Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна і майбутнє?

Повідомлення taranjka » 19 вересня 2011, 21:06

з великої кількості сюжетів вибирають найтупіших - отак виходить ужасна картинка
кстаті в укр мові нема "пестика", а "маточка"... ебонітова палочка електризується і від волосся...
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Льоля » 19 вересня 2011, 21:43

Я на скільки була оптимістка тепер уже я майбутнього не бачу в Україні.
Льоля Офлайн

Повідомлення mari » 08 жовтня 2011, 12:16

Богдан Богуславович Демчук
СТАТТЯ, ЯКА ВИГРАЛА НА КОНКУРСІ "Я - УКРАЇНЕЦЬ!"

Я не люблю сало, не ношу вишиванку і не знаю слів українського гімну. Я не перепливав Дніпро і не вмію танцювати гопак. На моєму столі не лежить "Кобзар", а на стіні не висять рушники. Моя кров червона, а не жовто-блакитна. Я не схиляю "пальто" і "кіно", і три найважливіших слова я сказав російською мовою. Я - українець?
Я вболіваю за "Динамо", за Кличка і Клочкову. Я бачив цю землю з ілюмінатора Боїнга, але я
повернувся. Мені не потрібні неонові міста й силіконові жінки. Я не буду жити там, де вулиці без імен, а люди без по батькові. Я залишуся тут.
Тут земля ще не охолола від вогню, і ще не стерлися на плитах імена незабутих предків. Тут дівчата читають в метро і пишуть вірші на парах з термодинаміки. Тут на грошах поети, а не президенти. Тут жартують смішно і посміхаються чесно. З серця не викреслити п'яту графу. Я -
Українець.
Я люблю вузькі вулиці Львова і Харківські проспекти. Мені стали рідними безтурботна Одеса, діловитий Донецьк і легендарна Полтава.
Я не вірю патріотам на трибунах, але вірю патріотам в окопах. Я вірю в цю країну: я довіряю цьому повітрю - він тримає купол, цим горам - вони тримають страховку, цим людям - вони тримають слово. Я люблю стук каблучків по плитці Хрещатика, скрип снігу в Карпатах і шелестіння кримської гальки. Мені ніколи не забути української колискової і
поцілунку на Андріївському.
А ще: мені часто сниться неосяжне небо і поле соняшників. І мій син народиться тут. Я - Українець.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Україна .Майбутнє. І те, що маємо

Повідомлення mari » 04 лютого 2012, 13:14

20 маловідомих фактів про Україну

Україна робить найбільші келихи для шампанського. Українська міліція розкриває 90% злочинів. Ми часто використовуємо літеру "п" і є найвідомішими у світі алкоголіками. Ми любимо сало, але свинини їмо втричі менше за німців. А ще ми вигадали найбільш популярну у світі різдвяну пісню- ЩЕДРИК.
1. Улюблена літера "П"

Найбільш уживаною літерою українського алфавіту є літера "п". На неї починається найбільше слів. Найменше використовуються літери "ф", "ї" и "ґ".

2. "Ой, ходить сон коло вікон"

Одну із найвідоміших пісень у світі - Summertime - Джордж Гершвін написав під впливом колискової "Ой, ходить сон коло вікон" у виконанні Українського Національного хору.

3. Макдональдс

Третій найбільш відвідуваний Макдональдс у світі знаходиться у Києві, біля залізничного вокзалу. Цей заклад неодмінно потрапляє у п'ятірку найбільш людних Макдональдсів світу. Минулого року тут зробили більше 2-х мільйонів замовлень.

4. Метро

Станція метро "Арсенальна" у Києві - найглибша у світі і вона знаходиться на глибині 105 метрів під землею. Станцію побудували однією із перших, у 1960-ому році, у безпосередній близькості від будівлі парламенту. За деякими даними, у тунелях біля "Арсенальної" є таємні сховища для політичної верхівки.

5. Будьмо!

Українці - п'ята найбільш питуща нація у світі. Нас перепивають лише молдовани, росіяни, угорці та чехи. Середньостатистичний українець у віці від 15-ти років на рік випиває 15,6 літрів алкоголю - на літр більше за ірландця і майже на два за норвежця.

6. "Ще не вмерла Україна"

Українській гімн складається всього із шести рядків - чотирьох куплетів и двох приспівів. Інші куплети гімну, створеного поетом Олександром Чубинським і композитором Михайлом Вербицьким, не були затверджені, оскільки є не зовсім політкоректними ("Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону" - маються на увазі претензії на території Росії та Польщі).

7. Майже всі злочини розкриваються?

У Європі розкривають 30-40% злочинів, в Україні - 90%. Правоохоронці пояснюють, що наша неприродно хороша статистика є результатом небажання фіксувати "безнадійні" справи (наприклад, крадіжки мобільних телефонів) і вибиванням зізнань із підозрюваних.

8. Руда

В Україні - найбільший запас марганцевої руди у світі, 2,3 мільярди тон і близько 11% від усіх покладів планети. Ще у нас немало залізної руди - 7% світового запасу.

9. Найбільша "Мрія"

Українці, а саме конструкторське бюро Антонова, розробили літак із найбільшою вантажопідйомністю у світі - Ан-225 "Мрія". Спочатку він проектувався для транспортування космічних кораблів. Наразі "Мрія" виконує комерційні вантажні перевезення.

10. Конституція Орлика

Першу у світі конституцію сучасного вигляду написав українець Пилип Орлик у 1710-ому році. У день свого обрання гетьманом він представив козацькій раді "Пакти і Конституції прав та вольностей Війська Запорізького", по-суті - договір між новообраним гетьманом, козаками та всім українським народом.

11. Щедрик

Одна з найбільш відомих у світі різдвяних пісень - це "Щедрик", народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем.

Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells.

12. Без ядерної зброї

Україна - єдина країна світу, яка за власною ініціативою відмовилася від ядерної зброї. Відбулося все у 1994-ому році. На той момент у нас було 1652 ядерні боєголовки і третій у світі ядерний потенціал після Росії та США. Боєголовки віддали Росії, пускові шахти знищили. У відповідь Україна отримала гарантії безпеки від ядерних держав.

13. Шевченко

Українському поетові Тарасу Шевченко встановлено близько 1200 пам'ятників по всьому світу. Більшість із них знаходиться на західній Україні. Невідомо, кого в Україні більше - Шевченка чи Леніна, оскільки ні комуністична партія, ні Мінкульт обліку вождів уже не ведуть.
Пам'ятник Шевченку є навіть у Вашингтоні

14. Про батарейки

В Україні, на відміну від світу, батарейки окремо не утилізуються. А вони містять токсичні елементи, що сильно забруднюють воду і грунт.

16. Трохи свинства

На момент проголошення незалежності, Україну населяло 19,4 мільйонів свиней. Сьогодні їх удвічі менше - 8,3 мільйонів. Не дивлячись на репутацію салоїда, середньостатистичний українець з'їдає всього 18 кг свинини на рік. Це втричі менше, ніж звичайний німець.

17. Про силу

Українського пауерліфтера Дмитра Халаджі внесено до Книги рекордів Гіннеса, як автора більше двох десятків рекордів. Наприклад, він витримав "Чортову кузню" - лежав на цвяхах, а зверху клали 700-кілограмові плити, які розбивали кувалдами.

18. Ракетоносії

Український "Південмаш" (Дніпропетровськ) виробляє найбільш екологічні ракетоносії у світі. За їх допомогою у космос відправляють комерційні вантажі у рамках міжнародного проекту "Морський старт".

19. Найстародавніше поселення Homo Sapiens

Найстародавніша відома ученим мапа, а також найстародавніше поселення Homo Sapiens знайдено в Україні, у селі Межиріччя Рівненської області. Їм 14,5-15 тисяч років. Мапу вибито на кістці мамонта.

20. Найбільший келих

Офіційний рекорд Гіннеса: нещодавно українці створили найбільший у світі келих для шампанського - на 56,25 літрів. Як пити шампанське з такого келиха - невідомо, однак ми все одно молодці!!!

За матеріалами KyivPost
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Україна, майбутнє і теперішнє

Повідомлення mari » 16 квітня 2012, 00:46

| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення mari » 05 вересня 2013, 09:45

Є таки і чим гордитись!Україна надзвичайна: 30 неймовірних фактів про Україну

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 19 березня 2014, 11:00

Яким ТЕПЕР бачите майбутнє України? Що готові зробити для його покращення? У собі, у сім"ї, навколо себе?
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Радмила » 24 березня 2014, 00:27

Сьогодні я з дітьми гуляла на стадіоні біля школи.

Прикро, прикро, що люди живуть як свині і дітей того вчать. Навколо лавок та скатів - шар лушпиння від соняшнику. Сидять мами з калясками і без, і плють те насіння собі під ноги. Тут же валяються вологі серветки, порожні пачки від соку, порожні пластикові пляшки. В траві час від часу видно бите скло від пляшок з під пива та горілки. І це стадіон біля школи, де постійно гуляють батьки з дітьми. І самі ж там смітять, а потім їх же діти в тому смітті копирсаються. "Фу , не бери то до рук, то кака". :sad:
Ну і про какашки псів, які всюди як на футбольному полі, так і на спортивному майданчику, і на газонах , і на клумбах, то вже і говорити не має що. І видно, що то від домашніх псів, бо від собачого корму, ті фекалії.
І що це москалі нам так смітять?
Не вже такого майбутнього для своїх дітей ви хочете? Мені так прикро, це все бачити. Ну можна ще одному зробити зауваження, другому, та не можливо перевиховати весь народ.
Це ж роблять не якісь підлітки несвідомі , а мами і тати. І стоять біля тих дітей і палять, і те пиво смокчуть. Та чи Вам своїх дітей не шкода так обкурювати? Чого Ви їх вчите. Вони ж Вас приклад беруть. :dash: :dash: :dash:

То про яке майбутнє тут говорити? Де свідомість нації? Де бажання жити європейськими ціностями.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Vikibee » 24 березня 2014, 11:24

Цілком підтримую Радмилу у вищесказаному пості. Ми вчора були з малою і чоловіком у Зарваниці. Скажу так - поїсти ми не мали де: така гарна природа, річечка неподалік дж. св. Анни, а сісти - зась(((( Дві альтанки в яких ну так вже нагаджено :bad: , щоб там сісти з дитиною треба як мінімум ще з 20 хв виносити сміття. Біля річечки таке ж саме. Ну і як ми хочемо будувати наше майбутнє, як діти вже дивляться змалечку на цей бардак :dash:.... а ще мене відверто вивів таксист, який собі прямо їхав і біля церкви швирнув окурок з вікнва нам під ноги і вуаля.....
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Оксанютка » 24 березня 2014, 15:03

Так-так! Смітити українці вміють :scare: Мене теж сильно обурюють ті купи сміття навколо.Живу за містом, близько річка, чудова природа, але ж треба понакидати кругом сміття :scare: Нещодавно мій сусід,старий поважний дядько, кажуть,що колись був директором школи, викинув купу пластикових бутилок над річкою біля джерела :dash: Я в шоці!ІВін думав, що його ніхто не бачить.На жаль, я з синочком були далеко, бо так хотілося промити йому мозги, а після того ще його не бачила.А на тижні розказував чоловік, що проїжджав на Текстильній і побачив як зупинилася машина,а з вікна ,просто на тротуар, на вигляд солідні мужчини, викинули пляшку .Чоловік не втерпів, зупинився і зробив зауваження, казав, що покаялись і бутилку таки забрали.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей