Глобальні оголошення!

Консервація

Модератор: irinka

Re: Консервація

Повідомлення Sawwku » 30 вересня 2011, 16:18

Milichka, я щось туплю :oops: . перці через сито теж повинні пройти? чи їх почистити і змолоти просто?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Milichka » 30 вересня 2011, 17:39

Sawwku написав:Milichka, я щось туплю :oops: . перці через сито теж повинні пройти? чи їх почистити і змолоти просто?

Саш, кидала помідори і перець одночасно у комбайн, а потім давила через марлю.

Через м"ясорубку не робила ніколи, але по рецепту молоти разом перець з помідорами, а потім через марлю.

Yummy mummy робила через мясорубку, почекаємо її...
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Yummy mummy » 03 жовтня 2011, 16:46

Перший раз я зтормозила і все перекручувала на м"ясорубці :dash: , другий раз робила комбайном..
Набагато швидше получається і дійсно можна потім через марлю пропустити, бо як робила м"ясорубкою то добре віджати не получалося....
Але в мене все одно трохи рідке получилося ,хоть і варила довго, Milichka а в тебе ж такий за консинстенцією получаєтся як магазинний чи трохи рідкіший?
Але за смаком такий же смачнющий :гуд: , чоловік вже магазинного не хоче, то я напевно ще і 3 порцію буду робити :? ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 03 жовтня 2011, 16:53

Milichka написав:а звичайна електро мясорубка. До неї є спеціальна шнекова насадка, яка давить сік з мякотою.

А яку саме купили, бо для мене це актуально, тоже хочу електро мясорубку....
А на ній мясо можна перемолоти на фарш?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Milichka » 03 жовтня 2011, 22:24

Yummy mummy написав:Але в мене все одно трохи рідке получилося ,хоть і варила довго, Milichka а в тебе ж такий за консинстенцією получаєтся як магазинний чи трохи рідкіший?

трохи рідший ніж магазиний получається. Минулого року одну порцію робила з крохмалем. Тоді варити треба менше, і густий вийшов. Смак не спортився. Але цього року робила без кромалю .Завтра подивлюся скільки птрібно крохмалю і допишу

Електром"ясорубка стоїть зараз в свекрухи, ми там закрутки робимо. Завтра подивлюсь назву напишу.

Чоловік зробив мені сюрприз і купив не порадившись її і сушарку. У нього знайомий продає побутову техніку - порадив, вона не з дорогих. М"ясрубкокою задоволене, мяско дуже скоренько меле і не забивається.

І шнекова насадка до неї дуже класна. Ми робили сік з 50 кг помідор, пів дня правда возилися з ними, але сік безподобний вийшов... І для кетчупу дуже класно. ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Milichka » 16 жовтня 2011, 20:49

Yummy mummy, пробач, що відписую не вчасно - спочатку не було декілька днів доступу до інтернету, а потім забула :oops:

Мясорубка з шнековою соковижималкою - ELBEE 17409
Зображення

Виробник Англія, не знаю, на скільки достовірно, про Китай ніде не згадано :)

І м"яско гарно меле і томатний сік робить добре, хоча порівняти не маю з чим.

Чоловікові цю мясорубку порадив знайомий, який займається технікою, надіюсь, поганого не порадить...
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Milichka » 16 жовтня 2011, 20:53

Про крохмаль.

Додавати 2ст. ложки крохмалю на 3 кг помідор, варити можна тільки 1,5-2години. Додавати за 10 хв до кінця варіння, попередньо розвівши у холодній воді.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення гра з вогнем » 21 грудня 2011, 02:05

допоможіть :idea: :idea: :idea:
я_зробила_малосольні_помідори_в_суботу
вони_стоять_на_дворі,_там_десь_5-7_градусів_середньодобова
а_коли_їх_вже_їсти_мона????
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення олеся » 21 грудня 2011, 02:14

гра з вогнем помідори після засолки ми їмо десь через днів 4-5, але тримаю перші дні в теплі... Думаю то ще залежить від сорту помідорів, бо недавно засолила, а вони мені розлізлися :scare: В мене такого ніколи не було, просто той раз чоловік сам їх купував і мені зразу вони не сподобалися на вигляд як для квашення... Пробуй сама, точно не помилишся :гуд:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Yummy mummy » 21 грудня 2011, 02:18

Гра , я сама малосольних ніколи не робила, дідусь завжди і солив і малосолив, то ми завжди пробували коли помідори вже будуть такі як треба, правда в нас вони не достоювали до готовності, ми їх завжди швидше з"їдали :grin: ....
Але думаю що через тиждень мають бути готові ;-) ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей