Глобальні оголошення!

До кого звернутися

Модератори: олеся, Tajga

До кого звернутися

Повідомлення Знесилена » 20 жовтня 2011, 16:54

Наша молода сімя зараз на межі розриву. Чоловіку наче пороблено - нічого не виходить із заробітком, постійні якісь борги (добре що його мати допомагає інакше не знаю що робили б)... часом випиває по три-чотири рази на тиждень, розказує якісь нісенітниці... куди діваються гроші, (бо ж наче працює і щось та й заробляє) не знаю... говорить то про якісь перевірки (ПП), про замовлення, за яке заплатив з своєї кишені бо н е так зробили...

в мене вже всілякі думки закрадаються (і про наркотики, і про жінок...) в ліжку теж нічого не клеїться (я дивлюся на нього не як на чоловіка, опору сімї, а на велику безпорадну дитину, яка ще й постійно обманює, викручується)...

ми люди не дуже побожні, до церкви ходимо, як кажуть в народі "коли яйця святять", але єдине, що спало мені на думку - пошукати хорошого духівника... чула що є в нашій області люди, які лікують і від тілесних, і від душевних хвороб... з ким можна було б порадитися, попросити допомоги

більше за все хочу зберегти сімю і виростити щасливу дитину :cry:
Знесилена Офлайн

Re: До кого звернутися

Повідомлення Перлинка » 20 жовтня 2011, 20:01

треба почати самій заробляти
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 20 жовтня 2011, 20:11

Знаю схожу ситуацію, де в чоловіка також така ж невезуха була і такі ж неймовірно казкові історії. Правда, на жаль, там все скінчилося розлученням...

Якшо би у вас був час і можливість (бо я шось не дуже зрозуміла, чи дитинка у вас велика), то я вас запрошую в цю неділю на 16.00 в церкву Михайла (на 15 Квітня). Там відбувається Альфа-курс (всього 12 зустрічей), на якому можна людям будь якої степені вірування отримати немало відповідей саме на свої запитання, котрі вас цікавлять.
Крім того, якби була така потреба, я можу вас особисто познайомити на цій зустрічі зі священиком церкви Михаїла (греко-кат.), котрий або сам шось порадить, або може порадить когось, хто більш компетентний саме в таких питаннях.

Особисто я знаю дуже хорошого духівника з церкви Михаїла, отця Петра. Він дуже ціква, розумна і освідчена особистість, але він і доволі специфічний. І якшо я від нього в захваті, то є люди в церкві, котрі зарікаються до нього йти на сповідь. Тому тут дуже індивідуально всьо. Залежить від того може, на скільки людина може сприймати розумні поради в строгому тоні.

Але в любому випадку я вас запрошую. І було б добре навіть з чоловіком. Можливо відповідь, як діяти, є дуже близько, тільки треба, шоб хтось вказав напрям, в якому її шукати. Якшо є якісь запитання - можете питатися ще й обобисто в мене в ПП.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення ЗІрка » 20 жовтня 2011, 23:20

Перлинка написав:треба почати самій заробляти

звучить дуже заманчиво, але Перлинко підкажи як, бо мене теж цікавить таке питання... :dance: я підзаробляю у вільний час, але більше 300 грн. на місяць ну ніяк не виходить. правда часу на той підзаробіток маю 1-3 год. на день :?

по темі важко щось сказати, бо сама ходжу в церкву лише в переддень Великодня... :oops:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення happymami » 21 жовтня 2011, 09:11

та історія, котра мені знайома, котру я згадувала в попередньому своєму пості якраз і мала практику заробляння грошей жінкою. Скажу чесно - то не вихід. Бо від цього чоловік не почав менше брехати
ЗІрка написав:по темі важко щось сказати, бо сама ходжу в церкву лише в переддень Великодня...

ну бачиш, я думаю, що Знесиленій потрібна порада не лише з точки зору більш віруючих, чи менш віруючих. Думаю, тут би підійшли будь-які поради просто людей, не залежно від конфесій та кількості посвячених кошиків ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 21 жовтня 2011, 11:12

happymami написав:

та історія, котра мені знайома, котру я згадувала в попередньому своєму пості якраз і мала практику заробляння грошей жінкою. Скажу чесно - то не вихід. Бо від цього чоловік не почав менше брехати

ну да -це якщо лиш те що грошей не приносить,або мало приносить не влаштовує

а коли безкінечно бреше :?

якщо хочете зберегти сімю,то змиритись,терпіння і молитва

я ненавиджу брехню ,і певно не змогла б жити з людиною якій не довіряю,тому я тут не порадник
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 21 жовтня 2011, 16:20

Знесилена написав:Наша молода сімя зараз на межі розриву.

на межі розриву чому? Бо в ліжку не клеїться, чоловік чомусь обманює і має борги та випиває?
Бо може проблено?(якщо ви в це самі вірите).

А чи це причина щоб припинити кохати? Хіба тимчасові труднощі є причиною розривати сім"ю? Подумайте добре над цим.

Якщо ви не розумієтесь між собою обоє, то перш за все причину вам треба шукати в собі, і тут на жаль, треба прикласти багато зусиль для роботи.

І навіть якщо хтось і буде в цей час за вашу сім"ю молитись, що звісно дуже добре,бо без Бога не має сім"ї, але без вашої особистої участі в молитвах, розважанням над життям- мало що поможе.

Тому духівник, сповідь- це дуже важливо і потрібно вам, але чудотворців не шукайте, бо сім"ю спасти можете ви самі.

З досвіду роботи можу сказати що люди готові об"їхати півсвіту і витратити купу грошей, вірячи в всяку всячину, але скарб ваш- де серце ваше!!!!!!!!!!!!

І якщо серце любить і вірить , то можна перемогти багато чого.
Можливо ваш чоловік хворіє алкоголізмом, а ви й не помічали раніше?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Знесилена » 22 жовтня 2011, 10:11

я не певна що це тимчасові труднощі. після народження дитини по іншому поглянула на чоловіка - він ніколи не вмів заробляти гроші, завжди встрягав у різні історії, любив компанії, пиво (два останніх пункти і мене в юності приваблювали), багато мені розказував про себе, що потім виявилося "мильною бульбашкою"... коли я виходила заміж, то вважала його іншим, ніж це виявилося насправді. з народженням дитини я змінилася, а він - ні

я навчилася готувати, доглядати дитину і намагаюся ще якусь копійку заробляти та заощаджувати, а він забирає дитячі гроші на свої борги і "промахи" на роботі...

плюсом є його мякий характер, але іноді мені видається, що має прихова проблеми психологічні... направду чи випиває чи ні я не завжди знаю, але говорить часом нісенітниці, що купи не тримаються... відсутність інтиму теж як бомба сповільненої дії - не знати що далі буде

про пороблено я сказала майже жартома, віра в Бога і забобони як на мене не сумісні
та ще я не знаю чи кохаю цього чоловіка... в мене зараз крім жалості і образи інших чуттів до нього нема.
Знесилена Офлайн

Повідомлення mari » 22 жовтня 2011, 13:37

Посадіть його за стіл в тверезому глузді і відверто поговоріть про те чого хоче він і чого хочете ви, що змінилось і що далі на його думку і на вашу. До чого він далі готовий, що планує змінити для вас і що ви готові змінити для нього.Але без емоцій, плачів, сльоз, інтимного підходу!! і звинувачень.Не шантажуйте його дитиною, друзями і собою. Можливо у нього зараз є якісь проблеми про які ви навіть не знаєте або про що він не хоче з вами говорити, бо не має довіри. Просто говоріть як друзі. Навіть якщо ви сто раз робили це раніше- зробіть це так, щоб ви самі зрозуміли що робити далі. Інколи сідати до столу перш аніж сяде чоловік(а йому треба для цього відваги)- треба декілька раз.Обовязково!!!! на листку намітьте план дій на наступний місяць і рік(що ви будете робити, а що він). Пам"ятайте- чоловікам емоції ваші ні до чого, раціональний підхід!

Щодо любові- коли самопочуття сім"ї покращується- любов часто повертається.
Щодо грошей і сексуального задоволення- інколи можна і зачекати.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 22 жовтня 2011, 13:40

Знесилена написав:я навчилася готувати, доглядати дитину

Він теж має руки і теж навчиться, якщо буде в нього така потреба, мотивація. А вона є? Якщо не має, чому вона не зявилась після народження дитини? Ви готувались до народження разом?
Велике значення має взагалі ваша вся попередня історія(знайомства, перші місяці, хто помагав, хто відбив охоту і попускав і дозволяв не допомагати)
mari Офлайн

Психотерапевт

Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей