Natalinda » 23 жовтня 2011, 23:42
Я фоточки забрала по просьбі Шалімар, а оскільки розмови без фоточок незрозумілі для інших, тому й забрала все решта, хочете поверну
Щодо вікових перевтілень
Я довго не писала, але так само довго думала.
ІХМО.
То все просто стереотип. Так прийнято більшістю, а оскільки прийнято більшість - то то му і вважається нормою.
Я шоб так дуже то не гружуся. навилася з тим жити, точніше без того :grin: Ви швидше за все не повірите, але дуууже часто, в переважній більшості випадків, я не памятаю скільки мені років. Не те щоб я почувала себе і виглядала на 15, просто не думаю про вік, не хочу і все. Коли питають скільки мені років то роблю довгу паузу і не в змозі пригадати кажу з якого я року.
Можливо через те що в переважній більшості жінки беруть на себе на багато більше, через те і виглядають старшими......які б не були пологи, легкі чи важкі, але свій відбиток на організмі вони залишають......жінка чує кожен порух дитини, часто кожен порух чоловіка, чоловіки ж , в переважній більшості, сплять міцніше.....можливо через це.....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос