можна і за підпис мі такий кльовий проголосувати,як так тобі подобається :beauty:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
ну я думала шо то само собой разумєєтся, шо я ЗА підпис. ГОЛОСУЮ ЗА ПІДПИС ТЬОТІ ПЕРЛИ :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :P ;-) пі.сі. а нашо тобі ше одну перемогу? Ти ж вроді як вигравала там в чомусь по тих авках? Я в тому ніц не шарю, но десь мєлькало :? . Ти хоч вопше каралєвою авок бути? :grin: :grin: :grin: :гуд:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
мені взагалі то не тре,то гра мені подарочок хоче зробити,а я не відмовлюсь
чи ти хоч шоб я била себе в груди шо то несправедливо і кричала неєнада мені більше медальок ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
підпис перлинки :гуд: у мене ще 13 листопада. зарахуйте будь ласка за цей день. нічо не встигаю. зайшла на хвильку вас почитати. розвіятися, будьласочка :-|