Глобальні оголошення!

А у вас є дача?

Модератори: олеся, Любов

А у вас є дача?

Повідомлення happymami » 22 листопада 2011, 06:47

Далеко? Що ви там вирощуєте? Для чого вона вам? Що там цікавого є? Чим вона вам подобається, а чим - ні?
Для чого взагалі людям дачі?

Я просто чьо згадала ето дєло, бо побачила офігенні фотки в інтернеті і мрію про таку маленьку дачку ;-) . Правда - на кожного члена сім'ї - окрему ;-) :lol: Ну, мене вже знайомі розкритикували за такі мрії, МОВЛЯВ, там навіть чаю нема де випити, бо кухні нема. Але як варіант - це чудова хатинка для релаксу. Но не для обробляння городу ;-)
| +
Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення

Мої батьки мають дачу. 36 км від Тернополя. То просто в селі куплен хата 20 років тому. Там я навчилася пасти корів, ловити рибу, обробляти землю, взнала шо таке празник в селі і танці до ранку в болоті, шо таке Івана-купала до ранку, побачила, як ріжуть свиню і всяких інших сільських "примочок". Мене там кликали колись - дачниця, бо я була екзотикою. Тіпа городская білоручка. Зараз я там вже не була років 10. Востаннє їздила з друзями НР справляти ще певно як заміжня не була
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: А у вас є дача?

Повідомлення svetla » 22 листопада 2011, 09:23

Класна хатинка! :clapping:
А чай попити то завжди придумається ДЕ ;-)
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Галина » 22 листопада 2011, 09:42

В нас є аж дві дачі, точніше у обидвох батьків. Мої батьки там вирощують все! Картопля, помідори, огірки, перець, капуста, буряк, морква, квасоля, кукурудза, кавуни, дині, гарбузи, кабачки і всяку зелень. Малина, калина, суниця, полуниця, смородина, агрус, сливи, черешні, вишні, яблука, груші.
Чоловікові батьки садять тільки картоплю. Ну і є там пару яблунь і вишень. Але там побудований великий будинок і планується там жити. Правда поки що тільки коробка стоїть без ремонтів, світла, газу...
Я взагалі хотіла б не дачу, а власний будиночок з садочком (в Тернополі або дуже близько до нього), з шикарною клумбою біля будинку, качелькою, як на рошенівській площадці в парку і альтанкою, щоб весняно-літніми ранками пити там гарячу каву і насолоджуватися свіжим повітрям...
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення pan_kotskyy » 22 листопада 2011, 12:47

Є і дача, тобто участок землі, де я як тільки придбали засадила всячиною... але оскіко мій чоловік дитина міста і йому городні роботи не нра, ну не поділяє він моєї любові до природи (на городі вообше не знає що робити, в селі його мухи кусають, навіть на катері влітку умудрився якийсь бомок вкусити серед купи народу тільки його), сама там все обробляла, ну не дуже весело, коли чоловік вдома, а я жену з сапою на дачу :shock: зате гарбузів і огірків було ОГОГО СКІЛЬКИ :grin:
Зараз рослабилась з тим ділом, добре коли кавалок городу є коло хати, вийшов на годинку-другу щодня а не в суботу на цілий день гарувати, бо все заросло за тиждень...

А ще є будинок в селі, який в моїх мріях підлягає капремонту і перетворюється на чудову місцину для відпочинку. Садити я б там особливо вже нічого не садила, хіба зелень і до борщу бурячок-морква-молода картопелька буквально по грядочці, а не по лану, ну щоб як з міста їхати не везти всю їду з собою. Сад є, тільки теж праці туди докласти...
Я собі уявляю їздити з дітьми туди на літній період відпчивати, і побігати є де і тиша, красота.

Дача тепер набуває потроху таки відпочинкового статусу (старшому поколінню це не понять, часи інші були...), а не тільки як дача-годувальниця, на якій напахатись тре (хоча це теж як вид відпочинку, я то діло люблю)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2011, 23:17

happymami

класна дачка,але уявляю яке все буде в реалі замурзане приблизно за пів року експлуатації(а то й менше),як пару раз лиш в тих гумових чоботях завалити з лісу з болотом +песик зі своїми песячими лапками тож з лісу :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 22 листопада 2011, 23:47

Перлинка написав:песик зі своїми песячими лапками тож з лісу

ну в мене песика нема :oops: :tipok: Хоча, якшо розглядати суто як варіант відпочинкової бази, то болто не страшне. Можна ж доріжки якісь поробити навіть з піску. Або перевзуття мати, тощо...
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2011, 23:52

ги-ги,в дощ замість болота -мокрий пісок

хеппімамі ,будиночок однозначно не практичний та бутафорний,може для якої реклами забацаний

такий маленький куди не йшло,але такий білий з середини,в лісі :omg:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 23 листопада 2011, 00:14

Перлинка ну та єстєссно, хто ж сперечається. Але ж гарно то як :-|
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 03 березня 2012, 11:04

і в нас є дача. точніше там живуть чоловікові батьки, садять все на світі, а мій муж дуже рветься господарювати, насадив минулого року 50 соток всякого, а потім цілу осінь пахав,добре, що я була тоді вагітною.а цього року як знов насадить, то напевно мене вже ніщо не спасе(((
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення flower » 03 березня 2012, 12:48

Lenysa спасе донечка, навряд чи вона вже буде аж настільки самостійною шоб давати мамі стільки часу.
В нас дачі нема, нашо як є своя хата, садок, і грядочка.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість