Дякую за свято! Прекрасно провели 2 години, доця потішилась, тай мама також набралась позитиву і захотіла 2 дитинку! :D :oops: І ще книжечку виграла! :) фото, ті шо нафоткала вишлю Марії на емейл, а ви дівчата розбирайте!( Я та шо бігала в червоній кофточці :) ).
сюпер-пупер! я дуже рада, мамусі, що побачила вас. дуже хотілося спілкуватися зі всіма одночасно, але ж то нереально :) боюся, що могла з кимось недоспілкуватися...
маєм багато фотків. думаю, що скинемо на сюдиво, бо там переважно слінгувальники. Хепімама, дай мені приватно, будь-ласка, паролі і явкі, якщо можна. там є зокрема кльові два варіанти аватару для Nelya
паролі і явки я вже дізналася. фотки скинула. сподіваюся, що ніхто з фотомоделей не проти того, що їх фотки будуть розміщені. якщо що - протестуйте, будемо забирати фотки, ілі як.
я теж страшенно рада, що могла хоч трошки розділити з вами радість такого свята. шкода, що прийшлось швидше піти, але я рада безмежно за те, що сталось саме так, як сталось. спасибі вам усім. Хочу фотооооооккккккк!!!!!!!!!
А я яка рада шо всьо у вас вдалося :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Кажуть, шо в неділю в 19.30 по плюс 1 буде троха відео. Такшо жду, шоб побачити хоч 3 хвилини того о було :yahoo:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
нєа. Я, коза, хора . Місця собі дома не знаходла поки Тайгер-Софія не догадалися мені передзвонити і ввести в курс справ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Дівчьонки, фотки тааакі кльооові :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Лізуня, дякую за таке цудо
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
прикро! Видужуй! Покажете якось фотки. Я б із задоволенням подивилася. то вже є фотки, а де? десь Ліза писала, що викладе, іду пошукаю... ___ Кльові фото! Тільки скажіть хто де :) Бо я тільки Лізу, Дашу та Іру впізнала.