Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення krapk@ » 11 грудня 2011, 13:04

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

олеся а як соцбез взнає про це? Коли точно я вийшла на роботу? Я ж просто принесу довідку про доходи а не з якого я числа нароботі?
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення олеся » 11 грудня 2011, 19:07

krapk@ в сестри був такий нюанс що вона не знала що чоловіка офіційно влаштували і йому самому про це не сказали, і в довідках того сестра не вказала то через 2міс вона мусила їм то все повернути, бо така інформація є в ідентифікаційному коді. А ти отримувала по доходах чи 130?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення krapk@ » 11 грудня 2011, 19:40

130 +по доходах. Тобто вони взяли і ні зтого ні з того перевірили її чоловіка?? Чи вона всіх перевіряють? В мене подружка навітть в дектрет не йшла з одної роботи, пішла лиш з основної і так всі 3 роки получала гроші, хоч впринципі немала, бо там висока зарплата була. Але то в Кам'янці-Подільському.
Ого я навіть не знала що по коду вони вичилсяють що людина працює офіційно. Видно виборочно чи що. Певно не буду йти переоформлятися, буду сидіти на 130, капеццц :istereka:
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення олеся » 11 грудня 2011, 21:45

Та ми з нею гуляли і підходить поштарка дає їй лист і там пише: просимо повернути таку-то суму в соцбез, а пройшло вже десь 3міс. вона в шоці :scare: взнає за що їй сказали за допомогу на дитину, бо ви приховали доходи. Потім взнала що до чого. І була "вдячна" доброму дяді який вирішив його офіційно влаштувати. А мені здається що ідентифікаційний код то є така штука через яку проходять всі наші доходи, але я не дуже розуміюсь на тому питанні.
krapk@ написав: Але то в Кам'янці-Подільському.

А ми з Львівської обл :emphaty:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення nadia 2311 » 11 грудня 2011, 23:15

Дівчата, а якщо чоловік в іншій країні офіційно працює, то також не вийде по доходах оформити? Ніхто такого не знає? Чи може можна взяти на біржі довідку що він не працює в нас і того буде достатньо ?а то нам в січні поновляти документи і я не знаю чи на шось надіятись :( :(
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення Tajga » 12 грудня 2011, 09:24

nadia 2311, коли мій стояв на біржі, то потрібна була довідка звідти, 1) що стоїть і 2) розмір виплат за півроку попередніх. А ще окремо довідка з жеку, що не працює... Таку довідку дають на основі трудової книжки.
А якщо працює офіційно в іншій країні. то, напевне, залежить від того, які він документи надав роботодавцю при оформленні...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення nadia 2311 » 12 грудня 2011, 09:33

скоріше ми давали довідку з жеку про склад сім"ї, і на біржі на копії паспорта ставили печатку, що він не працює і не стоїть на біржі. Цього разу думаю попробую зробити так само, а якщо раптом держава дізнається,що він там працює, і скаже повернути гроші тоді будемо повертати :( :( , а самі добровільно не відмовлятимемось :P
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення Tajga » 12 грудня 2011, 14:04

nadia 2311 написав:скоріше ми давали довідку з жеку про склад сім"ї, і на біржі на копії паспорта ставили печатку, що він не працює і не стоїть на біржі.

Ага, я вже помітила, що з області в область точно відрізняється і пакет документів і де їх брати...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення krapk@ » 12 грудня 2011, 17:05

було внас в соцбезі кру, то вони випадковим чином перевіряли дотошно окремі справи. Порушників, виявили багацько.... Але обідно те, що якщо був винен сам совбез, то нічо не доплачували. Ну тобто могла мама оформитися по доходазх, а їй цього не сказали що таке є, і так вже 2 роки має лиш 130 грн.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 14 грудня 2011, 14:53

krapk@ в нас аналогічно... Сьогодні носили документи то казали що від них КРУ не вилазить щось шукають, перевіряють. І хіба що мами в яких кілька гривень тої допомоги ще комусь щось винні :istereka:
Але ніхто не перевіряє високопосадовців які на один сніданок витрачають більше ніж в нас тих грошей за пів року назбирається :niger:
До речі у нас вже є дитячі гроші :dance: Правда я рахунку не перевіряла але подруга сьогодні свої зняла...
Востаннє редагувалось олеся в 14 грудня 2011, 14:54, всього редагувалось 1 раз.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей