Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення mariana » 06 грудня 2011, 14:40

irinka ну та лікарі вакцини самі не роблять, що ви таке пишете! Вакцини всі імпортні, завозять з-за кордону. Обов"язок лікаря- детально оглянути дитину, а за ускладнення то все під нашу відповідальність, ніхто на себе не візьме більше.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення irinka » 06 грудня 2011, 15:19

mariana але ж закордоном їх хтось таки виготовляє :!: чи ти думаєш що їх з пальця висмоктують :grin: Маю наувазі те, що ТОЙ хто виготовляє ніколи б не випробував тої вакцини на своїй дитині!!!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення мешканка » 06 грудня 2011, 15:24

irinka а країни третього світу (в тому числі наша Україна) якраз і слугують полігоном випробвування вакцин (і не тільки,а й медикаментів також)
це вже не говорячи про вакцини, матеріал для яких пройшов термін придатності і його закупили такі країни, як наша по собівартості. то що вже говорити про совісність і чесність... На всьому робляться гроші, а коли мова йде про вакцини-то це міліарди.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення irinka » 06 грудня 2011, 15:36

мешканка :гуд: а я про що!! Хтось на цьому непогано заробляє, а українські діти вмирають :istereka: треба відмовлятися від тих прививок, бо колись ще одна прививка може стати останньою :( :cry:
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 06 грудня 2011, 16:02

є дітки що вмирають, а є такі що стають каліками на все життя. Крім того ще не ясно чому зараз всі онкоцентри переповнені. Як так, що в дівчаток 12-13 років звідкичь береться рак грудей. Інколи нам здається що прививка пройшла успішно, а за роки вона ще може дати про себе чути.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення georginochka » 06 грудня 2011, 16:15

irinka написав:мешканка :гуд: а я про що!! Хтось на цьому непогано заробляє, а українські діти вмирають :istereka: треба відмовлятися від тих прививок, бо колись ще одна прививка може стати останньою :( :cry:

я от з цього приводу маю сумніви. своїм я ще не робила, але планую купляти вакцину і робити щеплення.
Вмирають діти не тільки від прививок, а й від хвороб, яким ті протидіють. Якщо всі і повністю відмовляться від вакцинації, то до нашої, не надто розвинутої країни, можуть повернутись страшні хвороби.
Інша річ якість тих вакцин, що є в Україні :(
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення irinka » 06 грудня 2011, 16:21

Я зробила останню від кору-краснухи-паротиту. І після того як почула, що саме від цієї прививки померла дитина в мене появились сумніви :( чи варто було взагалі її робити :?: думаю, можна було б обійтись :?
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 06 грудня 2011, 16:32

georginochka а я нікого не переконую, то є дуже важливе рішенння і кожна мама має сама його приймати не керуючись почутим через телебачення чи тим що каже вам ваш педіатр, а зважити всі "за" і "проти", вивчити це питання з різних незалежних, непрофінансованих державою джерел. Я особисто для себе рішення прийняла, а переконувати когось-то брати на себе велику відповідальність.
Щодо купованих "бельгійських" вакцин-то є свого роду "ілюзія безпеки" ... В Бельгії виробляються вакцини (на експорт до країн 3-го світу) які ще не пройшли тестів і тільки результати випробовування на наших дітях покажуть їм наскільки безпечною є вакцина для їхніх дітей...
Або закуповуються по собівартості просрочені припарати, або списані, які не оправдали себе, або в далекій перспективі дали погані результати.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mariana » 06 грудня 2011, 16:39

На рахунок вакцин - то виготовляють їх великі фармацетичні компанії, і чи роблят власники цих компаній прививки своїм дітям - знати ми не можемо. Я теж своїй дитині робила тільки БЦЖ, а інші ні, але то не значить що то єдино правильний вибір, просто так сталося. Звичайно що ніяк ми не можемо проконтролювати за якість тої вакцини що є в наших поліклініках, якщо наважився на привику- то обов"язково розгорнутий огляд лікаря, хоча в нас таке не практикують.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення krapk@ » 06 грудня 2011, 17:24

воно дійно добре, якби мати можливість купувати якісні препарати то звісно робити можна було б. Але є ще така річ як індивідуальн непериносимість дитиною якогось складника-будь то прививка будь то ліки. Ще якби можна було таку процедуру робити щоб знати чи не буде дитині від того ліка шкода. Чули мабуть, як хлопчик недавно від звичайних ліків помер від жару?
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість