Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Alisa » 07 вересня 2011, 13:58

Бліннн, Чарлі мене спалив :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Alisa » 07 вересня 2011, 13:59

До речі, маска справді молодить. Намастив - ні зморщок не видно, ні пор :lol: :lol: :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Yummy mummy » 08 вересня 2011, 01:03

Shalimar написав:А еще замечали, он симпатичный, а она.... не выглядит как подходящий ему паззл

Ага,буває так, а буває й навпаки...
Можливо вони бачать важливіші чинники ніж зовнішність,можливо бачать матеріальну вигоду, а можливо це їхній смак, який в кожного такий різний....

Kак выглядит самая красивая женщина? Один любит жгучие глаза, другой - серые с голубизной, а кто - карие, улыбчивые.
Одному нравятся короткие волосы, другому - длинные, льющиеся до пят. Один восторгается рослой, статной, другой - маленькой, легкой, изящной. И каждому свои приметы кажутся единственно верными.
Все попытки разубедить друг друга ни к чему не привели. Пришли к умудренному жизнью старцу и говорят : - Мы вот заспорили и никак не можем договориться. Скажите, почтенный человек, какая женщина самая красивая?
Долго глядел старец на голубеющие за облаками вершины далеких гор и, светло улыбнувшись, ответил : -Любимая.......
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Любов » 08 вересня 2011, 13:50

дівчата, і де ви тільки такі фото знаходите :lol: :lol: :lol: , сміюся до сліз, все так влучно :гуд:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення taranjka » 08 вересня 2011, 14:11

я знаю як буду я виглядати - з мужом за ручку і великим туристичним рюкзаком десь в Тібеті :tipok:
а щодо зовнішнього вигляду, то думаю десь так в 40 мене буде турбувати не так зовнішність, як те чого я досягла, реалізувалася, душевна рівновага, так сказаць :)
і най будуть зморшки під очима шо "блистять", аніж гладенька шкіра і невдоволений погляд)))
щодо того, як складаються пари (красень-не дуж вдалася вродою і навпаки), то я наївно вірю, що не зовнішність головне. принаймні для мене точно
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 08 вересня 2011, 21:37

taranjka написав:я знаю як буду я виглядати - з мужом за ручку і великим туристичним рюкзаком десь в Тібеті :tipok:
а щодо зовнішнього вигляду, то думаю десь так в 40 мене буде турбувати не так зовнішність, як те чого я досягла, реалізувалася, душевна рівновага, так сказаць :)
і най будуть зморшки під очима шо "блистять", аніж гладенька шкіра і невдоволений погляд)))
щодо того, як складаються пари (красень-не дуж вдалася вродою і навпаки), то я наївно вірю, що не зовнішність головне. принаймні для мене точно

а якщо очі не блистять і зморшки?звідки така впевненість що блистітимуть ?і що муж за ручку?
може б хотілось так ,то одне,а як буде хз ,хоча ,звісно бажаю щоб було як хочеш.

не завжди ті хто гарно виглядають мають невдоволений погляд,часто навпаки тих що погано виглядають при вигляді тих що добре ковбасить від заздрості ,особливо ровесниць у старшому віці ,між якими візуально різниця в 10 років

і починають шукати собі виправдання ,я не мала коли,я не мала грошей,мені малі діти не давали ,чи то для мене не головне,а вона егоїстка просто на всіх наплювала і лиш про свою рожу думала

і важко усвідомити що бувають жінки ,які всюди і у вьому успішні,без того щоб щось чи когось принести в жертву
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 08 вересня 2011, 21:43

я,якщо чесно трошки цього боюсь,що зараз ще розрив не дуже помітний,а рокыв через десять,пятнадцять мої однолітки,які себе дуже люблять будуть конхфетками,а я пошкодую,що таки не приклала зусиль,шоб трохи забальзамуватись,і мої декоративні фішки на яких я ще коє-как витягую,щоб більш-менш виглядати ,мені ніц вже тоді не поможуть :cry:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 08 вересня 2011, 23:42

йолки-палки, поначитувалася тих ваших постів, то й собі задумалася - може до кого сходити, хай шось підправлять :?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Shalimar » 09 вересня 2011, 00:10

а чо некоторые только щас вот задумались как почитали?
устраивает внешность? наивные? муж всем своим видом демонстрирует всегда и по-всякому, что вы - супер непревзойденная и каждую минуту горячо любимая?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 09 вересня 2011, 00:18

Shalimar написав:устраивает внешность? наивные? муж всем своим видом демонстрирует всегда и по-всякому, что вы - супер непревзойденная и каждую минуту горячо любимая?

думаю таке частіше в бездітних буває ,з малими дітьми всі замахуються,на ці усі пусі не вистачає вже ні сил ні часу,не те щоб каждую минуту :omg:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість