Глобальні оголошення!

Час на догляд за собою

Модератор: Yummy mummy

Re: а що приємного сьогодні Ви зробили чи зробите собі???

Повідомлення Shalimar » 27 жовтня 2011, 01:48

Marta написав:Треба виробити собі звичку доглядати за собою і реально отримувати від цього задоволення, знаходити для цього час, балувати себе, тоді і настрій буде на висоті, як і тіло.)

100%

я люблю прихорашиваться и быть конфеткой даже дома
но отношение мужа к этому меня попускает - он говорит, ты мне нравишься и не накрашенная! и дома - как бы ты не выглядела и в чем бы не была одета - ты для меня - домашняя.
((
то есть.... замученная я в халате, или свежая в секси-костюмчике - ему одинаково (( одинаково "нормально" ))
а мне хочется, чтобы он замечал разницу)) и тогда мне бы хотелось постоянно по возможности себя усовершенствовать)) Хочется украсить волосы красивой заколкой, а не какой-попало резинкой.... Но раз мой мужчина этого не ценит - мне как-то... руки опускаются.
Но это все касается только домашней обстановки)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Marta » 27 жовтня 2011, 01:50

Перлинка згідна, в мене тоже в принципі, так було в перший рік, напевне....Хоча я і старалася шось там за собою доглядати, і ніби здавалася собі нормальною, але коли йшли навіть в ті самі банальні Подоляни в магазин, я просто хотіла провалитися.
І це я???.....Не накрашена, ногті, як описано вище, одяг весь грязний від постійного брання на руки дитини, обляпаний.....волосся заплутане, очі, як в 40- літньої замученої жінки.........бррррррррр......А ше як мені пару раз сказали, що я якась така.......("типу зачухана"), то це капець був, в мене так сильно ще самооцінка не падала, я обіцяю, що я буду дуууууууже старатися виглядати гарно в першу чергу для себе, а в другу, для своєї доні, щоб вона гордилась, що в неї така класна молода мама.
І ще падає самооцінка, коли ти бачиш мам з дітками, які ГАРНО виглядають, і думаєш, ну от можна ж! Ну можна! Боже, надіюсь, я з двома дітьми буду мати час хоч чуть-чуть...............)))
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2011, 01:54

Я в чоловіка свого навчилась він ніколи не тушувався шо не на крутій тачці,не в адідасі чи пєр кардені ,без золотої цепури і від нього не тхне дорогими парфумами

скажу вам ще що оточення нас робить такими чи навпаки не такими

ніколи я не чула від нього,ти шо я в таких штанах і т.д. туди чи туди не піду,шо про мене люди подумають, скажуть

помітила що ті що зустрічають по одьожці ,самі й ніяковіють коли не почуваються на всі 100

а ті що дивляться ширше,глибше на людину,дивляться їй у вічі вільні від цього жеманства
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 27 жовтня 2011, 01:55

Перлинка написав:мені б довелось мало не щодня лиш під стінкою оглядкою та короткими пробіжками ходити

:lol: :clapping2:

Перлинка, я прекрасно понимаю, о чем Ты говоришь
я сама была в Твоей шкуре, и то! у меня 1 ребенок, а у Тебя их трое + бизнес

Я не чувствовала себя неполноценной - я чувствовала себя некомфортно и угнетенно, мне было неприятно, хотелось вылизаться и навести марафет
блин.... я бы Вам фотки показала... До и После.... но то стремно

Но! мне не было пофиг! как я выгляжу
как писали - чувствовать себя нормально жизнерадостно и самодостаточно в любом виде!

Я чувствую себя самодостаточно в деревне, в дедовых калошах, бабушкиной куфайке, напнутая платком, стоя в кизяках
НО! я чистая вымытая и у меня везде порядок

Надеюсь, на этот раз Вы меня услышали...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 27 жовтня 2011, 01:59

Marta написав:Yummy mummy вона може й не помічати цього.....((( Але це так сумно, що капець, так не має бути!

Може :? , але це непомічати просто не можливо :mrgreen: ...
Я все розумію може не має часу, може фінансових можливостей на всякі там прибамбасні процедури, але ж повинна бути хоч якась гігієна - помитися, побритися і обрізати ногті....
Shalimar написав:честно признаться.... я тоже такой была.. Весьма долгое время.

Ну такою ти точно не була :) , бо то таки жах :scare: .....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення happymami » 27 жовтня 2011, 02:02

Marta написав:кривими ненаманекюреними нігтями з задирками

гагагагаааа)))) Знач не витягуєш руки з рукавичок :grin: :grin: :grin: . нє, Задирки то жесть. Правда, востаннє мала таке цудо певно ше як в школі :? . Реально відколи перестала менше обрізати шкірки навкруги нігтя - відтоді і менше задирок з'явилося. Вірніше, їх воопше не стало, бо структура шкіри не руйнується, відповідно й задиркам нема звідки братися.

Блін, Марта, уявила я цей ужас з задирками і кривими нігтями :crazy: . Увідіш ночью - нє прасньошся :dash: . Де ж таке наніч писати... :grin: :grin: :grin:
Але краще най будуть ненаманікюрені (но без задирок і не криві :grin: :grin: :grin: ), ніж наманікюрені, але з облізлим лаком, чи чого доброго, з замаскованим болотом під нігтями, чи якось так напацькано лівою ногою :crazy:
Marta написав: коли ти дома, цього ще не так видно, твоєї зачуханості, а от коли "виходиш в люди" це все яскраво проявляється

про шо я й кажу - коли не вихожу в люди, то дозволяю собі легку зачуханість, при цьому не відчуваючи дискомфорту. Бо зачуханість не виявляється в нечищенні зубів, немитті рук чи шиї, в нерозчесаності волосся, чи там в немитості тижнями :grin: .

До речі, про СПА - це певно кльовий релакс. Я так в сауну колись любила ходити :гуд: . релакс реальний. Але з вагітностями і ГВ в сауні давно вже не була. Та й зараз, коли маю внутрішній неспокій через то, шо не встигаю всьо задумане здлійснити, то особисто мені ніякий і СПА не допоможе. Я себе балую викресленими з щоденника завданнями. Оце зараз для мене дійсно кайф :гуд: . Поки була прив'язана до малих - мріяла про пасивний відпочинок, як от в салонах, саунах, тощо. А щас мене як прорвало на активність, то дай дарогу. Почуствувала свабоду і спішу жити і вчитися, йома йо. Шо там ненакрашене одно око якогось там дня, якшо за ті 5 хв я можу стіко цікавого вмістити в себе, шо через рік навіть не згадаю якусь там встидобу в магазині через поламаний ніготь, зато буду помнити всю жизнь якесь слово, яке мені сказав хтось з людей, котрі зараз є авторитетами. Чи слово, котре я може прочитаю в той час там, де раніше його не бачила. Еееех. Люблю я красівих тьотьок. Але розрахуюся в магазині лівою рукою, якшо на правій задирка, але підпиляю нігті не терміново прямо вже (хоча інколи і терміново прямо вже), а саме тоді, коли внутрішньо відчую, шо якшо я прям вже то не зроблю, то завтра мене ніхто в цьому світі не любитиме)))))))
пі.сі. А якшо серйозно, то зазвичай я роблю кілька справ одночасно, як і всі холєрики, тому малюю нігті я саме тоді, коли наприклад, варю яйця чи кипячу молоко. Пиляю нігті я зазвичай коли розмовляю з кимось по телу. шоб дарма руки не пустували, брови зазвичай щипаю на ходу в ванній щоранку, коси вкладаю перед самим виходом на люди, шо там ше?))) Общім - холєрик. ну шо я зроблю. Живу емоціями. Для мене важливіше почуватися гарною з небритими ногами, но в джинсах, ніж з епіляцією в мініюпці, но не в своїй тарілці

Я часом дивуюся як жінки можуть себе запустити , "бо вони в декреті, нікуди не ходять і їх ніхто не бачить"

Я не дивуюся. Бо люди є різні. Але, думаю, в цих жінок або трохи затуплене почуття сорому за то, шо вони такі недоглянуті. Або вони і не збираються за це себе соромитися, бо ж типу в них вжлива місія - мама. В мене був час запущеності, коли я народила малу. Були певні обставини, шо я також виглядала страшнувато. Хоча такого поняття як немита голова чи нігті на ногах, якими вгризаєшся в асфальт... явно не було. А якшо часом і було, шо ноги не встигала проепілювати, то маскувала то всьо діло, шоб хоч люди не шугалися. Коли хворію і боюся мити голову - то кепки чи шапки виручають. Тобіш я абсолютно згідна, шо ситуації бувають всякі. Але певно тіко ми тут такі акуратні зібралися :grin: . Бо таки не всі жінки мають бажання тримати себе в акуратності. Всі пам'ятають маршрутки в літню пору року? :mrgreen: Ну вот. Дехто неакуратний від природи, але вдало маскірується, поки має час на догляд себе хоча б елементарний. А коли народжується дитина, жінка свою неакурантість списує на брак часу через немовля. Хоча справа абсолютно не в тому. Можливо ще й стимул не завжди є? Бувають всякі там післяродові депресії, коли тошно від себе і від світу, хз. Якшо людина раз прийшла в магазин з задирками - то для мене не привід від неї втікати. Але якшо людина періодично на себе ложить з високого горба, то це заставляє зробити певні висновки
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2011, 02:03

дівчата ,вся каша заварилась не на елементарній гігєні
і питання помитись чи не помитись не стояло ,а на цьому

а вообще в планах педикюр, восковая эпиляция ножек
чуть позже - стрижка и покраска у любимого мастера
и посещение косметсалона - ультразвуковая чистка и мезотерапия (безинъекционная)

шалімар писала що фігово почувається без цих процедур і їй навіть з дому не хочеться виходити тоді
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 27 жовтня 2011, 02:03

Перлинка написав:Я в чоловіка свого навчилась він ніколи не тушувався шо не на крутій тачці,не в адідасі чи пєр кардені ,без золотої цепури і від нього не тхне дорогими парфумами

скажу вам ще що оточення нас робить такими чи навпаки не такими

ніколи я не чула від нього,ти шо я в таких штанах і т.д. туди чи туди не піду,шо про мене люди подумають, скажуть

помітила що ті що зустрічають по одьожці ,самі й ніяковіють коли не почуваються на всі 100

а ті що дивляться ширше,глибше на людину,дивляться їй у вічі вільні від цього жеманства

это Ты описала фантик. Мишуру!

Лично Я НЕ ОБ ЭТОМ....................
плыла, плыла, и возле берега утопилась........ :o

Перлинка... Ну при чем здесь карден золотая цепь тачка и такое прочее??
А если человека раздеть??!!!
У мужчины стрижка должна быть свежая
лицо выбрито (ну или не брито, но чтоб это было нормально)
руки приведены в порядок
одежда постиранная
и обувь чистая
НЕ ВАЖНО! костюм от Zegna или безызвестной марки
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 27 жовтня 2011, 02:05

Shalimar написав:но отношение мужа к этому меня попускает - он говорит, ты мне нравишься и не накрашенная!

оце саме більше розслабляє, я і така йому подобаюсь!..)))) Сама знаю, що мені НЕ подобається, коли мій коханий не дуже уважний до себе, мені подобається наблюдати красу, і тоді по-новому замічаєш, який же він в мене класний......Так само і вони, я думаю. Люблять-то люблять, але.....все-таки хочеться гарної картинки.
Звичайно, якщо ти сама нічого з себе не представляєш, то ця картинка дуже швидко набридає, але коли і в голові маєш, і душу широку, і тіло доглянуте....То це майже ідеал...) Просто ми хочемо бачити прекрасне, хіба ні?..Не обов"язково бути супер-крутою і круто дорого одіватися- ми говоримо про доглянутість. Про запах, який від тебе йде....Про саму ауру....От бувають люди, ну капець, як можна не користуватись нічим, що такий запах стоїть?....Просто нереально спілкуватися.
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2011, 02:12

Shalimar написав:
А если человека раздеть??!!!
У мужчины стрижка должна быть свежая
лицо выбрито (ну или не брито, но чтоб это было нормально)
руки приведены в порядок
одежда постиранная
и обувь чистая
НЕ ВАЖНО! костюм от Zegna или безызвестной марки

а педікюр ,манікюр та інші салонні процедури йому тре робити?

Шалімар -це той же фантік ,лиш з тілом

він не завжди має свіжу стрижку,не завжди вибритий ,не завжди в найчистішому і не завжди в чистих капцях з цим біда :dash:

але він ніколи через це не комплексує і його внутрішнє єство астрій,ннезмінні ,незалежно від того чи він з іголочки ,чи як оте все вище перераховане
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей