Глобальні оголошення!

А ваш малюк смоктав пустушку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ви з соскою?

Ви можете обрати до 5 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: А ваш малюк смоктав пустушку?

Повідомлення ЗІрка » 07 грудня 2011, 15:53

і ми користуємось в деяких випадках. :? сам просить. не знаю, що було б, якби не дала з самого початку, але рефлекс у нас сильно виражений. і циця і дуда (пустушка) виручають . часом такі істерики, ні вдягнути на вулицю, ні в памперс на сон - то тільки пустушкою втихомирюється :dash: :flag: .
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Галина » 07 грудня 2011, 15:59

В мене старша плювала пустушкою дуже далеко, свекруха намагалася підперати марлею, але це не допомагало. То старша виросла буз всяких сосок. Чому я була дуже рада. А от друге малятко часом смочке... Я б не давала, але коли не голодна то циці не хоче, як пхаю то кричить, нервується махає кулачками, а з пустушкою заспокоюється. Сподіваюся що до півроку зможу відівчити, бо дуже мене ті соски злять.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення irinka » 07 грудня 2011, 16:00

ЗІрка написав:часом такі істерики, ні вдягнути на вулицю, ні в памперс на сон - то тільки пустушкою втихомирюється :dash: :flag:

ЗІрка в нас теж спочатку таке було :istereka: :istereka: дуже важко було привикнути, але зараз вже набагато легше. Бо чим дитина старша тим важче її відівчити :(
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Сніжинка » 07 грудня 2011, 16:09

Моя смокче як засинає, і то не завжди, а потім випльовує. Коли грається бере другим боком і глодже.
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення ЗІрка » 07 грудня 2011, 16:12

знаю, знаю... в мене в сусідки донечка вже 3 роки і два місяці ніяк не відмовиться від тої гуми :(
я пробувала, але він без неї не засинає ніколи... (може раз чи два на вулиці вколисався) тільки істерики і крики в хаті, в результаті через дві години мук даємо дуду і дитя дрихне :-|
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Галина » 07 грудня 2011, 16:33

В мене це не стільки для заспокоєння мого чи дитини, а свекрухи. Бо коли моя мала починає плакати і кричить більше 5-ти хв, то свекруха ходить і стогне: "Боже, що то їй таке, чого вона так плаче, певно тре священника запросити, щоб освятив хату, бо то хтось шось поробив" і так весь час поки дитя плаче.
Я спочатку намагалася пояснити, поговорити, але збилася з того, бо скільки б я не говорила вона знає своє.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення ЗІрка » 07 грудня 2011, 20:08

ну... я сама не витримую плачу довше 5 хв. :oops:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 22:31

Галина написав:В мене це не стільки для заспокоєння мого чи дитини, а свекрухи. Бо коли моя мала починає плакати і кричить більше 5-ти хв, то свекруха ходить і стогне: "Боже, що то їй таке, чого вона так плаче, певно тре священника запросити, щоб освятив хату, бо то хтось шось поробив" і так весь час поки дитя плаче.
Я спочатку намагалася пояснити, поговорити, але збилася з того, бо скільки б я не говорила вона знає своє.

в мене свекруха точ в точ те ж саме каже,лиш без священника :lol:

я не даю всеодно ні соску ні їсти пити коли було чотири місяці крім гв,хоч вона нас живодьорами обзивала і казла шо дитина хвора ,тре терміново швидку викликати ,але мені простіше,ми з нею не живемо,лиш як в гості приїжджали ,якби щодня таке було не знаю, важко передбачити як би розгортались події :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення georginochka » 14 травня 2012, 13:08

ЗІрка написав:знаю, знаю... в мене в сусідки донечка вже 3 роки і два місяці ніяк не відмовиться від тої гуми :(
я пробувала, але він без неї не засинає ніколи... (може раз чи два на вулиці вколисався) тільки істерики і крики в хаті, в результаті через дві години мук даємо дуду і дитя дрихне :-|

А моєму вже майже 3,5 , а він досі без неї не засинає :dash: То вже якась болячка :confused: Було кілька спроб відмовитись, але закінчувалось все такими сценами, що я боялась вже більше за психіку дитини, ніж за прикус чи ше там щось :sad: Але скоро маємо йти в садочок, а то в такому віці вже абсолютно не прийнятно. І що з тим робити? А ще є молоко з пляшки :=): Короче, завал з тим. Певно я щось десь прогавила.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення олеся » 14 травня 2012, 14:06

В нас теж молоко з пляшечки. І нічого вже не переживаю. Бо то лише молоко. Моєї подруги старша дочка 5р5міс п'є чай з пляшки і іноді носить її в зубах, оце дійсно прикол))) А молоко в такому віці? Я теж переживала, але якось заспокоїлася якось далі буде видно, може стакани з трубочками знайду дитячі з тачками, чи ще якісь штуки... Буде видно...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість