Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення Natalinda » 25 листопада 2011, 02:23

krapk@ написав:А зараз, пару днів до 2 років, перестав. Просто стоїть і пісяє, дивлячись мені в очі. Я вже така зла, що капец. Що робити?

krapk@ тобі перш за все не злитися :emphaty: Дитина просто тебе випробовує ;-) А ти залишайся такою ж хорошою доброю мамою і самим спокійним голосом говори: "Ай-яй-яй, знов мамі треба штанці прати, знову тре підлогу витирати, чи шо там ше придумаєш". То пройде скоро, от побачиш (говорить Наталінда не лише до крапки а й сама до себе :grin: )
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Yummy mummy » 25 листопада 2011, 03:05

А в нас і далі з горщиком взагалі ніяк :istereka: , ходить кутки мітить котяра, а на горщик не сяде :( ...
Навіть не знаю чи лишитися на деякий час того горшка, чи таки і далі пробувати пояснювати щодня :? ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Natalinda » 25 листопада 2011, 03:14

Дівчата, питання до тих хто в розпачі, а ви як в туалет ходите то дитина хоч інколи з вами ходила/ходить? Ну тобто чи бачила/бачить шо мама/тато пісяють саме в туалеті? Може просто дитині треба приклад побачити :? ненаю(((

Yummy mummy я б сховала горщик хоч на тиждень вообше з поля зору а потім все спочатку.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Yummy mummy » 25 листопада 2011, 03:23

Natalinda написав:питання до тих хто в розпачі, а ви як в туалет ходите то дитина хоч інколи з вами ходила/ходить? Ну тобто чи бачила/бачить шо мама/тато пісяють саме в туалеті?

Мій бачить, без нього нічього не обходиться :tipok: ....
Natalinda написав:Може просто дитині треба приклад побачити

Та я вже й на унітаз пробувала садити і сама на горшок сідала :oops: - але нічього з того не вийшло....
Natalinda написав:Yummy mummy я б сховала горщик хоч на тиждень вообше з поля зору а потім все спочатку.

Так і зроблю, попробую взагалі сховати горщик на тиждень, правда я його й так ніколи не силувала "не хочеш - не треба".....Але ж пора вже :? ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Natalinda » 25 листопада 2011, 03:25

Yummy mummy написав:Але ж пора вже :? .

Нічого не пора!!!
Знаєш приказку "насільно міл не будєшь"?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 25 листопада 2011, 15:02

Yummy mummy, моя донечка такого ж віку як твій син і вона жодного разу нічого не зробила в горщик, скільки я її не садила :( Так що у вас якийсь успіх, порівняно з нами, присутній :grin: Горщик я вже на 2 тижні з поля зору забирала - не дуже помогло. Вона часом сама його принесе, каже "пісь пісь" встане і через пів метра зробить калюжу :lol: Але я до того ставлюсь спокійно :-| Думаю весною візьмимось за це якось серйозніше, бо зараз майже весь час в підгузку.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення ЗІрка » 25 листопада 2011, 17:15

1,8 міс. ми без підгузків (тільки на сон і дальші прогулянки), кажем пісь-пісь і відразу робим :grin: каку то зловлю, а мокре нє... але я тим не парюся, ще трошки треба почекати. добре жи є пральна машинка, дівки! :dance:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення олеся » 25 листопада 2011, 17:25

Natalinda написав:
Yummy mummy написав:Але ж пора вже :? .

Нічого не пора!!!
Знаєш приказку "насільно міл не будєшь"?

так це дійсно правда,коли дитинку заставляти то буде ще більше протестувати. Головне ненавязливо говорити і можливо і так як дівчата писали раніше брати іноді з собою щоб дитина бачила що на ці справи є горщик чи унітаз. :emphaty:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення irinka » 23 січня 2012, 16:45

А мій синочок від недавна вже сам пробує сідати на горщик :dance: правда одного разу сів в колготках і зробив своє діло :grin:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Sawwku » 23 січня 2012, 16:55

і моя на днях сіла на горшок, попісяла, поаплодувала собі, встала і пішла далі гратися :grin:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість