Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Shalimar » 09 вересня 2011, 02:04

в мене ееееее!!! Ребенка только вот недавно уложила! Вот будет он засыпать в 10, буду сама ложиться до 12 )))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Alisa » 09 вересня 2011, 08:28

Сьогодні мій пупс прокинувся в 3 ночі. Бавився до 5 ранку. Відповідно і я не могла спати.
В 8 ранку він вже на ногах. Бодрий і свіжий.А в мене вікові перевтіленняна під очима

Правдами чоловіка ми теж збудили, нєфіг йому поки сім*я бодрствує.
. Будемо старіти гармонійно.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення taranjka » 09 вересня 2011, 08:42

Перлинка написав:а якщо очі не блистять і зморшки?звідки така впевненість що блистітимуть ?і що муж за ручку?
може б хотілось так ,то одне,а як буде хз ,хоча ,звісно бажаю щоб було як хочеш.

не завжди ті хто гарно виглядають мають невдоволений погляд,часто навпаки тих що погано виглядають при вигляді тих що добре ковбасить від заздрості ,особливо ровесниць у старшому віці ,між якими візуально різниця в 10 років

і починають шукати собі виправдання ,я не мала коли,я не мала грошей,мені малі діти не давали ,чи то для мене не головне,а вона егоїстка просто на всіх наплювала і лиш про свою рожу думала

і важко усвідомити що бувають жінки ,які всюди і у вьому успішні,без того щоб щось чи когось принести в жертву

Перлинка, про мужа, рюкзак і Тібет - то я описала фотку, яку б хтіла знайти в добавок до тих шо перед тим вставляли... гугл не найшов такого, прийшлося описувати ;-) ;-)
я не написала, що всі в кого гарний вигляд, то мають невдоволений погляд. але зараз в свої 25 я наївно думаю, що в 40 мене буде турбувати шось більш важливе, ніж те, на скільки років я виглядаю.
якщо комусь вистачає часу (і грошей, і терпіння) на те, щоб постійно ходити по салонах, робити маски, фітнеси і т.д., при тому з задоволенням виховувати дітей (приділяти не пару хв в день а таки трохи більше), реалізувати себе в обраному напрямі (принаймні те що я хчу, то потребує багато часу і зусиль) і залишатися для чоловіка не тільки красивою але й цікавою....то респект такій ЖІНЦІ ;-)
але в нас з мужом 11 років різниці, то я не думаю, що буду виглядати старше за нього :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Milichka » 09 вересня 2011, 08:53

Alisa написав:Сьогодні мій пупс прокинувся в 3 ночі. Бавився до 5 ранку.

І у нас те саме, правда, не бавилась, а плакала, носили по хаті.

Alisa написав:В 8 ранку він вже на ногах.

Моя ще спить, а я в інтернеті...

Alisa написав:Правдами чоловіка ми теж збудили, нєфіг йому поки сім*я бодрствує. . Будемо старіти гармонійно.

І наш татко бодрствував з нами, нєфіг спати )))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Alisa » 09 вересня 2011, 09:53

Таранька, твоєму чсоловікові 36 років?
Молодець він,виглядає як хлопчик. :)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення taranjka » 09 вересня 2011, 10:15

Alisa ага, шо є то є :) ми коли почали зустрічатися, я не повірила шо йому за 30 :grin:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 11 вересня 2011, 23:24

о, згадала. я ше надіюся що скоро не посивію :lol: в моєї бабусі до 75 жодної сивої волосинки не було :)
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 11 вересня 2011, 23:25

taranjka клас!!!!!!!!1 я теж надіюся ще пару років втриматися :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 19 вересня 2011, 10:03

А мені старіння не грозить :oops: . Моїй мамі дають на 10 років менше. Ну і мені, звісно, по спадковості, теж всі 10 років скидають :oops: :tipok: . Коли я з дітьми, то з натяжкою кажуть, шо мені мабуть 22 :tipok: .
Крім того, мою маму перестали вважати аж такою вже молодою, коли вона принципово перестала зафарбовувати сивину. Отепер їй вже дають на 5 років менше, а не на 10 :lol: . Ну і вона в мене не користується косметикою. З дитинства. Тому, мабуть, так і виглядає молодо. Плюс - взимку перед сном маски зі сметани на обличчя.
А я також, якшо з двома хвостиками і без макіяжу на писку - 16-річна гімнярка і користуюся попитом в хлопців десь так 1986 року народження :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення pan_kotskyy » 19 вересня 2011, 13:31

happymami, та так і є, що ти виглядаєш на 20 і то з натяжкою.
Все таки є так, що в 16 вже як зріла панна (в мене в класі була дівчина, яка виглядала майже як вчителька, отакий типаж, і заміж за старшого мужчину вийшла, однолітки і трохи старші як хлопчики коло неї виглядали), а є що як happymami, 40 на носі, а вона як дівчинка з кісками ;-)
Не пам'ятаю чи я тут описувала той випадок в якійсь з тем, ну повторюся...
Гуляла з малим на площі, підходить до мене такий старший дядечко, майже дідо, дивиться так на мене уважно, співчутливо, а тоді каже: "Така молода мама, а такий вже син великий! Ну всяке в житті буває, ТРИМАЙСЯ!" Похлопав по плечу, повздихав і пішов собі. Певно подумав, малолєтка залетіла, а тепер мусить бавити, куди дітись.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість