Глобальні оголошення!

Греко-католицька церква та український націоналізм

Модератори: олеся, Tajga

Re: Балачки: ні про що і про все 3

Повідомлення гра з вогнем » 14 листопада 2011, 19:23

сама нашла :) :tipok:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2011, 20:35

я так зрозуміла, що ти вникала, тож поясни що для тебе є націоналізм

зірка,ось які малюнки викидує гугл,при запиті український націоналізм

http://www.google.com.ua/search?q=%D1%8 ... 4QTD9tiyBA

думаю це не випадково і красномовно

ти напевно станеш ототожнювати націоналізм з патріотизмом?
я б може погодилась,якби не помічала при цьому ненависті чи неприязні та неприйняття до всього російського

в християнстві немає розділення на нації ,тому немає сенсу в тім щоб любити чи не любити свою націю,потрібно любити всіх

послання апостола Павла до Колосян 3:9-11

9 Не кажіть неправди один на одного, якщо скинули з себе людину стародавню з її вчинками,
10 та зодягнулися в нову, що відновлюється для пізнання за образом Створителя її,
11 де нема ані геллена, ані юдея, обрізання та необрізання, варвара, скита, раба, вільного, але все та в усьому Христос!
Востаннє редагувалось Перлинка в 14 листопада 2011, 20:39, всього редагувалось 3 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2011, 20:36

мешканка

мені цікаво ,якщо ти не любиш москалів ,то чим відрізняєшся від гри,яку забанила за расизм?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 14 листопада 2011, 20:43

для націоналістів - почитайте проект конституції миколи сціборського для проводу оун ;-)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2011, 20:51

трішки гумору :)
При зустрічі не дивіться справжньому українському націоналісту прямо у вічі. Ви потонете у неосяжній Україні.

Справжні українські націоналісти відзначаються суворою інтелігентністю. Йдучи у гості, справжні українські націоналісти несуть квіти господині, горілку господарю, морозиво дітям та дві гармати про всяк випадок.

Деякі справжні українські націоналісти визнають лише три речі, деякі – п’ять, деякі – сім, дев’ять чи дванадцять. Але усі вони визнають Україну, а решта речей – тільки синоніми.

Справжній український націоналіст підкреслено релігійний, але до церковних діячів ставиться диференційовано, а московських попів часто-густо ототожнює з чортами.

Сила духу справжнього українського націоналіста дорівнює квадрату його зросту, помноженому на подвійну довжину вуса.

Якщо справжній український націоналіст єврей, то він має лише одного пейса – на маківці.

Справжній український націоналіст надзвичайно витривалий - він може жити хоч у Вологді, хоч у Болівії, хоч у Гобі. Проте ніколи там не живе.

Справжні українські націоналісти можуть не володіти українською мовою, коли вони німі.

Справжній український націоналіст ніколи не вживає алкоголю надмірно. Дехто вважає, що надмірної кількості алкоголю не буває.

Справжній український націоналіст дуже рідко сумує. Його завжди тішить Україна. Хай яка.

Сумує справжній український націоналіст зазвичай під час гри на бандурі. Сум охоплює справжнього українського націоналіста незалежно від того, вміє він грати чи ні.

Справжній український націоналіст ніколи не відпочиває. Коли влітку їде до Криму, каже, що за сіллю.

Уві сні справжній український націоналіст завжди багатий. Він радо спонсорує розвиток української культури, своїм коштом утримує дитячі загони пластунів, опікується пам’ятками, будує шпиталі та школи, дбає про армію. А вранці справжній український націоналіст йде на роботу та лається, коли затримують зарплату.

Справжній український націоналіст завжди вважає, що найкращий узбецький плов – це куліш.

Коли справжньому українському націоналісту конче потрібні гроші, він їх просто десь бере. І все – гроші більше не потрібні.

Вишкіл справжнього українського націоналіста прямо залежить від оточення: чим гірше оточення, тим кращий вишкіл. У цьому сила справжніх українських націоналістів.

Де б не мешкав справжній український націоналіст, насправді він мешкає в Україні.

Справжній український націоналіст толерантно ставиться до всіх людей. Він розуміє, що люди рівні, хоч і різні. Проте є найкращі.

Справжній український націоналіст знає: як дбаєш, так і маєш. Тому справжній український націоналіст дбає про державний кордон.

Куди б не прямував справжній український націоналіст, цей шлях єдино вірний.

Серед усіх людей світу безсмертя гарантоване лише справжнім українським націоналістам. Вони дихають Україною, а всім відомо, що Україна була, є і буде.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 14 листопада 2011, 21:11

Перлинка написав:зірка,ось які малюнки викидує гугл,при запиті український націоналізм

деякі малюнки мені дуже навіть до вподоби

націоналізм і патріотизм - різні речі. патріот - це той, що говорить про свою любов до України на кухні вдома, на базарі, ше десь, з владою свариться перед телевізором, але коли приходиться до діла, то він боїться з кимось посваритися, в очі правди не скаже, а скаже тихцем позаочі такі-сякі а потім "та я не хочу, щоб то від мене виходило..." той що не вірить як то можна без грошей в палатці стояти в морози, бо всі ми звикли з політики мати зиск. патріотизм - це лише теорія, націоналізм - теорія в практичному застосуванні ;-)

Перлинка написав:потрібно любити всіх

з цим повністю згідна. але ти не подібна до людини що підставить кривднику другу щоку. і я не така :!:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення ЗІрка » 14 листопада 2011, 21:13

за гумор особливе велике :kiss:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2011, 21:20

ЗІрка написав:
з цим повністю згідна. але ти не подібна до людини що підставить кривднику другу щоку. і я не така :!:

звідки тобі знати міру до якої я можу прощати?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2011, 21:26

ЗІрка

от ти відстояла і розчапувалась,бо вас просто викорисьали як мясо

а так було завжди у всі часи,почитай історію,принаймні у нашій країні ,для тих хто смикає за нитки та маніпулює націоналпатріотичними гаслами немає ні мови ні батьківщини,є лиш влада та гроші ,а народ ведеться і готовий вмирати невідомо за що .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 14 листопада 2011, 21:38

Перлинка написав: відстояла і розчапувалась

я ще своє не відстояла. а в ідеї не розчаровуються, люди ж можуть розчарувати завжди. тому особливих надій на них не покладаю (за винятком найближчих, перевірених роками і спільними справами) наша помилка - робимо ставку на людину, а не на ідею, справу (не говорю про тимчасові проекти, слова можуть бути дуже красномовні, але час стирає їх з політкарти України)

Перлинка написав:народ ведеться і готовий вмирати невідомо за що .

якраз цього не бачу. бачу продажність і меркантилізм. нас занадто багато різних, розпорошених еміграціями та іміграціями... тому і нема усвідомлення приналежності.
хто ти? - людина - це лише перший етап
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей