Лорелей, може то різні моделі геоксів? Бо я Ромасика взувала в них навіть у слякоть - ноги були сухі. А раз я, дуже хороша мама, ляпала з іншими мамами язиками і дитина пішла побольбалась у калюжі, глибокій такій - пішли додому, але ноги також сухі були.
Дівчонки-мамашки, здавайте точки в неті де купуєте зимове взуття :flag: Я хотіла B&G а шось підходящого знайти не можу, або сині, або невідомо колиі по якій ціні будуть Сьогодні зайшла в магазин - минулорічні - 360, цьогорічні від 450...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda Ми купили B&G в нас на базарі, коштували вроді 420, але зi знижкою, получилося 360, правда чи це цьогорічні чи минулорічні незнаю :? ... Я з тої радості шо ми в них влізли, (перед тим переміряла весь базар і весь секонд на 15 квітня - в малого височенний підйом ноги ) - навіть на колір і фірму не звернула уваги, тільки дома побачила що то B&G...
я уже стільки всього передивилась - нічого толкового нема, або не для нашого підйому - тому певно зупинюсь знову на Демарах.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
хочу відгук дати на демари. ми цієї зими носили дутіки, дуже сподобались. на 12,5 см брала 20/21 розмір, ножка завжди була тепла, в морози вдягала лише колготки демисезонні тонкі під штанці без носочків, після 15 градусів брала ще тонкий носочок, на всякий пожарний. коли по калюжах в слякоть бігали - не промокали. короче, задоволені залишились.