місяць тому я ходила на пошту забирати посилку, пані попросила мій паспорт, я їй даю, вона подивилась в паспорт потім на мене і каже, "а чого у вас 2 фото, вам жеш ще нема 45" , я їй каже що друга фото у 25 . :shock: я розумію що мені вже не 25 , але ж і до 45 ще о-го-го.
Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal, ти не звертай увагу на неї може вона кави зранку не випила ;) ти вже років 8 не міняєшся :гуд:
Аліса, ямімамі - дякую за відповідь - напевно ви мені з запасом занизили :? . чекатиму ще від когось відвертої циферки але ямімамі - ти ж приблизно знаєш скільки мені років. :P так що не чесно
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
Alisa Зірка знає що виглядає старшою і не ображається ,про це тоже писала вище
її як справжню неформалку це особливо не турбує ,то лиш попсові і пластмасові дівчата тим надто переймаються
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
я тоже звикла,ще з дитинства в старших класах мене дирекція школи відпрошувала з уроків і відправляли в міськно з дорученнями,там до мене всі викали ,приймали за педагога
і діти з молодших класів зустрівши в коридорі вітались зі словами добрий день
а ще десь до сьомого класу всі вставали ,і хором вітались коли я заходила з якимось оголошенням,особливо друга зміна
багато хто знали що я учениця,але певно їм слабо в це вірилось
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)