я цього року Андрійкові буду дарии подарки не розвиваючі, а які він любить.
бо розвиваюче і так купую.
* тому у нас будуть книжечки, він любить читати і любитьнові книжечки. правда не всі. деякі взагалі раз подивився і все
тому буде багато книжок, думаю якась сподобається. а може навіть всі :-|
* я йому купила мікі (з тих. що спеціально для дитячих обіймів зроблені. добре шо розпродаж на них був

). він у нас мікі обожнює. ну не прям шоб так аж. мульти з ним не дивиться, але як баче завжди так каже з придихом "мміккіііі!"
* купила машинку на радіоуправлінні. він її просить часто, лан хай має. знаю, що наступного дня поламає. але хай тішиться.
* потім у нас припасений динозавр на радіоуправлінні. я вже розказувала за нього. Андрійко фанатіє від динозаврів і дуже любить їх. Каже "дракончик" :)
це поки є.
*ще тре купити фарби всякі різні і глітери. бо він дуже любить малювати саме фарбами і глітерами.
отакі у нас будуть подарки для хлопчика 3.5 рочки.
_________
для меншеньких дітей багато хто купував розумне цуценя. мій взагалі тих цуценят відпускати не хотів, хоч ніби і не меньшенький. воно відносно не дорого виходило.
ще всякі каталки як пишуть вище в тему купують. особливо якщо та каталка бульбашки при їзді пускає - то воопше шик-блєск :) мій теж ніби і великий. але страшно як таке любить (тато заборонив нам купити :( )