Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 17:21

спеціально давати і споювати не треба

але якщо попросить побробувати,не бачу в тому трагедії

що поганого може статись ?привикання,залежність,спяніння,розлад,опік шлунку ?

брєд ,від одного ковтка в батьків не алкоголіків ,які вживають алкоголь раз на пів року нічого такого не буде ,ніякі клітини не зруйнуються

просто немає проблеми от і все
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Milichka » 17 жовтня 2011, 19:11

Перлинка написав:
але якщо попросить побробувати,не бачу в тому трагедії

брєд ,від одного ковтка в батьків не алкоголіків ,які вживають алкоголь раз на пів року нічого такого не буде

тобто, якщо просить щодня - то не можна, а якщо раз в півроку - то так.

Я в плані виховання досить лояльна мама, але важаю що є табу - алкоголь, тютюн, наркотики,- тим більше в такому ранньому віці.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Re: Алк

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 19:24

звичайно щодня не можна

мова йшла про десь колись дати ковточок чи лизнути і не робити з того трагедії

а не про обовязковість спиртних напоїв в щоденному раціоні дитини

мені сподобалось як Руженка про притон написала

так само й ми не наливаємо дітям навмисно зазделегідь і не прирошуємо з нами випити

я взагалі якщо чесно не знаю чи пробували мої діти спиртне,вроді пробували на новий рік шось і коньяк як тірамісу робила

ще тато наш деколи любить чай з коньяком ,то думаю що давав їм спробувати як просили
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 17 жовтня 2011, 21:25

Перлинка написав:чому сільські діти яких годують варениками зі шкварками зажареними смальцями зупами і смаженими пампухами здоровіші від міських,у яких відповідно харчування дієтичніше ?

Це міф.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Руженка » 17 жовтня 2011, 21:33

Alisa написав:
Перлинка написав:чому сільські діти яких годують варениками зі шкварками зажареними смальцями зупами і смаженими пампухами здоровіші від міських,у яких відповідно харчування дієтичніше ?

Це міф.

Не погоджуюсь, що це міф!! Маю багато знайомих, які живуть в селі і мають дітей. Дійсно свіже парне молоко, хліб з селянським маслом(а там жиру не 72%%%%, а всі 100%), жарене там ніхто не сприймає як не безпечне....більше того, діти можуть наїстись бароболі, яку варять для свиней(в мундира), бо ті батьки за тим всім с/г господарством не доглядають дітей так, як ви і я.(ХОЧА ТАК ЯК ВИ НАВІТЬ Я НЕ ВИХОВУЮ :P )))) Там діти ростуть самі по собі....... Це прикро, але факт! Вони бігають роздіті....по болоті......і всьо шо до них чіпляється то ОРЗ і часом стоматит(бо все таки грязне вони їдять часто).
ОТ ТАКІ ТО МІФИ :P :P :P
Руженка Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 17 жовтня 2011, 22:15

Постійно на свіжому повітрі, то раз, своє домашнє (тому і здоровіше) харчування починаючи з рослинної їжі, завершуючи м'ясом, то два. В селі в більшості не заморочуються йогуртами, ведмедиками Барні... (хоча маю родину в селі які на свята обов'язково накуповують ковбаси, хоча вдома мають чималу господарку, але ж то КОВБАСА - НЯМ-НЯМКА)
Думаю, це основні чинники міцнішого загартованішого здоров'я сільських дітей, а зовсім не те, що їх привчили їсти смалець ложками і смажену бараболю і тому їм "море по коліно...".
Те, що за дітьми в селі менше глядять - а що за ними глядіти як вони на подвір'ї - в саду - на городі туснячать? То не місто, де на площадку самого не пустиш, бо бичків назбирає і машини шастають...
І при цьому всьому все одно вважаю, що поділ на "сільська" і "міська" дитина в плані здоров'я дуже умовний.
Всякі варіанти є і там і там, все дуууже залежить від сім'ї, пріоритетів, звичок і т.д.
А про алкоголь в селі, то окрема обширна тема... Чим забитіше село, тим твердіше твердження "Якщо не бухаєш, то певно вже ну дуууже слабий" ;-)
І підліткам наливають і не по 20 грам, а шо, хай дитина спробує, шо тут такого?, мужик ж росте...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення ЗІрка » 17 жовтня 2011, 23:29

pan_kotskyy написав:А про алкоголь в селі, то окрема обширна тема... Чим забитіше село, тим твердіше твердження "Якщо не бухаєш, то певно вже ну дуууже слабий" ;-)
І підліткам наливають і не по 20 грам, а шо, хай дитина спробує, шо тут такого?, мужик ж росте...

ооооооо, яка наболіла тема... :emphaty: зараз я не про дитяче, а чоловіче доросле... останнім часом впадаю в паніку від того, наскільки наша нація безконтрольно, щоденно і найголовніше абсолютно бездумно пиячить. так наче воду пьють.

ближче до теми: ніколи не поважала вагітних, які говорили мені "а шо, трошки водочки (пива, бокальчик вина, шампанського ) не пошкодить.
і добре як тільки по великих святах, а не щовихідних. але якщо в присутності дитини пєш алкоголь, трошки несправедливо не задовольнити її цікавість. правильне виховання, а не суцільні заборони. ти ж пєш (те саме з жареним, шоколадками і т. ін.) хто хоче здоровячка дитині - сам багато від чого відмовляється,
я шукаю компроміс (вдається не завжди :niger: )
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 23:33

ЗІрка написав:ооооооо, яка наболіла тема... :emphaty: зараз я не про дитяче, а чоловіче доросле... останнім часом впадаю в паніку від того, наскільки наша нація безконтрольно, щоденно і найголовніше абсолютно бездумно пиячить. так наче воду пьють.

я б не говорила так про всю націю,в моєму оточенні такого немає
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 23:35

ЗІрка написав:[ хто хоче здоровячка дитині - сам багато від чого відмовляється,

100 %
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 17 жовтня 2011, 23:42

Перлинка написав:я б не говорила так про всю націю,в моєму оточенні такого немає

добре, якщо змолоду вмієш оточити себе людьми, які морально вивищують, мають хороші амбіції і міцну життєву позицію. в нас зараз теж бачу іншу молодь, поціновувачів хорошої музики, які цікавляться творчістю і замість піти в кабак організовують прикольні флеш-моби (наприклад йдуть компанією з 20-30 чоловік надувати мильні бульбашки на центральний стадіон)

але в моєму минулому (та й теперішньому, що гріха таїти) досить багато алкоголю (зараз говорю, тьфу-тьфу про знайомих, а не сімю). з ним починається і закінчується робочий день, з ним вирішуються "ділові" справи... про 9-16 річних школярів, які напиваються під шкільними дискотеками взагалі мовчу... як кажуть в Росії - сплош і рядом
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей