mala-karta написав:а звідки така інформація?
Коли я ще жила в Іспанії, то там почула таку інформацію. А з того часу не думаю, що щось змінилось.
Щодо того, що батьки повинні контролювати, то як можна проконтролювати вміст вакцини? її складові компоненти? їх термін придатності? Де виготовляли цю вакцину? на кому її тестували?
Чи є компоненти ГМО? (в нас же жодної лібораторії нема, яка може зробити такі тести, а це вкрай важливо, адже трансгенні компоненти можуть модифікувати вірус, можуть сполучатись з генами людини і призводити до мутацій) В Україні вакцинують вже більш, як пів століття і скільки за цей ча зросло випадків мутацій, наскільки помолодшали хвороби, з"явились хвороби, яких раніше не було (той самий аутизм, до якого призводять тяжкі метали, зокрема свинець у вмісті вакцини), які страшні показники дитячого раку? Чи всьому вина екологія?(як більшість кажуть)
Зокрема, за Радянського Союзу список протипоказів до вакцинації був довгим, а зараз? Практично протипоказів нема (дочекатись, поки висипка в дитини-алергіка зійде, доки шмарки пройдуть і т.д.) Чому так? Бо в Україні НЕМА повністю здорових дітей. А хіба не це нам дають вакцини: захист від хворіб, здорову націю, колективний імунітет... Виходить, що одне-лічим, а друге-калічим.
ПС: то всьо є моє ІМХО. Кого цікавить інформація-маю літературу, можу дати почитати, бо сама вже 5 років цікавлюсь цим питанням.