Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:38

Nymydora написав:хех, не розвивається ж фобія до голки чи ножа :grin:
на все свій час.

а коли по твоєму час спробувати вперше торт,чи налисник?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 17 жовтня 2011, 16:43

нууу... я не думаю, що не давання дитині алкоголю чи пильнування за тим, що дитина їсть до певного хоча би віку - це сюсюкання і здування пилинок. Ясно, що не треба робити трагедії з дрібниць. Ти ж не думаєш, що якби моїй дитині хтось без мого дозволу дав печиво чи там ще щось, я б валила в писок. Ні, просто би пояснила, чому такого їсти/пити не варто. Я усвідомлюю, що в садочку і в школі не без того, щоб малий за компанію з'їв щось не те, чого я б йому бажала. Але я хочу створити йому чіткі установки щодо того, що є шкідливим, що терпимим, а що корисним. Це так само, як ти даєш дитині чіткі установки, що голка гостра, вогонь пече і з ножицями по хаті бігати не можна. Хоча, якби при мені хтось дав моїй дитині алкоголь, з тією людиною була би (не при дитині) серйозна розмова.

Торт чи налисник? Якомога пізніше.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:45

Nymydora написав:йозна розмова.

Торт чи налисник? Якомога пізніше.

це коли?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 17 жовтня 2011, 16:48

В мене пару думок з огляду на прочитане...цитувати просто ніколи....

Справді в кожного своя думка, інколи логічна, інколи ні.
Через те що картоплю я жарю часто, хоч сама її не їм бо не люблю, дитині дозволяю зїсти якшо вона дууже вже хоче, але вибираю при цьому найнезажареніші кусочки і не заохочую зїсти ще кусочок, переконана що саме батьки формують смакові вподобання діток, принаймні у тому віці, в якому дітей ще треба годувати і харчуються вони переважно вдома.

Десь трішки підртимую думку Руженки про те що знудити дитину могло від того що вона просто тієї їжі ніколи раніше не їла, підтримую думку одного лікаря про те що адаптаційні можливості організму неосяжні і не виключено що він звик би і до магазинних найдешевших ковбас ...але...не маю жодного бажання робити експерименти на власній дитині.

Саме батьки повинні формувати культуру вживання алкоголю. Якшо дитина бачить маму з татом які систематично випивають при ній таки, для неї вживанння алкоголю буде нормою, але нажаль ніхто наперед вам не скаже чи є схильність у вашої дитини до алкоголізму.

Знову ж таки алкоголь алкоголю різниця: вино і самогонка для мене це 2 большиє разніци, хоча все одно не вважаю за протрібне максимально довгий час давати дитині спробувати навіть вино, навіть домашнє, навіть дороге.

Причина одна - а смисл?

Щодо останнього допису Пердинки то тут можна окрему тему робити, я приміром з кожним днем дорослішання своєї дитини теж щораз простіше ставлюся до багатьох речей по тій причині що жити так легше. Але тут є багато але....

І не вважаю правильним говорити дитині шо то дитяча їжа а то доросла - бо дуже дитина швидко може захотіти подорослішати....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:52

від голки чи ножа дитина може зараз і тепер поранитись-це небезпечно-це правда

а те що від ковтка пива буде боліти голова і живіт-не правда

так само як і від торта з лисниками

ти сама їш і при цьому залякуєш свою дитину,якщо він колись десь спробує і його після цього нічого не заболить,можуть бути розчарування

я не їм і не показую при дітях того чого їм зовсім не можна

а якщо щось їм,то даю спробувати,хоч трішки коли просять,я хочу щоб мої діти вміли ділитись і довіряти мені
Востаннє редагувалось Перлинка в 17 жовтня 2011, 16:59, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 16:57

тому я за те щоб навмисно шкідливого не давати,але й табу не робити якщо так складаються обставин

що ні-ні ,ні грамулічки,ми такого навіть не нюхаємо,бо буде все боліти
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 17:02

Natalinda написав:Десь трішки підртимую думку Руженки про те що знудити дитину могло від того що вона просто тієї їжі ніколи раніше не їла, підтримую думку одного лікаря про те що адаптаційні можливості організму неосяжні і не виключено що він звик би і до магазинних найдешевших ковбас ...але...не маю жодного бажання робити експерименти на власній дитині.

золоті слова,тут найважливіше віднайти серединку
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 17 жовтня 2011, 17:06

середину - то правда.
що при дитині не варто їсти небажаного - то теж правда. я так стараюсь, от не завжди виходить... буду старатись краще.

а щодо розподілу на дитяче і доросле - він і так є, таке вже життя з віком він буде зменшуватись. а щодо табу - я не ставлю своїй дитині аж так табу, що топаю ногами і голосно кричу. Я просто пояснюю в міру можливостей і сподіваюся, що він мене розуміє.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 17:07

чому сільські діти яких годують варениками зі шкварками зажареними смальцями зупами і смаженими пампухами здоровіші від міських,у яких відповідно харчування дієтичніше ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 17 жовтня 2011, 17:14

Перлинка, якщо відкинути тему ковбас і налисників, ти справді вважаєш, що варто давати спробувати 2-3 річним дітям шампанське або вино для того щоб вони не були домашніми і тепличними?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей