Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення ЗІрка » 30 вересня 2011, 21:05

нам півтора і ми по трошки просимося. я не активістка висаджування тож придбала горщик вже коли малий почав свідомо висловлювати свої бажання, казати каку йому легше, пісь-пісь поки не виходить, але тупцяється, щось белькоче... часом розумію, часом аварії...

а дитинка не налякалася перший раз горшка? в мене братова посадила вперше, а дупця маленька провалилася... відтоді в них табу на горшок (поки не забудеться)
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Nymydora » 01 жовтня 2011, 00:39

а в нас наразі ніякого прогресу... на грщик не проситься, де стоїть, там пісяє. Часом кричить пі-пісь, але зразу ж то пі-пісь і робить, до горщика не добігаємо. Аналогічно з каканням. Як підловлю, то посаджу. Проситься тільки після сну. Підчас сну спокійно собі пісяє під себе і спить далі. Я його, сплячого , перевдягаю, і він собі далі дрихне... Ну шо ж за наказаніє таке, га? :o
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Natalinda » 01 жовтня 2011, 01:05

Nymydora ложи дитину спати в підгузнику, вже буде меньше наказаніє
Мій довший час вже не пісяв під час сну, або просипався, вже тиждень пісяється знов. Знов вдягаю пігдузник. То ж не кінець світу.
ПРобуйте на стоячи пісяти, чи на дорослий унітаз, типу як мама, шось нове шоб йому сподобалося.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 01 жовтня 2011, 01:08

Наталіндочка. Так через те і не хочу класти в памперсі, щоб відчував, що йому не сухо і не комфортно, хоча часом за третім разом вже вдягаю таки памперса.
Ми пісяємо в різних позах :grin: Коли не хоче сидіти на горщику або сидить безрезультатно, а по часу амв би вже пісяти, то кажу: давай пісяти, як хлопчики. І ми пісяємо стоячи. Часом ходимо пісяти на унітаз - маємо насадку ту дитячу. Або сам проситься, коли руки в туалеті миємо чи ще щось. Але видно, що то просто з цікавості.
Одним словом, не знаю. :dash:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Natalinda » 01 жовтня 2011, 01:11

Nymydora попробуй дати собі спокій, може він просто відчуває тиск якийсь і таким чином пручається :?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення гра з вогнем » 01 жовтня 2011, 01:12

+1
дайте спокій. не користуєтесь одноразовими поюзайте ше трошки багаторазові.

тим більше похолодало трошки. дайте час трошки дитині. ше навчиться!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 01 жовтня 2011, 01:17

ех..та ми юзаєм все, що під руку попадається. І дитині спокійно пояснюю (я спокійна як удав... :niger: :niger: :niger: ). Але часом просто не витримую.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 01 жовтня 2011, 09:20

а в нас найбільший інтерес був то поаісяти в парку на велике дерево, на берізку, під кущик... кароч придумували все шоб зацікавити (одного разу дитина пісяла три рази за 5 хв., зато під різні дерева :crazy: ). тепер просицця коли хоче
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення suly » 21 жовтня 2011, 20:23

Привіт дівчата!
Моїй донечці вже через місяць буде 2 роки. На горшок вона взагалі не проситься і плаче, коли я намагаюсь її посадити. До горшка я почала її привчати ще з 8 місяців і вона завжди спокійно на ньому сиділа. А тепер ніяк не хоче на нього сідати і все. Пісяє по всій хаті, бо я не тримаю її дома в підгузках, щоб відчувала, що таке бути мокрою. Просто не знаю як її привчити до горшка. :?:
suly Офлайн

Повідомлення Natalinda » 22 жовтня 2011, 01:11

suly а чого ви кажете "привчити" якшо вона ого-го скільки сиділа на ньому і я так розумію успішно.
В діток час від часу буває якийсь такий типу бунт чи шо, але воно проходить...головне не кричати і не сварити дитину. Ну тобто сварити але дуже обережно. В 2 роки вони вже ой які розумні.
МІй дворічний проситься справно, як на мене. Бувають звісно проколи,, сьогодні не встиг показати що хоче какати ну і трусики замастилися, то я типу "насварилася" сказала "ай яй яй забувся мамі сказати, ну нічого наступного разу скаже, напевно згрався, чи мама не чула" ну шось таке довго і нудно)))) поки не побачила кивка головою в знак згоди...
ПОказуйте дитині шо вам така поведінка неприємна, що ви від такого засмцчуєтеся, але все одно любите, думаю то скоро пройде, принаймні щиро бажаю!
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей