Глобальні оголошення!

Чи можливе нормальне сімейне життя без інтиму?

Re: Чи можливе нормальне сімейне життя без інтиму?

Повідомлення krotsya » 05 жовтня 2011, 14:58

Дякую Вам за відповідь! Щодо варіантів розвитку подій, думаю так як і Ви і це мене лякає. Я часто хочу все розірвати. А чому терплю? Я боюсь що все ж помиляюсь, драматизую наприклад, чи може я надто перфекціоніст, може надто чутлива, а може це природа моя така двоїста, зрадлива. Він добрий і надійний. Розумом я розумію це, але серцем не приймаю. Але ж і розуму слухати потрібно в наш непевний, жорстокий час. Боюсь залишитись сама. Хто знає що в житті чекає. Найбільше боюсь ще раз пережити депресію, що була в мене вже двічі в житті. Це жахливі стани і тоді потрібна близька людина, бо сам ти безпорадний тоді. Судячи з того, що написала, - виходить що я його використовую. Може й так. Проте й він постійно усе пробачає мені, постійно стає на одні й ті ж граблі. Він не готовий до кардинального рішення як і я. Це як залежність психологічна. Дуже совість мучить мене. Але боюсь страшно боюсь кардинально вирішувати. знаю що після прийняття рішення мене чекає букет сумнівів, страхів, скучання за ним, депресія.
krotsya Офлайн

Повідомлення Shalimar » 05 жовтня 2011, 15:05

krotsya написав:От мужа своего конечну жду ребенка. не смогла б по-другому жыть с человеком. Дело в том, что мы с ним растались на пол года когда-то. А потом встретились и разсудили, что мы оба хорошые люди, знаем и уважаем друг друга и что наше раставание ето возможно всего лишь прихоть молодости (желание найти что-то новое, более достойное что-ли). Так и решыли поженитсо в надежде, что главное ето взаимопонимание и терпение. Но мне ужасно сложно сейчас в такой семье. Мне кажетсо будто я играю роль. Иногда устраиваю истерики и называю все дурдомом или цырком. от етого страдает и мама, с которою мы жывем вместе.
Представляете я до сих пор не уверенна дело ли в том, что я ещо глупая по жызни ине умею ценить человека, или я действительно не могу воспринять его как мужа ( не тот мужчина).
Спасибо, что отозвались!!!

а вообще, когда-либо, в отношениях с мужем имела место любовь? влюбленность?.. притяжение, интерес, химия, флюиды?..
В ключе данного форума - Вам надо молиться и просить помощи у Бога.

А как Вы к мужу относитесь? что вообще испытываете?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 05 жовтня 2011, 15:06

Ludmila написав:2. Просто бути собою, раз Ви поєднали свою долю з цим чоловіком постаратись приділяти йому більше уваги, ласки, думаю Ваш чоловік це оцінить.

через силу?...............
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 05 жовтня 2011, 15:22

krotsya написав:може це природа моя така двоїста, зрадлива.

попробуйте вести двойную жизнь
получайте от других то, чего не можете взять от мужа
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krotsya » 05 жовтня 2011, 15:25

Так була закоханість. Проте без сексуальної пристрасті чи бажання. Якщо це піддається розумінню. Відчувала неймовірну близькість душ, ми однакової думки про всі події в житті, однакові смаки. Тобто з ним дуже по-рідному. Проте знову ж, ніколи пристрасть. Я вдячна йому за його добре ставлення до мене, він щедрий, надійний. Ось моє ставлення. Проте, коли я розумію що не витримую такого сімейного життя (по-дружбі), тоді просто в мене щось вселяється. Я кричу на нього, вдарити можу (ну по жіночому так). Часто мені здається що ось вона злість жіноча, що захищає жіночу гідність. Напевне, я не встигла розібратись за своє життя кого я дійсно можу кохати. Він і був в мене першим і єдиним чоловіком. Та й та його доброта і те скільки він зробив для мене, не дають мені достатньо сил щоб жорстко до нього поставитись і все розірвати.
Так, я молюсь. Це мій єдиний порятонок. Адже зверталась і до психологів, і до священника. І лише один монах мене не засудив, а сказав що я дійсно у скрутному духовному становищі і що треба багато молитись.
krotsya Офлайн

Повідомлення krotsya » 05 жовтня 2011, 15:29

нет, двойную жызнь я не смогу вести. Я бы очень себя пилила за такое. Хотя, сложно судить сейчас. Ведь я не влюблена ни в кого. Кстати, он все же не был единственным в моей жызни. Именно из-за другого мужчыны мы расстались. Но ето была моя слепая девичья любовь, которая принесла мне много унижений. Вот из-за етого тоже я решыла вернутсо к бывшему, поскольку сравнения их двоих кардинально отличались, в пользу нынешнего мужа конечно.
krotsya Офлайн

Повідомлення krotsya » 05 жовтня 2011, 15:33

Просто как в фильмах: любим не тех, кто нам полезен, а наоборот.
krotsya Офлайн

Повідомлення Ludmila » 05 жовтня 2011, 15:36

Моя порада - багато молитись і просити в Бога допомоги, Він добрий, обов'язково зарадить Вам, а ще може варто поговорити з психологом, а ще, звичайно, висповідатись, Вам стане легше. бажаю Вам знайти себе, берегти душевні сили, настроюватись на хороше, думати про хороше, Вам є для кого жити!!!!
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Shalimar » 05 жовтня 2011, 15:36

Тогда просите о смирении, терпении
и возможно, стерпится-слюбится
или аппетит прийдет в процессе приема пищи
сложно, конечно ,если Вы его не хотите как Мужчину
но то, что в Ваших отношениях присутствует взаимопонимание, уважение - это очень важно
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість