Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
happymami написав:Бачила в середу мамусю на ринку Оріон в камуфляжному СЗК. Правда, слінг був неправильно вчіплений. Шкода. Но сили шось доказувати я не мала. Люди на стільки негативно реагують, коли хочеш їм допомогти, шо я збилася всім з натягнутою посмішкою ненав'язливо пояснювати, як то робиться правильно
flower написав:happymami написав:Бачила в середу мамусю на ринку Оріон в камуфляжному СЗК. Правда, слінг був неправильно вчіплений. Шкода. Но сили шось доказувати я не мала. Люди на стільки негативно реагують, коли хочеш їм допомогти, шо я збилася всім з натягнутою посмішкою ненав'язливо пояснювати, як то робиться правильно
якщо мене десь побачиш і слінг неправильно одітий, то мені будласка поясни :grin:
Nymydora написав:Слухайте, може яку промо-акцію провести, листівки з намотками роздати в місті чи що, а то не дивно, що люди від слінгів в ужасі - сама в шоці була.
happymami написав:flower написав:якщо мене десь побачиш і слінг неправильно одітий, то мені будласка поясни :grin:
то приходь на слінгоздибанку ;-) . Там всьо пояснять і покажуть. Бо я на вулиці вже заріклася проповідувати правильні намотки;-)
Dashko написав: Але ще пару хвилин ... чи годин, і вивішаю на форумі програму святкування.
Повернутись до Слінги в Тернополі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей