Глобальні оголошення!

Поговоримо про розлучення

Поговоримо про розлучення

Повідомлення Гість » 27 вересня 2011, 10:24

Тут на форумі є розлучені жінки? Розкажіть, які документи здавали в суд і скільки триває вся процедура і як воно те все проходить.
Гість Офлайн

Re: Поговоримо про розлучення

Повідомлення Natalinda » 28 вересня 2011, 00:41

Гість в нас навіть десь про це сже писали, можливо модератори даного форуму підкажуть
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення krapk@ » 29 вересня 2011, 16:11

ні про документи як такі ми не писали ніде. Підіть до адвоката вам все розкажуть.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 30 вересня 2011, 01:10

Пакет документів можна уточнити в тому органі, куди здаєте заяву на розлучення. Але, якшо я не помиляюся, обов'язковими будуть по кілька копій паспорта, свідоцтв про народження дітей (якшо такі є), свідоцтва про одруження, можливо ідентифікаційний код ще скопіюйте на всяк випадок. Що ще? Всякі квитанції про оплату інформаціних послуг і ше чогось. Практично кожна заява в суді оплачується. Рахуночок вам видадуть в тому кабінеті, де ви здаєте заяву. В Тернополі для подачі заяв такого типу 6 кабінет на 1 поверсі коло охоронців зразу наліво. Але там він працює якось так дивно - до 16.00 кажись чи й ще менше і не щодня приймають. То теж треба уточняти на довідці суда.
Крім того треба написати заяву стандартного зразка (таких в інтернеті є немало зразків). Зразки взагаліто є ще й на 1 поверсі в суді одразу навпроти входу. Правда, треба й ручку свою мати і лисочок і не завжли є місце написати, бо зараз в судах завал, бо багато пенсіонерів судяться за підвищення пенсій.

Шо стосується процедур, то тут є багато нюансів. Наприклад, якшо подаєте на розлучення ви, і чоловік не з'являється на перше слухання, то там одна процедура. Якшо ж ви є обоє - то інша. Я чула різні варіанти стосовно і запису процесу, тому це питання також уточняйте. Дехто каже, шо платив 30 грн за те, щоб вели запис. Інші ж - безкоштовно. ому коли вас питають, чи згідні ви записувати засідання - питайте чи то платно. Що ще? Якшо у вас є дитина, котрій менше року, то заяву можуть і не прийняти. Або прийняти, але засідання призначити коли дитині уде рік. Хоча тут я теж не в курсі. По логіці - мали б впше не приймати. Крім того, якшо у вс є діти - суд зобов'язаний вам дати час на примирення. Зазвичай це - місяць часу.

Попитаю ще в кого як воно було - може допишу.
Насправді серед моїх знайомих суд ще ні для кого не був неболючим процесом. А нє. Брешу. Був один кадр, який хоч і не хотів давати розлучення жінці, але на засіданні хіхікав і вів себе несерйозно
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення xtremeshammy » 29 січня 2025, 21:08

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 07 лютого 2025, 18:31

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 08 квітня 2025, 12:43

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 08 травня 2025, 09:48

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість