Глобальні оголошення!

Як і де святкуєте НР?

Модератор: Сяна

Re: Як і де святкуєте НР?

Повідомлення georginochka » 29 листопада 2011, 15:51

Йшла я вчора ввечері з магазину, а ззаду йшли два підлітки (років 14-15) і говорили про Новий рік. Один другому каже: "хочеться цей новий рік зустріти,як нормальні люди, а ни як все, нажертися в дупу". Це ж скільки раз вони "нажиральсь в дупу" на Новий рік і скільки років :?
Але то ліричний відступ, взагалі то я вже не можу згадати коли хоч якось напивалась на Новий рік. І цей не буде винятком - поїдемо на мою "історичну батьківщину" і буде святкувати великою сімєю з шампанським, хлопушками, ялинкою і печеною куркою :clapping2:
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення mari » 03 січня 2012, 12:21

То як ви Новий Рік зустрічали? Фото і описи в студію.

МИ з ще однією сім"єю були в нас вдома. Грали в різні конкурси: вгадай мелодію, розмальовували тіло(в мене рука розмальована),фанти тягнули, мумію замотували з паперу туалетного, їли, О 11.45 вилізли на дах, пили шампанське, стріляли феєрверками, тоді як дівчата заснули пішли ще до одних друзів і о 5.0 полягали спати.
Зображення
Зображення

Зображення Білка і Я
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення oksana.tesliuk » 03 січня 2012, 15:49

ми були вдома
коли Президент почав свою промову, ми вирішили, шо це надовго,
і пішли купати меншого... і не вгадали ))))))))))))
то ж коли годинник по телевізору вибивав 12-ту, ми з чоловіком сиділи в ванній кімнаті -
він тримав малого, а я милила ггггггггггггг
а старший тим часом мирно спав з бабусею
бо напередодні разом зі мною до першої ночі випікав мигдальне печиво для Діда Мороза )))))))))
а потім менший до другої не міг заснути через феєрверки у вікнах
так і сидів з розкритим ротом і очима як по п"ять копійок від спалахів і галасу - все таки перший НР в його житті ))))))
до фотографій руки в тій метушні так і не дійшли
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Любов » 03 січня 2012, 18:26

ми, як завжди, всією великою родиною зустрічали Новий рік.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення олеся » 03 січня 2012, 21:34

oksana.tesliuk написав:коли Президент почав свою промову, ми вирішили, шо це надовго,

ми теж так думали... Але були в тій самій кімнаті що і телевізор, але мало не пропустили новий рік... Побачили секундну стрілку за 5 сек до 00.00. Святкували в чоловікової сестри, було весело, пили шампанське, запускали феєрверки, дивилися на інші... одним словом за всім цим святкуванням не звернули увагу на те як засиділися до 7.00, а в 8.30 встала в церкву на Службу Божу, потім пішли до племінниці на день народження їй 5 рочків виповнилося саме на новий рік. А фоток щось не наробили, лише кілька штук, але нема нормальних щоб показувати....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 00:37

mari
дуже класно виглядаєш :гуд:
нова стрижка?чи я давно твоїх свіжих фоток не бачила?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 00:46

а я годувала малого і заснула ,повечеряли в девять вечора,і чоловік чомусь стіл розібрав :shock: ,я шось завтикала,дивлюсь -вже нема нічого

лиш з просоння почула звуки фейєрверків і сказала доці шо ше не спала,шоб у вікно подивилась

купа наших хлопавок,бенгальські вогні-все лежить не тронуте

пошкодувала шо забула салют купти,але може й добре ,не було кому і для кого пускати

ми так з чоловіком змучились за тиждень до нр,шо лиш тепер відійшли ,кілька днів тупо нічого не робили
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 04 січня 2012, 01:02

ДЯКУЮ, Перлинко, фотки свіжі є в соцмережах і в цій темі:). У підсумках за рік згадувала що підстриглась під боб-каре, досить коротко, але волосся яке вилазило і вилазило довело до стрижки, думаю вийшло гарно, підстиглась 30.12. 2011.Не дуже порадував помальований колір, але то вже так вийшло(перукар нова). Трохи схудла, не так як хотіла- але і 5 кг має значення. От ще трохи прес і накачені руки(3 роки тренажерного залу- не ходіть жінки!!!!!!!!!!!!!!!!) даються взнаки. До Пасхи думаю все буде ОК! бо певно до Д,Н, не встигну.

Вистав і свої фото. Ще годуєш? Розумниця!!!!!!!!! :roses: Що може бути краще як годувати в новорічну нічку. :flag: Ніякі феєрверки тут не в черзі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 01:24

ти коли писала шо стрижка як на аві,я не поняла,бо на аві пес і дід мороз :grin:

приколюєшся,свої фотки :crazy: ,я сьодні вперше за місяць брови пощипала,аж на бороді росли :lol:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 04 січня 2012, 01:28

Та то стара ава, я вже її забрала, а ти не видумуй- аж на бороді росли- сміюсь аж пісяю :lol: :lol: :lol:

То ти Олів"є іла чи ні, ти вже все їсиш? Шампанське пила? Торт робила?
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Новорічно-різдвяні свята

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість