Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення mala-karta » 06 грудня 2011, 23:14

мешканка написав:Щодо купованих "бельгійських" вакцин-то є свого роду "ілюзія безпеки" ... В Бельгії виробляються вакцини (на експорт до країн 3-го світу) які ще не пройшли тестів і тільки результати випробовування на наших дітях покажуть їм наскільки безпечною є вакцина для їхніх дітей...
Або закуповуються по собівартості просрочені припарати, або списані, які не оправдали себе, або в далекій перспективі дали погані результати.

а звідки така інформація?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 06 грудня 2011, 23:22

дівчата, ви говорите, що прививки ж не дають 100% захисту від хвороб, то нащо їх робити?
але ж ніщо не дає 100% захисту від хвороб.

Якщо перестаратись з загартовуванням, то також можна захворіти.

Відповідальність за налідки прививок - тільки на батьках. І, на жаль, тільки батьки повинні слідкувати, чи добре оглянув дитину лікар перед прививкою, чи добре дитина себе почуває, батьки повинні цікавитись, що колять їх дитині.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 02:18

mala-karta

лікар може погано оглянути дитину,або бути некомпетентним ,або дитина може мати приховані болячки ,які неозброєним оком без спец аналізів важко діагностувати ,їм для статистики якомога більше тре загнати під прививкує,тому оглядають бігло
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 07 грудня 2011, 08:33

Перлинка, от тому і пишу, що НА ЖАЛЬ батьки повинні слідкувати чи добре дитину оглянули (в те поняття якраз і входить, хто і як оглядав).

Можна, звичайно, відповісти, що за огляд дитини повинні відповідати професіонали, що хоч б перед першою прививкою треба було зробити якісь аналізи...

Але ж скільки батьків не задумуючись дають дитині антибіотики, бо так лікар прописав (не сумніваюся, що антибіотики в багатьох випадках рятують життя, але так само в багатьох випадках і гроблять його в тій самій далекій перспективі), годують чіпсами, чупа-чупсами і майонезами (смачно ж, га ? :mrgreen: ) - і тоді ніхто так сильно не протестує, що перед антибіотиками не робили аналізів, а чіпси не пройшли всі сертифікації і на них не написали - тільки для дітей старших 40 (чи коли мізки почнуть працювати).
І за прививки також повинні відповідати батьки, бо роблять ті прививки ЇХ дітям.
Я не агітую за прививки, це, звичайно ж, вибір кожного, індивідуально для кожної дитини. Але якщо вже робити прививки, то варто подумати що це таке, коли їх робити і чи варто кокретно вашій дитині саме цю прививку.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 07 грудня 2011, 10:49

mala-karta написав:а звідки така інформація?

Коли я ще жила в Іспанії, то там почула таку інформацію. А з того часу не думаю, що щось змінилось.
Щодо того, що батьки повинні контролювати, то як можна проконтролювати вміст вакцини? її складові компоненти? їх термін придатності? Де виготовляли цю вакцину? на кому її тестували?
Чи є компоненти ГМО? (в нас же жодної лібораторії нема, яка може зробити такі тести, а це вкрай важливо, адже трансгенні компоненти можуть модифікувати вірус, можуть сполучатись з генами людини і призводити до мутацій) В Україні вакцинують вже більш, як пів століття і скільки за цей ча зросло випадків мутацій, наскільки помолодшали хвороби, з"явились хвороби, яких раніше не було (той самий аутизм, до якого призводять тяжкі метали, зокрема свинець у вмісті вакцини), які страшні показники дитячого раку? Чи всьому вина екологія?(як більшість кажуть)
Зокрема, за Радянського Союзу список протипоказів до вакцинації був довгим, а зараз? Практично протипоказів нема (дочекатись, поки висипка в дитини-алергіка зійде, доки шмарки пройдуть і т.д.) Чому так? Бо в Україні НЕМА повністю здорових дітей. А хіба не це нам дають вакцини: захист від хворіб, здорову націю, колективний імунітет... Виходить, що одне-лічим, а друге-калічим.
ПС: то всьо є моє ІМХО. Кого цікавить інформація-маю літературу, можу дати почитати, бо сама вже 5 років цікавлюсь цим питанням.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення krapk@ » 07 грудня 2011, 11:02

Milichka написав:Почала розпитувати - мій чоловік не вакцинований, а він з 1978року. Тьотя неонатолог своїх синів не щепила, а їм уже більше 30 років. І сусідка фельдшер, яка агітувала мене обов"язково робити прививки, своїх внуків не щепить, каже страшно .... вони і так не зовсім здорові, а на чужих можна поексперементувати....((((

я недоношена була, то зразу не прививали, а потм мамі шепнули на вушко-краще не прививайте. Не можу сказати, що я здоровіша/хворобливіша за інших. Звичайна. Але жива здорова.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення мешканка » 07 грудня 2011, 11:12

krapk@ написав:
Milichka написав:Почала розпитувати - мій чоловік не вакцинований, а він з 1978року. Тьотя неонатолог своїх синів не щепила, а їм уже більше 30 років. І сусідка фельдшер, яка агітувала мене обов"язково робити прививки, своїх внуків не щепить, каже страшно .... вони і так не зовсім здорові, а на чужих можна поексперементувати....((((

я недоношена була, то зразу не прививали, а потм мамі шепнули на вушко-краще не прививайте. Не можу сказати, що я здоровіша/хворобливіша за інших. Звичайна. Але жива здорова.

В мене чоловік не вакцинований (може пару вакцин має, тих, що ще в роддома зробили) І, дякувати Богу, все добре. Таких випадків є багато, особливо тих дітей, які виросли у віддалених селах. Так що, то не правда, що ВСІ були вакциновані. :girl_hospital:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення мешканка » 07 грудня 2011, 11:17

Цікава стаття попалась під рукутут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Там хоч якісь досліди роблять і якісь статистики ведуть.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 07 грудня 2011, 16:48

може памятаєте тих діток дцпшних ,для яких я слінги просила ,народились недоношеними вроді в 32 тижні ,у них від народження були судоми ,невропатолог дозволила на цьому фоні прививати ,правда мама мяко кажучи молода і немудра що послухалась.З її слів дцп став помітний після щеплення правда не помню в 3 міс чи пізніше ,до цього вона думала що дітки хворобливі але не настільки.
А скільки ще є таких батьків,молодих,не грамотних, що досі вірять беззаперечно лікарям,чому їхні діти мають ставати інвалідами чи помирати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Ira » 07 грудня 2011, 17:02

Знайома зробила своїй дитині щеплення КПК. Після цього дитина вже п"ятий день лежить з температурою 40, яка не збивається і не падає :scare:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість