Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
kolibri, :clapping2: Браво! Діва Марія - просто немає слів! :-| А тканина якась з люрексом, чи це мені здається? І взагалі, дякую, що освіжили тему. Вишивання дуже довгий процес і вже давно в нас ніхто нічим не хвалився. :гуд:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
дуже дякую за такі приємні слова. а тканина з люрексовою ниткою - ви правильно побачили :) в мене ще є пару моїх стареньких робіт - одну тре самій на стіні сфоткати, а другу попросити щоб сфоткали, бо подарувала то як буду мати фото то ще викладу а ще є одна робота яку я вагітною почала , мале народилось і процес вишивання зупинився то може покажу хоч що то мало бути
Дівчата ось це пропала я була на два дні не просто так, сьогодні ходили на весілля, за два дні до нього вирішила вишити молодій парі щось на пам"ять, ось що вийшло:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !