Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення Галина » 21 листопада 2011, 17:15

Нам з того всього переліку нічого не допомагало. Даю грудний збір або мати-мачуху з фіалкою, багато тепленького пити і грію на ніч озокеритом.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення oksana.tesliuk » 21 листопада 2011, 18:12

вчора по ТСН цікавий репортаж був про ліки в Україні
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

вже й не знаєш кому вірити, якщо лікарям не варто
тре точно переходити на трави
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення krapk@ » 21 листопада 2011, 19:11

Серія матеріалів «Про що мовчить реклама ліків», що направлена на боротьбу чи не з найбільшою медичною проблемою українців – самолікуванням, досліджували Лазолван, виробника якого за оманливий рекламний ролик "Кашель вилікує вам, звільнить подих "Лазолван" на мільйон гривень був оштрафував Антимонопольний комітет.

ФАКТ №1. Кашель - це природна захисна реакція організму, а так зване "мокротиння" - результат боротьби організму з інфекціями дихальних шляхів.

Незалежно від прийому ліків від застуди мокротиння буде утворюватись і виводитись.

"Хвороба розвивається і закінчується у термін, який може коливатися від 4-ох до 14-ти днів. На ранніх стадіях розвитку інфекції допомагає відпочинок і велика кількість теплої рідини. При запалені горла смоктання або жування стимулюють вироблення слини, що, в свою чергу, знижує роздратування. Такий же ефект дає і будь-яка тепла рідина", - пише у своїй книзі "Проблемні ліки" британський науковець Андрю Четлі.

Цю думку підтримує кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячих хвороб та дитячої імунології національної медичної академії післядипломної освіти імені Шупика Федір Лапій.

Він вважає, що треба взагалі відмовляти людей лікувати кашель, оскільки це боротьба з наслідком, а не причиною.

Аналогічної думки і Евген Комаровський, який став відомий після того, як ледь не єдиний протистояв паніці під час епідемії свинячого грипу. Кашлю він присвятив цілу книжку: «Словосполучення «від кашлю» ми не даремно взяли у лапки, бо цей вираз для лікаря означає приблизно те саме і звучить так же смішно, як ліки «від голови» чи, наприклад, «від проносу». Жоден поважаючись себе лікар не призначить такі ліки, при цьому не побачивши хворого і толком не уявляючи, про який кашель мова йде».

ФАКТ №2. Серед зареєстрованих препаратів FDA – головного органу по контролю за їжею та ліками у США – амброксолу, який і є єдина діюча речовина Лазолвану, немає. Аналогічно їх немає у британському "British National Formulary". Американцям та британцям від кашлю рекомендують інший препарат, але того самого виробника «Boehringer Ingelheim».

Амброксол просувають в Україні, Росії, Чехії, Польщі, Угорщині, інших слов'янських країнах.

ФАКТ №3. Амброксол має 16 українських аналогів нижчих за ціною.

Всього в Україні зареєстровано 38 торгових назв амброксолу. Більшість - препарати з аналогічним ім’ям Амброксол, а також Лазолван, Абробене, Аброл, Флавамед та інші.

Державна інспекція по контролю за якістю ліків проводить постійні дослідження ліків, які потрапляють в торгову мережу. Якщо б хімічний склад амброксолу не відповідав нормам в будь-якому з препаратів з будь-якою торговою назвою, його б вилучили.

Тому якщо вже вирішили «лікувати» кашель – то купити можете амброксол у чистому вигляді.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 01:05

ну во. Тепер і нам пора :dash: :dash: :dash:
Мабуть вірус по хаті ходить. Бо язахожуся, а тепер і малий. Ще в обід були в дільничої, слухала, малий кашлянув пару раз не сухо, вона сказала матсити носа оксаліновою маззю і полоскати горло. А під вечір малого понесло :dash: . Кашляє в сні кожні 3 хв. Бідося. А в хаті тіко Гербіон відкашлюючий і є. І всьо. А завтра тре в садік ще піти :dash:
З того всього шо вичитала ще не вирішила, що ж обрати. Певно в лікарів питатимуся ще.
Але питання таке - а калина на кашель шось помогає? Маю квіти бузини сушені. Вони як мукалтін - відкашлюючі. Маю мед. Матиймачухи не маю. Чим ще можна? Лимон то просто - зміцнююче, пра? На кашель його не поможе. А якшо він кашляє, то мабуть і горло подразнене, то лимона тим паче ніззя?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Shalimar » 17 січня 2012, 01:59

в который раз..............
http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=28678
Главная особенность лекарств от кашля в том, что до сих пор нет настоящих научных исследований, определяющих эффективность и безопасность большинства лекарств "от кашля".
Кашель при ОРВИ - самопроходящее состояние, которое лечится обильным питьем и увлажнением воздуха.
Так нужно ли, уважаемые родители, давать ребенку лекарственные препараты, подвергая его здоровье риску там, где вполне достаточно родительской любви, терпения и обильного питья?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:04

Shalimar Ну я думаю, шо ліки, які розріджують слиз, в деяких випадках таки потрібні
Особливо коли дитина в сні, наприклад, просто заходиться.

А стосовно пиття шоб відкашлювати, то власне, я нічого не знаю про властивості калини-малини. Малина то вроді жаропонижуюче, а калина? Тобто - чи є сенс варити чаї з різними тими штуками, чи варити звичайний чад, припустімо на липі? Чи всеодно і калина і малина йдуть як імуностимулятори? Бо то шо пити багато тре. то я вже поняла і на собі відчула, бо ж сама гепаю добряче
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення олеся » 17 січня 2012, 02:14

happymami написав: А під вечір малого понесло :dash: . Кашляє в сні кожні 3 хв. Бідося.

в нас таке було в перші дні нового року, співчуваю, це важко морально той кашель слухати, особливо як малий спить...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення oksana.tesliuk » 17 січня 2012, 02:24

happymami написав:А стосовно пиття шоб відкашлювати, то власне, я нічого не знаю про властивості калини-малини.

думаю, Shalimar тут мала на увазі, шо тре знати природу кашлю

Shalimar написав:Кашель при ОРВИ - самопроходящее состояние, которое лечится обильным питьем и увлажнением воздуха.

в цьому випадку поможе навіть звичайна вода
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Marta » 17 січня 2012, 02:27

happymami написав:Особливо коли дитина в сні, наприклад, просто заходиться.

happymami нам дуже добре допомагає в таких випадках Флюдитек. Просто особисто в нас- через 10 хв після прийому- спокійний сон. Кашель лікуємо тільки ним. Але його не можна більше ніж 8 днів, але ніколи більше ніж 8 днів з ним не було кашлю. Проходило за 3-4 дні.
Ще Алтейка сироп, ну, не знаю, чи він нормально помагає, ми ним "зашліфовували" те все діло, тобто спочатку Флюдитек, потім Алтейка.
Багато пити, то ясно, при любій хворобі, а ще я помітила, що відколи купили зволожувач- кашель нас покинув.
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:28

oksana.tesliuk написав:happymami написав:
А стосовно пиття шоб відкашлювати, то власне, я нічого не знаю про властивості калини-малини.

думаю, Shalimar тут мала на увазі, шо тре знати природу кашлю

ага. По лінку шо вона давала так і пише про природу кашлю. Такі да.
oksana.tesliuk написав:Кашель при ОРВИ - самопроходящее состояние, которое лечится обильным питьем и увлажнением воздуха.

в цьому випадку поможе навіть звичайна вода

дякую. Заспокоїлася. Просто колись у нас вже був кашель, який закінчився ларингітом (хто не в курсі, то це набрякає носоглотка і дизати дитина не може), тому я тепер любого кашлю боюся. Особливо в сні. Кажуть, шо якшо нема кашлю уві сні, то то можна вважати не кашльом. А якшо вже в сні, то це свідчить про шось серйозне. Общім, я перелякана
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей