Marta написав:кривими ненаманекюреними нігтями з задирками
гагагагаааа)))) Знач не витягуєш руки з рукавичок :grin: :grin: :grin: . нє, Задирки то жесть. Правда, востаннє мала таке цудо певно ше як в школі :? . Реально відколи перестала менше обрізати шкірки навкруги нігтя - відтоді і менше задирок з'явилося. Вірніше, їх воопше не стало, бо структура шкіри не руйнується, відповідно й задиркам нема звідки братися.
Блін, Марта, уявила я цей ужас з задирками і кривими нігтями

. Увідіш ночью - нє прасньошся

. Де ж таке наніч писати... :grin: :grin: :grin:
Але краще най будуть ненаманікюрені (но без задирок і не криві :grin: :grin: :grin: ), ніж наманікюрені, але з облізлим лаком, чи чого доброго, з замаскованим болотом під нігтями, чи якось так напацькано лівою ногою
Marta написав: коли ти дома, цього ще не так видно, твоєї зачуханості, а от коли "виходиш в люди" це все яскраво проявляється
про шо я й кажу - коли не вихожу в люди, то дозволяю собі легку зачуханість, при цьому не відчуваючи дискомфорту. Бо зачуханість не виявляється в нечищенні зубів, немитті рук чи шиї, в нерозчесаності волосся, чи там в немитості тижнями :grin: .
До речі, про СПА - це певно кльовий релакс. Я так в сауну колись любила ходити :гуд: . релакс реальний. Але з вагітностями і ГВ в сауні давно вже не була. Та й зараз, коли маю внутрішній неспокій через то, шо не встигаю всьо задумане здлійснити, то особисто мені ніякий і СПА не допоможе. Я себе балую викресленими з щоденника завданнями. Оце зараз для мене дійсно кайф :гуд: . Поки була прив'язана до малих - мріяла про пасивний відпочинок, як от в салонах, саунах, тощо. А щас мене як прорвало на активність, то дай дарогу. Почуствувала свабоду і спішу жити і вчитися, йома йо. Шо там ненакрашене одно око якогось там дня, якшо за ті 5 хв я можу стіко цікавого вмістити в себе, шо через рік навіть не згадаю якусь там встидобу в магазині через поламаний ніготь, зато буду помнити всю жизнь якесь слово, яке мені сказав хтось з людей, котрі зараз є авторитетами. Чи слово, котре я може прочитаю в той час там, де раніше його не бачила. Еееех. Люблю я красівих тьотьок. Але розрахуюся в магазині лівою рукою, якшо на правій задирка, але підпиляю нігті не терміново прямо вже (хоча інколи і терміново прямо вже), а саме тоді, коли внутрішньо відчую, шо якшо я прям вже то не зроблю, то завтра мене ніхто в цьому світі не любитиме)))))))
пі.сі. А якшо серйозно, то зазвичай я роблю кілька справ одночасно, як і всі холєрики, тому малюю нігті я саме тоді, коли наприклад, варю яйця чи кипячу молоко. Пиляю нігті я зазвичай коли розмовляю з кимось по телу. шоб дарма руки не пустували, брови зазвичай щипаю на ходу в ванній щоранку, коси вкладаю перед самим виходом на люди, шо там ше?))) Общім - холєрик. ну шо я зроблю. Живу емоціями. Для мене важливіше почуватися гарною з небритими ногами, но в джинсах, ніж з епіляцією в мініюпці, но не в своїй тарілці
Я часом дивуюся як жінки можуть себе запустити , "бо вони в декреті, нікуди не ходять і їх ніхто не бачить"
Я не дивуюся. Бо люди є різні. Але, думаю, в цих жінок або трохи затуплене почуття сорому за то, шо вони такі недоглянуті. Або вони і не збираються за це себе соромитися, бо ж типу в них вжлива місія - мама. В мене був час запущеності, коли я народила малу. Були певні обставини, шо я також виглядала страшнувато. Хоча такого поняття як немита голова чи нігті на ногах, якими вгризаєшся в асфальт... явно не було. А якшо часом і було, шо ноги не встигала проепілювати, то маскувала то всьо діло, шоб хоч люди не шугалися. Коли хворію і боюся мити голову - то кепки чи шапки виручають. Тобіш я абсолютно згідна, шо ситуації бувають всякі. Але певно тіко ми тут такі акуратні зібралися :grin: . Бо таки не всі жінки мають бажання тримати себе в акуратності. Всі пам'ятають маршрутки в літню пору року? :mrgreen: Ну вот. Дехто неакуратний від природи, але вдало маскірується, поки має час на догляд себе хоча б елементарний. А коли народжується дитина, жінка свою неакурантість списує на брак часу через немовля. Хоча справа абсолютно не в тому. Можливо ще й стимул не завжди є? Бувають всякі там післяродові депресії, коли тошно від себе і від світу, хз. Якшо людина раз прийшла в магазин з задирками - то для мене не привід від неї втікати. Але якшо людина періодично на себе ложить з високого горба, то це заставляє зробити певні висновки