Активно юзаю останні кілька днів емамі з дикими поєднаннями інших речей з гардероба. Настрій такий - епатажний ;-) . Попала в газету в рубрику "Модні тернополяни". Купуйте завтра 20хвилинку ;). там, правда, лише 2 речення про Емамі. Маю сподів, журналістка всьо поняла і написала нормально. Бо вони так вміють всьо неправильно написати, шо я аж боюся дивитися. Ше як нині мені фотку вислали ... жах. То ше треба вміти так жахливо сфоткати. Але вже як є. Бо сфоткали мене за пів секунди. Я навіть стати до знимки не встигла, як кажуть - всьо ;-)
До речі, саме під час цієї зустрічі я випадково вигадала ще один класний фасончик для сукні. Сукня на бретельках, але не звичайно шнурки взяти і за плечі перекинути, а перекрутити один раз перед тим полотно. Тоді не на стільки контрастно виходить короткий перед з довшим задом/
Тіко ви не дивіться шо я на тій знимці як термінатор якийсь чи ше хуже. То просто руки в журналіста коряві ;) І бандану не поправила і пальці в мене якісь в кулаках)))) і падаю я чось, ніби хильнула малость. Зато фасон видно ;)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!