Глобальні оголошення!

Як Ви ставитесь до свідків Єгови?

Модератори: олеся, Tajga

Re: як Ви відноситесь до свідків Єгови?

Повідомлення Сніжинка » 07 грудня 2011, 17:10

Секта, якщо переймають мене по дорозі чи дзвонять в двері, то в нас коротка розмова. Не люблю слухати їхні ті балачки, я ходжу до церкви і знаю все й без них. Мені знайома розповідала, що якщо вони приводять нового члена, то їм платять гроші. ЇЇ хотіла подружка затягнути, кликала на каву, а одного разу їй щось підсипала в каву, від якої дуже погано було. Священик відчитував молитву.
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення krapk@ » 07 грудня 2011, 17:17

ого, жесть. Я теж на вулиці намагаюся пошвидше від них віднєкатися, а раптом якийсь гіпноз нашлють.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Milichka » 07 грудня 2011, 17:19

І я говорю на вулиці "дякую, не цікавить", додому не пускаю з такими ж словами. Свідків Єгови страшено нав"язливі один раз впусти і будуть дуууже довго надоїдати
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 18:13

Сніжинка написав: Мені знайома розповідала, що якщо вони приводять нового члена, то їм платять гроші. ЇЇ хотіла подружка затягнути, кликала на каву, а одного разу їй щось підсипала в каву, від якої дуже погано було. Священик відчитував молитву.

це неправда ,свідки -релігійна організація,але не кримінальний клан.хоч я не є їх прихильником,але всеодно не люблю коли перекручують чи зводять наклепи .

ні свідкам ні пртестантам ніхто не платить за новонаернених ,просто в других є таке поняття як євангелізація а в перших не знаю як це називається .Хоч зовні,неозброєним оком вони дуже схожі устроєм знанням Біблії(до речі свідки мають свою версію ,затечену під себе
),але є одна величезна відмінність між свідками та протестантами перші не визнають Ісуса Богом ,Сином Божим,не вірять в Триєдиного Бога.А це в християнстві найважливіше.
Про євангелізацію в Біблії коротко тут

| +
Как христиане могут быть вовлечены в евангелизацию? – Из чувства личной ответственности за распространение евангельской вести. Так говорит Св.Писание: «Тогда говорит ученикам Своим: жатвы много, а делателей мало; итак молите Господина жатвы, чтобы выслал делателей на жатву Свою». (От Матфея 9:37-38)

Евангелизм – это всемирная работа для всех христиан. Так говорит Св.Писание: «Итак идите, научите все народы, крестя их во имя Отца и Сына и Святаго Духа, уча их соблюдать Все, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь». (От Матфея 28:19-20)

Делиться знанием о Иисусе Христе должно стать образом жизни. Так говорит Св.Писание: «Тайну, сокрытую от веков и родов, ныне же открытую святым Его, Которым благоволил Бог показать, какое богатство славы в тайне сей для язычников, которая есть Христос в вас, упование славы, Которого мы проповедуем, вразумляя всякого человека и научая всякой премудрости, чтобы представить всякого человека совершенным во Христе Иисусе; для чего я и тружусь и подвизаюсь силою Его, действующею во мне могущественно». (Колоссянам 1:26-29)

Благая весть – весть о спасении – должна быть проповедана по всей земле, прежде чем Христос придет. Так говорит Св.Писание: ”И проповедано будет сие Евангелие Царствия по всей вселенной, во свидетельство всем народам; и тогда придет конец”. (От Матфея 24:14)

Не обязательно быть утонченным, высокообразованным человеком, чтобы поделиться познанием об Иисусе. Так говорит Св.Писание: «И когда я приходил к вам, братия, приходил возвещать вам свидетельство Божие не в превосходстве слова или мудрости, ибо я рассудил быть у вас незнающим ничего, кроме Иисуса Христа, и притом распятого, и был я у вас в немощи и в страхе и в великом трепете. И слово мое и проповедь моя не в убедительных словах человеческой мудрости, но в явлении духа и силы, чтобы вера ваша утверждалась не на мудрости человеческой, но на силе Божией». (1 Коринфянам 2:1-5)

Мы призваны быть представителями Иисуса. Так говорит Св.Писание: «Итак мы -посланники от имени Христова, и как бы Сам Бог увещевает через нас; от имени Христова просим: примиритесь с Богом». (2 Коринфянам 5:20)

Евангелизм – это значит говорить о Христе; но также – быть живой моделью истины. Так говорит Св.Писание: «И сказал им: идите по всему миру и проповедуйте Евангелие всей твари.(От Марка 16:15); «По тому узнают все, что вы Мои ученики, если будете иметь любовь между собою». (От Иоанна 13:35)

Евангелизм – это нечто большее, чем проповедь и свидетельство. Так говорит Св.Писание: «Дух Господа Бога на Мне, ибо Господь помазал Меня благовествовать нищим, послал Меня исцелять сокрушенных сердцем, проповедывать пленным освобождение и узникам открытие темницы». (Исаия 61:1)

Просто якщо кожен християнин покликаний поділитись доброю вісткою спасіння через Ісуса Христа .То якщо чесно не знаю і не розумію що намагаються донести людям свідки Єгови.Найбільше вони люблять далдичити те що ми не правильно називаємо Бога ,що його треба називати по імені,бо Він ображається :? ,це вчення в них напевно основне і звучить дещо кумедно як на мене.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 18:26

Вважаю що ця організація ,зовні благочесна ,як вовк в овечій шкірі має на меті відвести від істини. звичайні люди-члени секти просто жертви,керуюча верхівка може усвідомлює що робить,а можливо осліплена темними силами.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 грудня 2011, 18:34

найбільше про що мені говорять Свідки Єгови про кінець світу, і про те чи попаду я і моя дитина в нове і щасливе життя.
дратує мене це.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 18:35

там у них якесь обмежене число обраних :(
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 грудня 2011, 18:38

Перлинка написав:там у них якесь обмежене число обраних :(

Так так, і чогось не пояснюють вони чому всі віруючі люди, котрі живуть за заповідями, не попадуть у те число...
дивно :?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 18:39

чому дивно,бо тре лиш до них ходити щоб спастись
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 грудня 2011, 18:43

Мені Свідки казали що вони не нав’язуються, вони проповідують, так як робив Ісус і апостоли, але чомусь вони не враховують той фактор, що зараз люди грамотні, а колись мало хто міг читати Біблію.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей