Пішла купити рюкзак...
Повернулася додому з двома торбами всякої краси: туфлі на шпиляці, панчішки, блискучий шалик, гламурненьке коротеньке платтячко, браслетище з бірюзовими камінчиками, брильянтові заколочки, вампірський лак на нігті... Вроді ще не весна... Згламурююся чи шо??? Мабуть просто душа прагне свята))) Срочно потрібна альтернативна двіжуха, бажано в районі якогось лісу чи села)))) Бо страшно за себе стає. Ше до літа цілий рік, а я вже зраджую своїм смакам. Шо ж буде далі?
Ну во, власне, кавалок сукенки і кавалок браслета, заколок і лаку. Туфляки є на авці, но ще збільшену кину сюда (До речі - туфлі продаю, мо кому тре перед святкування Нового року. Потім створю тему).
Сукню купила за 44 грн кажись.
Браслет за 30 грн. Кльовий, правда на фото чомусь виглядає дешево і ніби як срібний. Хоча він з якогось такого жовтого заліза. І не так базарно виглядає, як ото на фотці. Мабуть спалах надто забив
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Крім того вчора купила пуховик. Світло салатовенький. На сєканді за 30 грн. Ну звичайно ж короткий. Купила з розрахунку малій. Але ще сама поношу його бо дуже вже мені приємний він. Теплий, зручний і підкладка приємна до тіла :-| . Фірма правда якась непоняна, не знаю такої. Но зато пуховик :-| . Я чомусь так їх люблю.