Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення smailik_m » 07 жовтня 2011, 16:34

от і мій чоловік каже що треба було запитати скільки то буде у вас коштувати, а я якось і не додумалася та й незнаю чи у мене язик би повернувся таке спитати(ну не вмію я такі питання вирішувати :oops: ) думаю що після родів відправлю до неї чоловіка хай розраховується....хоча він такий противник тих давань, що думаю заплатить їй те що ми запланували і не більше яка б в неї реакція не була...А про "вона так бере" то жінки підходили до акушерок чи медсестер і питала скільки давати після родів, їм так сказали, я коли почула була в шоці у мене зарплата менше тисячі(працюю на державу), а тут такі суми...
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2011, 16:52

smailik_m

ще не пізно відмовитись і народжувати в чергового лікаря безкоштовно,вас ніхто до цього не має права примушувати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення smailik_m » 07 жовтня 2011, 16:59

Перлинка я розумію, та якось вже мені не зручно (то вже мої таракани в дурній голові), та й думаю що може нічого страшного не станеться коли я заплачу скільки зможу...
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення taranjka » 07 жовтня 2011, 20:01

ну дохторці завжди мона сказати шо не встигли подзвонити, раз таракани не дають відмовити :) пологи штука непередбачувана
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Гість » 07 листопада 2011, 14:11

почитала, і в шоці: хваляться одна поперед одною своєю скупістю, і не встидно...Лікар получає зарплату??? Аж 1500 гривень?? Ну-ну... А ви б пішли на таку роботу- ночами не спати, за чиєсь життя відповідати - і щоб вам казали "тобі держава 1500 гривень платить, ти МУСИШ, то твоя робота" ??
Я родила на бамі, ні з ким не домовлялася, і платила за роди. Не тому, що вимагали ( бо ніхто не вимагав), а тому, що вмію бути вдячною .
Гість Офлайн

Повідомлення Marichka » 11 листопада 2011, 16:00

Якщо не хоче якась лікарка там працювати,то хай поміняється з тою,що в жіночих консультаціях працюють,там немає нічних чергувань:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Tajga » 11 листопада 2011, 20:48

Гість, І сміх і гріх! Мій чоловік отримує і того менше... А специфіка роботи така, що і дома працює, і часом на вихідних.. яких і так цілий один... :( А ви так розмірковуєте, ніби всі навколо мільйонери, тільки лікарі бідні і страждають від того, що медицина в нас типу безкоштовна.
Збираюсь на пологи. Ні з ким не домовлялась, але не тому, що мені грошей шкода, а швидше, щоб мені завдяки моїй платі не виклали весь "спектр послуг", яким бачать його лікарі (зі стимулюванням і т.п.). Планую встигнути на другий період пологів до чергової бригади. А гроші... Звісно, планую подякувати, особливо, якщо буде за що, тут я згідна з Перлинкою.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення КлубНіка » 11 листопада 2011, 23:36

Гість у мого чоловіка також не надто більша зарплата, і на роботі має бути тоді коли скажуть, а найбільше у нього роботи тоді коли у людей вихідні і свята! І нічого, працює і не каже платіть мені всі!!! Лікар це та сама РОБОТА!!! Ніхто нікого примусово не тягне іти на таку роботу з такою зарплатою. Тим паче подяка це справа особиста, хтось має більшу можливість, хтось меншу. А якщо хочаб по мінімуму порахувати дохід лікаря в пологовому від"подяк" то набігає така нічогесенька сума, що і зарплати певно брати непотрібно! Тому нетакі вони вже бідні та нещасні, переважна більшість з них живуть набагато краще за нас!
КлубНіка Офлайн

Повідомлення КлубНіка » 12 листопада 2011, 01:20

Перлинка серед наших теперішніх лікарів також важко найти толкового спеціаліста, який би незаглядав у кишеню. Тай за подяки. Ладно, я згідна що лікар має отримувати значно більше, і якщо він стільки неотримує то можна і подякувати йому за хорошу роботу, але як на мене то подяка має бути АДЕКВАТНОЮ!!! не 100, ну нехай 200грн. Але не 1000!!!! А подекуди і більше (моя братова за пологи у Львові, природні, швидкі (2,5год) заплатила 600!!!!доларів, таку суму їй назвав лікар!)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 12 листопада 2011, 01:27

якби я вважала що прийом пологів не коштує 600 ,то не дала б ,дала б скільки вважаю за потрібне

чи може її б не виписали ,чи десь закрили,чи найняли рекетирів якби не розрахувалась?

я не співчуваю твоїй братові ,вона хотіла зберегти лице і можливо добрі стосунки лиш не зрозуміло нашо вониїй з таким шкуродером,от і заплатила за це 600 у.о свідомо
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей