Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення КлубНіка » 22 жовтня 2011, 11:33

Ira я вчуся на платному :) у мене степендії нема.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Marta » 24 жовтня 2011, 10:20

Tajgaдякую тобі дуже за інфо, я зв"язувалась з жіночкою з соцзабезу, вона мені те саме сказала. Сьогодні йду в соцстрах попитаю на рахунок документів, що ПП має здати туди. То нічого, що прийдеться чекати на декретні, головне- вони будуть!))))))
Marta Офлайн

Повідомлення Ira » 24 жовтня 2011, 11:43

КлубНіка написав:Ira я вчуся на платному :) у мене степендії нема.

Ага, тоді ясно!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Lusik » 18 листопада 2011, 15:08

Хм,а мені тоді в соцзабезі казали,що якщо я піду в декрет,то мені виплатять ті декретні за 4 місяці,а якщо і далі вчитимусь,то треба довольствуватись стипендією. Так як стипендія в мене була досить висока,то мені не вигідно було її втрачати заради тих декретних,які начислялись би мені,як безробітній! То це мене обдурили в соцзабезі?

вже може трішки пізно повертаю це питання, але я з тобою напевнобули в одина ковій ситуації-я теж навчалася як була вагітна на державному, тому в нас був вибір або дикретні за чотири місяці в межах 800 грн., а кожного місяця стипендія по 740 (як було тоді в мене), але дикретні пропадають. Тому дикрету у мене не було :)
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення krapk@ » 10 грудня 2011, 20:39

дівчата хто вже вийшов на роботу і робив перерахунок по доходах, там щось виходить чи навіть не варто переоформляти. Поможіть порахувати. Якщо наприклад я отримувала по доходаз 130+770=900грн і з вересня наприклад ще маю 1000 грн офіційної зарплати то що робити? Вже мені ніц не світе? Адже було фактично 2000 доходу??
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення олеся » 10 грудня 2011, 21:58

krapk@ як хочеш в понеділок мама нестиме мої документи на поновлення, бо мені трохи їхати а то з малими важко :crazy: і спитає там знайома працює. а там вроді ше є таке що як ти на роботу вийшла, то маєш повністю закрити допомогу навіть 130гр, хіба якщо не на повну ставку, моя подруга не відразу закрила (малому було десь 1р10міс) то мусила потім їм вертати гроші за то що виплатили :scare:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення happymami » 10 грудня 2011, 22:28

на скільки я знаю таки так. Якшо ти вийшла на роботу. то про яку допомогу вже може бути мова? Якшо тобі мало - можеш просто робити документи на малозабезпечену сім'ю. Або на субсидії. Але допомоги по доходах тобі вже ніззя
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 10 грудня 2011, 23:54

я вийшла лиш на 0,5 ставки, і з моєю офіційною 1000грн ми з дитиною вдвох не вважатимемося малозабезпеченою сім'єю:
Тобто:
(для працезд. 210,84*к-сть працезд.(ви,чоловік)+прожит. для дит.(до 6-р) 435+60)-середньом.сукупний дохід сім"ї=це і буде допомо.малоз.сім"ї
В моєму випадку: 210,84*1+435+60-(1000)=706-1000 :istereka:

олеся, якщо знайома то хай спитає, бо 130 всім мають платити чого їх мають забрати-це мінімум до 3 років.
А якщо ту допомогу що я отримувала по малозабезпеченості останні 6 міс., не рахують в дохід, то по доходах мені вийде, якщо я все правильно рахую:
1004(прож.мін)-(1000/2)-130=375грн
Ще цікаво чи я можу від держави на щось сподіватися якщо маю відмову від аліментів.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення олеся » 11 грудня 2011, 01:43

krapk@ так якщо на 0.5 то 130 точно буде, бо моя подруга вийшла на 1 цілу ставку, і повідомила в соцбез через 1 міс після того, як почала працювати то через деякий час їй прийшов лист про те що має повернути 130гр бо судитимуться. мотивували це тим що є якийсь там закон.
А про твою ситуацію як взнаю то відповім в понеділок чи вівторок.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Tajga » 11 грудня 2011, 02:11

krapk@, при виході на неповну ставку допомогу на дитину до 3-х років продовжують виплачувати, це раз. По-друге, дохід вираховують на 1 особу в місяць по даних за останні 6 місяців. Тобто, якщо ти працюєш лише 2 місяці, а подаєш довідку за ці два і ще попередніх 4 міс, де ти не працювала, то вийде дохід на 1 особу вийде ще менше (з умовного прикладу: 2000тис/6міс/2особи= 166,66). По-третє, попередня допомога на дитину до 3-х років не враховується. По-четверте, ця додаткова допомога вираховується згідно прожиткового мінімуму, встановленого на даний період (не ПМ для працездатних, чи для дітей до 6-ти років, а просто - прожитковий мінімум, такий собі загальний показник), в жовтні-листопаді був 934 грн, в грудні 953 грн (за прикладом виходить 953-166,66=786,33 грн на особу (це 130 грн мінімальної включно). Ніби все точно написала.
Тобто, тобі треба сісти і підрахувати твій дохід за останні 6 міс, перерахувати на 1 особу в місяць, тоді стане зрозуміло, чи вийде тобі допомога і який буде її розмір.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість