Я б і не подумала, що в опалювальний сезон в квартирі може бути так сухо, якби не купили гігрометр. Уявляєте, якщо надворі мороз, а в квартирі 23-24 градуси, то вологість могла бути 25? Тепер, з приходом весни нижче 50 не буває.
у нас зволожувач повітря . Коли його не було ,то насморк і кашель були частим явищем,коли придбали ,то вночі діти сплять без капель для носа і вільно дихають носом. Вологість правда не заміряли,але коли включаем на повну то так романтично шукати кохану в тумані))))
Слухайте, понятно про вологість в кімнаті коли батареї палять. А от коли вже осінь, але опалення ще не вмикнули, то чи потрібен той зволожувач? Що він дає? Здається тоді й так в хаті сиро, нє? :?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Natalinda ну тобто зволожувач не шарить, шо якшо в приміщенні волого, то вже не тре зволожувати? Чи то просто є такі дорогі електронні, котрі шарять, а є такі, котрі тупо зволожують і всьо?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
ну якшо ти з метою зволоження понаставляєш мисок з водою то вони точно не шаритимуть і хоч повільно та випаровуватимуться пригадую що читала колись шо є такі шо самі регулюють я відмовилася від ідеї зволоження після вимірювання рівня вологості в хаті
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
в мене зволожувач автоматично заміряє вологість. Виставила режим "зволожувати до 65%" і він сам вирішує, яку інтенсивність пари давати. А якщо досягнуто рівня, встановленого мною, то зовсім виключається на певний час. Лишаю включеним на всю ніч - і там вже він сам управляється) А можна і таймер встановити і "безліміт" зволоження. Тоді зволожувач просто буде шпарити пару (пардон за тафтологію) весь встановлений на таймері час.