Глобальні оголошення!

Хто приймав у Вас пологи: чоловік чи жінка?

Re: Хто приймав у Вас пологи: чоловік чи жінка?

Повідомлення TanenRom » 31 січня 2011, 22:59

перечитувала тему, і думаю: "а я ніколи не була в гінеколога - мужчини"!
а потім виринає з підсвідомості картина, як мене з пологового виписували, то мене на кріслі оглядав - хлопець - аспірант - дуже ніжно та акуратно :oops:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Любов » 31 січня 2011, 23:27

щось ніколи над таким навіть не задумувалася :) , пологи приймала жінка, на обліку я стояла в чоловіка. Для мене лікар це особа без статі .
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення мешканка » 01 лютого 2011, 11:05

я як лежала в патологій то там теж всіх професор оглядав...(мене, здається, ні)...такий старенький, десь 70 років мав...то всі дівки сміялись, що то "ходячий вібратор", :oops:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення LeeLoo » 01 лютого 2011, 12:23

Bydy4u vagitnojy zdavala analizu i mazku v pruvatnij klinici i byv myg4una ginekolog-tak klasno vse robuv-tak legenjko-nigno-v ginok ne tak zovsim,meni todi tak spodobalosj :lol:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Tajga » 02 березня 2011, 13:14

В мене перші пологи приймав лікар-мужчина, а другі - жінка.
Можливо, щось і залежить від статі, але, перш за все, залежить від того, що за людина твій лікар... В пологовому, де народжувала, було аж два (!) лікарі-чоловіки. Про одного йшла не дуже добра слава, а іншого всі нахвалювали. До нього якраз я вперто хотіла попасти і таки втрапила саме на його зміну... Так, уважний молодий мужчина, непоганий лікар. Невисокого зросту, не могла в ньому і запідозрити частини той сили з якою чавив мені на живіт.. :head: Можна сказати, що він спас мене та малого як мінімум від кесарського, бо потуги були лише на капільниці і взагалі... :( і проблем після пологів в нас було мінімумум, але... Якби ж то він сам не був частково причетний до того, що склалася саме така ситуація... Запізно виявилось, що це не мій тип лікаря... Мені треба все пояснювати, що відбувається, говорити зі мною, тримати контакт... Така я вже людина... Таланти цього лікаря я на жаль не змогла оцінити, бо більшу частину часу він сидів на стільчику і позирав на годинник, чухав лоба, щось собі медитував... Перекидався з акушеркою якимись шифрами... Це мне страшенно дратувало... Кінець-кінцем перейми зникли...
Натомість другого разу мені пощастило більше. Лікарка і підбадьорювала, де треба, і спілкувалася. А головне, мені чітко давали зрозуміти, що все нормально і йде, як має бути.
Дуже переживаю, як буде наступного разу, бо мало можливості обрати собі лікаря. А в кого така можливість є, то раджу не нехтувати нею, не дивитися на стать, а в першу чергу на особу лікаря, наскільки вона вам імпонує при всіх своїх талантах і здібностях. Чи знайдете ви спільну мову в тих важливих для вас перших годинах життя вашої дитини.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Enigma » 02 березня 2011, 14:20

У нас при пологах присутня була лікарка, але так, як наш родовий процес тривав досить довго, то мене дивилися на кріслі 3 зміни. У одній з них був чоловік. Він дуже легенько і обережно дивився, порівняно з жінками.
Enigma Офлайн

Повідомлення Ірyшка » 02 березня 2011, 16:15

В мене пологи приймав лікар-чоловік.Дуже хороша і уважна людина.Незважаючи на те,що було купа розривів і розріз,дитина була велика і він її ,можна сказати, видавлював з мене,все пройшло добре і я дуже вдячна йому.Потім він до нас постійно приходив,цікавився як дитина.Навіть на коридорі коли зустрічалися завжди говорив зі мною.Він в пологовому був головним лікарем,але зовсім це не заважає йому бути гарною людиною!!якщо буду народжувати колись вдруге,хочу знову до цього лікаря попасти)
Ірyшка Офлайн

Повідомлення Sawwku » 02 березня 2011, 21:50

в мене приймали 2 жінки (та лікарка, що домовилися+чергова) і чоловік. а як подумати, що там були акушерка, мій чоловік і санітарка, то пологи більше були похожі на виставу :D
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення okcana » 21 вересня 2011, 00:35

В мене також приймав пологи лікар-чоловік, я йому дуже вдячна, це Людина і Лікар з великої букви. Незнаю чи коректно називати його прізвище, але звати його Андрій Вікторович.
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення Liza » 23 вересня 2011, 16:35

okcana, чому ж некоректно? :)

дівчонкі, мій чоловік колись хотів бути гінекологом.
піпєць :)
і може став би таким, але його на вступних іспитах до мед.вузу "врІзали".
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей