Глобальні оголошення!

Авто в наших дворах і не тільки

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Авто в наших дворах і не тільки

Повідомлення Радмила » 06 вересня 2011, 21:32

Мене дратують тупаки, які ставлять свою машину перед під]їздом, бо їм влом пройти кілька метрів від парковки. І їх не цікавить, що може треба комусь розвантажитись, меблі занести, чи швидка має під'їхати. Нас в тому році сусіда (досить повненького) на ношах через півдвору в швидку несли, через те, що під під'їздом купа машин було припарковано. А ще потім вони ті машини прогрівають зранку, а всі гази йдуть у вікна, а ще є такі, що поставе машину, відкриє дверки і стоїть біля машини, а з неї так бухкає, що аж вікна вилітають.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Re: Мене дратує

Повідомлення pan_kotskyy » 08 вересня 2011, 18:07

Друкуй великими буквами на А3, щоб тупаки добре бачили
Зображення
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення happymami » 08 вересня 2011, 18:19

Оооо, як я розумію Радмилу. Сама жила перші три роки після народження доці в кімнаті з балконом, де паркувався сусід з першого поверху і щодня в 6 ранку прогрівав авто. :dash: :dash: :dash: Моя кімната перетворювалася на газову камеру, хоч я живу аж на 5 поверсі :crazy:

Зато я теж не пасла задніх. Щовечора викидала з балкона (переважно спеціально йому на авто) недоїдки, котрі збирала для котиків ;-) . Маю сподів, він любив наші котлетки, шкірки від кабаски і кісточки від м'яска на своєму лобовому шклі ;-) :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 08 вересня 2011, 18:21

happymami

капєц,я би прибила за шкірки

ми коли жили в багатоповерхівці,то на той час одні з небагатьох мали авто ,тих хто не мав також все дратувало,як паркуємось,де тримаємо і т.д ...

от останні роки в нас авто не було,але сусідські мені не заважали,я їх просто не помічала
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 08 вересня 2011, 18:24

Перлинка ну ми теж маємо авто ;-) . Тому дратуємося не через то, шо НЕ маємо. А через то, шо дихати нема чим зранку. До речі, до цієї категорії відносяться і курящі сусіди :evil: . На жаль шкірки на них не викинеш :-| . Правда, коврик колись тріпати на голову одному я таки спробувала :oops: :niger:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення pan_kotskyy » 08 вересня 2011, 19:09

happymami написав:Тому дратуємося не через то, шо НЕ маємо. А через то, шо дихати нема чим зранку. До речі, до цієї категорії відносяться і курящі сусіди :evil: . На жаль шкірки на них не викинеш :-| . Правда, коврик колись тріпати на голову одному я таки спробувала :oops: :niger:

а поговорити з сусідами на тему, прогрівати трохи далі машину, курити не під самими дверима/вікнами? ну бо шкірки викидати через вікно якось трохи "фу".

happymami, а ти така троха вредна виявляється ;-)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Перлинка » 08 вересня 2011, 19:13

яммі-маммі тобі певно сємок на дах авто тоже за то саме в почаєві мєстні насипали
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 08 вересня 2011, 19:18

мої сусіди люблять викидати всякий хавчик і не тільки з вікна.... а ми на першому поверсі і той вигляд з вікна :mrgreen: :mrgreen:
ми говорили з ними всіма особисто, потім повішали оголошення (колись сфоткаю покажу), але ніц не помагає :dash: :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення pan_kotskyy » 08 вересня 2011, 19:50

taranjka, ти часом не під хепімамі живеш :grin:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 08 вересня 2011, 19:53

Перлинка а при чем там Ямми мами? ) Ты попутала с Хеппимами?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей