Має відношення, це моя свекруха.
Моя Аня дуже на неї схожа)
Модератор: taranjka
Shalimar написав:хм, нет, я думаю и в коже также! в первую очередь. что стОит молодой взгляд при морщинистой дряблой обвисшей коже??
lore1ei написав:Має відношення, це моя свекруха.
Anyri написав:А якщо говорити про конкретну дівчину (№3) то у неї не краща шкіра, аніж у більшості моїх однолітків.
Shalimar написав:Anyri написав:А якщо говорити про конкретну дівчину (№3) то у неї не краща шкіра, аніж у більшості моїх однолітків.
везет!! )) :гуд:
lore1ei написав:Shalimar, перша твоя відповідь.
Зморшки в неї є, але не так і видно. Плюс вона особливо і нічого не робить, звичайний крем, ніякого спорту, ніякого здорового харчування.
Тут вона усміхається, звісно що зморшки будуть більш помітні. Плюс 100% натур, без граму обробки.
Anyri написав:Shalimar написав:Anyri написав:А якщо говорити про конкретну дівчину (№3) то у неї не краща шкіра, аніж у більшості моїх однолітків.
везет!! )) :гуд:
в чому? я ж написала - не краща. вона взагалі своєю шкірою не задоволена
Shalimar написав:по фото мне ее кожа и лицо - окей! но если у нее хуже, значит, у остальных еще лучше!?
просто я своей кожей недовольна. а что меня ждет в 36 - страшно и подумать... ))))
поэтому и написала - везет!
Shalimar написав:первому 38
второму и третьему - по 37 сейчас, но на фото - по 34, но они не изменились особо, чуть солидней стали, и мне кажется, даже еще более привлекательными )
Повернутись до Форумчанки теревенять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей