподілені в залежності від голосування форумчан під фотографією учасниці квесту

:idea: Пам'ятаймо! Викладаємо свою роботу у відповідній темі з результатами. Кількість фотографій від одного учасника - не обмежена. Всі подяки під кількома фотографіями одного учасника плюсуються

:arrow: Роботу можна виконувати як самостійно, так і разом з дітками, чоловіками, батьками, родичами, гостями, сусідами, домашніми тваринками, тощо...

Результати виконання приймаються до вівторка, 20 грудня, до 07.30
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення lerumpochka » 14 грудня 2011, 22:42

хепімамі, а я думала шо шось у тебе сталось - навіть за завдання не заїкалась :tipok: думала навіть тобі подзвонити)))
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення happymami » 14 грудня 2011, 22:45

lerumpochka написав:хепімамі, а я думала шо шось у тебе сталось - навіть за завдання не заїкалась :tipok: думала навіть тобі подзвонити)))

треба було подзвонити :evil: .
Бо я нині міліард справ переробила, а про саме головне навіть не думала, бо всьо планувала, як на вівторок :istereka: :istereka: :istereka:
Наступного разу якшо боїшся дзвогити - пиши в тему ;-) . Всеодно побачу, як тіко за комп сяду.
Дівчата, простіть мене загнану :oops: :flag: , я на рік вперед собі нагадування на телефон тепер поставлю
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Re: Квест: "Спішимо до Нового року". 7 завдання в темі!

Повідомлення krapk@ » 14 грудня 2011, 23:32

ага я ще думала тебе набрати, але думаю певно то я не поняла коли нова тема.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Виконуємо завдання новорічного квесту!

Повідомлення flower » 19 грудня 2011, 21:19

Щось ніхто не виставляє своїх коробочок, то покажу свою яку робила для Нимидорки на Миколая, бо я старалася ;-)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення happymami » 19 грудня 2011, 22:15

flower до речі, я думала. шо якшо ти сама не виставиш цю фотку, то я віьму і сама сфоткаю. Вона офігенна :гуд:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 19 грудня 2011, 22:29

я давно вже хотіла виставити і свотала спеціально але чекала поки Миколайчик зайде до своєї власниці :)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Квест: "Спішимо до Нового року"

Повідомлення happymami » 20 грудня 2011, 06:57

:!: Завдання №8.
:!: Готуємо СМІШНІ страви своїм діткам. І фотографуємо діток за процесом поїдання даних страв. Кожне блюдо, виставлене тут, отримує по 9 балів. В кого нема діток, котрі вже мають зубки, той може готувати сміховинки для чоловіка, батьків, сусідів, тощо. Але на фотографії мусить бути присутня саме та людина, для якої все наготовано ;) . Обов'язкова умова - страва має складатися мінімум з чотирьох компонентів чи елементів. Цукор, сіль, вода, молоко - не рахуються

:idea: Пам'ятаймо! Викладаємо свою роботу у відповідній темі з результатами. Кількість фотографій від одного учасника - не обмежена. Всі подяки під кількома фотографіями одного учасника плюсуються

:arrow: Варити, пекти, смажити, викладати, тощо, можна виконувати як самостійно, так і разом з дітками, чоловіками, батьками, родичами, гостями, сусідами, домашніми тваринками, тощо...

Результати виконання приймаються до п'ятниці, 23 грудня, до 20.00
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nataljka » 20 грудня 2011, 17:24

ЗображенняЗображення
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн