Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 15:39

А між іншим, про старшик жінок рідко кажуть красива. Частіше вживають " цікава".Російською краще звучить "інтєрєсная"
Краса дуже суб*єктивна річ, і дуже тут все "на любітєля".

В мене 100% завжди буде один любітєль і почітатєль мене дорогєнької - це я сама :) .
Ось коли жінка втрачає цього поклонніка - тоді їй реально вже кришка :flag:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 15:49

Alisa написав:В мене 100% завжди буде один любітєль і почітатєль мене дорогєнької - це я сама :) .
Ось коли жінка втрачає цього поклонніка - тоді їй реально вже кришка :flag:

знаєш іноді дивлюсь на мяко кажучи не красивих жінок ,і думаю як напевно важко себе такою полюбити

і це тягне за собою отягощающі наслідки

коли жінка себе любить ,то леліє ,а коли не може дивитись на себе в дзеркало ,то відповідно й доглядати не хоче , бо вважає що толку не буде ,як замкнуте коло
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 15:56

Нелюбов до себе не виправить і пластика.
Це внутрішній стан, якому треба вчитися і постійно над ним працювати, і нікому не дозволяти цей стан пригнічувати :) .

.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 16:00

Перлинка, а ще в м*яко кажучи некрасивих жінок є одна суттєва перевага - їх навряд чи хвилюють вікові перевтілення :lol: :lol: :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 19 вересня 2011, 18:01

Alisa написав:Класно вам :)
А що робити тим, хто вже перевтілився?

Насолоджуватися зрілістю ;-) . Бо вас хоч ніхто в черзі не пошле чи в маршрутці не заставить встати, шоб уступити місце бабульці якійсь ;-) . І ніхто дурних питань задавати не буде, типу "То твої діти?". ні. сусідські :tipok:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 18:20

happymami написав:

Насолоджуватися зрілістю ;-) . Бо вас хоч ніхто в черзі не пошле чи в маршрутці не заставить встати, шоб уступити місце бабульці якійсь ;-) . І ніхто дурних питань задавати не буде, типу "То твої діти?". ні. сусідські :tipok:

щось не дуже втішні поради ,не думаю щоб вищеперераховане тобою когось напружувало ,навпаки всі і ,гдаю,ти в тому числі з того тішаться

це добре що ти почуваєшся на 16,але якщо чесно я б не дала
лиш читаючи ,без фоток ,якраз на свій вік
а по фоткам 25-27 ,хіба може в живу інша кртина
ознаки інтилекту на обличчі старять і малолєток
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 19 вересня 2011, 18:31

Перлинка написав:а по фоткам 25-27 ,хіба може в живу інша кртина

перефразую - присутність косметики на обличчі старить і малолєток ;-) . Просто я не фоткаюся без макіяжа :grin: ;-)
Але то всьо відносне. Є люди, які старші за мене і ніяк не можуть звикнути, що фізично я за них молодша. Весь час забувають. Такшо - то всьо таке.

От точно скажу, шо я вже дорослішаю, по тому, шо в мене з'явилося сало на животі. Тепер вже в дуже облягаючих гольфах в мене над облягаючими джинсами є признак НЕМАЛОЛЄТКІ - сальні красиві кружева :lol: . Тоїсть - висячі сади семераміди :lol: . Тоїсть - три складки живота :lol:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 18:41

happymami написав:
Перлинка написав:а по фоткам 25-27 ,хіба може в живу інша кртина

перефразую - присутність косметики на обличчі старить і малолєток ;-) . Просто я не фоткаюся без макіяжа :grin: ;-)

не завжди,залежить який макіяж

косметикою можна як додати віку так і зняти ,я поки таки не дуже стара люблю ефектний макіяж ,чорні вочі ,довжелезні вії ,але під настрій можу і легенький зробити з легким румянцем ,ледь профарбовані вії,світлі тіні ,прозорий блиск на губах з ледь помітним але сочним відтінком червоного
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 19 вересня 2011, 19:06

Перлинка написав:не завжди,залежить який макіяж

ну я мала на увазі. що у моєму випадку перефразовувати треба лише так))) Бо я собі косметикою намагаюся лише додати віку :lol: . Або просто гоню :crazy:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 19 вересня 2011, 20:20

happymami написав:

Гониш ти собі, хепімамі. :lol:

Чому власне НАС??? А не їх ( абстрактних жінок, яких я власне і мала на увазі пишучи повідомлення.).
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей