Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Shalimar » 05 вересня 2011, 01:04

и шо? и наверно не парится полноценным сном, кремчиками-масочками-косметологами и тд!?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Yummy mummy » 05 вересня 2011, 01:06

Yummy mummy написав:десь біля 40

ага 42...
Shalimar написав:Ты у нее поспрашивай, что она делает для того, чтоб так выглядеть

Думаю багато залежить від ген, вот наприклад її мама-виглядає як її старша сестра....
Але звичайно вона багато робить для підтринки такої фігури- і бігає, і фітнес, і велосипед ,і коні,та і ще багато всякого :crazy: ..

Shalimar написав:и наверно не парится полноценным сном, кремчиками-масочками-косметологами и тд!?

На рахунок масочок,кремчиків незнаю :grin: , а вот пробіжка і джим кожного ранку - як закон....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Shalimar » 05 вересня 2011, 01:21

Ямми Мамми!! Надо идти спать! и на утро быть свежей и отдохнувшей, а не уставшей и помятой ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 05 вересня 2011, 01:25

Shalimar написав:Ямми Мамми!! Надо идти спать! и на утро быть свежей и отдохнувшей, а не уставшей и помятой ))

Ой то правда, звечора не заставлю себе лягти, а зранку не можу проснутися :crazy: .....
Але треба таки іти спатки,щоб завтра бути гарною і без синяків під очима. :beauty: .
Shalimar Good night!!! ;-)
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Liljondr » 05 вересня 2011, 02:12

Мда, жінка дуже красива. :men:
і от я якраз думаю, що масочки і косметологи є
бо судячи з опису ЯміМамі - жінка дбає за собою і приділяє цьому багато часу.

ПС а як у неї з сімєю? бо переважно сімейні жінки немають такого - як вільний час для себе. сумістити то все дуже тяжко :(
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення гра з вогнем » 05 вересня 2011, 02:45

Shalimar написав:(Возрастные превращения)

Наблюдения..
Взрослые пары. Он - симпатичный, интересный, стройный-подтянутый, с искрой в глазах, зрелый мужчина без определенного возраста, Она - поплывшая фигура, пусть и ухоженная кожа лица-тела, хоть и модно одета, а все равно - женщина в возрасте. И вместе они - ну, явно из разных "весовых" категорий.. Ему бы мадам помоложе..
За женщинами чаще виднеются бигуди, кастрюли, ну пусть и салоны... отчаянные попытки ... За мужчинами - спорт, бизнес, уютный вечер...

Почему 50-летний мужчина нормально смотрится с женщиной 20-30-40 лет, а женщина себе такого позволить не может? Кому интересна 50-летняя женщина?

Бабушки ассоциируются с грядками, стиркой, выпечкой (работа), дедушки - рыбалка, газета, шахматы (отдых).

Почему-то зависла у меня в голове информация, что мужчины зреют, а женщины стареют. И вроде бы реальность это подтверждает?.. Почему так? зачем Творец это задумал??

Чтобы пара получилась внешне гармонична, разница в возрасте должна быть +/- 10 лет?

Очень много "почему" и пока без прояснения на "как быть"

| +
це все дуже гарно пояснюється з точки зору етології. якщо тебе цікавить, я в приват надішлю посилання на книгу, де частково ти знайдеш відповіді на запитання. але етологічні погляди поза форматом цього форуму, тому я їх озвучувати у всій красі не буду.
якщо коротко, кожен з нас виконую ту роль, якою наділила його природа. чоловіки повинні виглядати статними, підтянутими, привабливами, владними, жінки після народження дітей повинні бути ну скажемо так, "з каструльками і бігудями". це природно, це навіть не стереотип, а виконання програми, котра закладена у нас природою. це гарне виконання цієї програми :)
жінки "старіють" оскільки добре виконують обов'язки по догляду за дітьми, вони витрачають на це значно більше внутрішніх і зовнішніх ресурсів, ніж чоловіки. в цьому плані вони привабливі для чоловіків не менше ніж довгоногі, доглянуті красуні.

це відповідь на запитання чому.

як бути? кожен вирішує для себе. головне бути такою, якою Ти хочеш бачити себе і щоб це не йшло в розріз з тим, якою Він хоче бачити тебе.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Alisa » 05 вересня 2011, 07:43

Мені здається наша розмова про вікові перевтілення трохи зациклилася на догляді за собою.
Косметолог вікові перевтілення не зупинить. Щоб піти до косметолога, багато зусиль не треба. Прийшов, заплатив повалявся з маскою на кушетці.
Але якщо потім жінка повертається до ненависної рутини, баняків, пилососів - то можна було часу на косметолога не витрачати. Бо ефект від процедури буде нулячим.
Головне, щоб в жінки була внутрішня запальничка, щоб вона не втрачала смаку до життя.
Іноді здоровіше піти з друзями залитися самбукою, покурити кальян, посидіти до ранку - і буде щастя, краса і молодість :) .
Молодими нас робить не маска, а душевний стан.

Буває й таке що в жінки і зморшки, і зайва вага, а всі навколишні чоловіки кажуть файна молодиця... :)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Shalimar » 05 вересня 2011, 11:19

Алиса, по поводу косметолога не соглашусь. У меня есть примеры с результатом на лицо.. Женщины регулярно посещают косметолога с 25 лет, и их кожа выглядит лучше чем у их однолеток, кто процедурами своё лицо не баловал и за собой не следил

Alisa написав:Буває й таке що в жінки і зморшки, і зайва вага, а всі навколишні чоловіки кажуть файна молодиця... :)

не знаю, не знаю... мой бы на таку "файна" не сказал

а в противовес метаморфозам, происходящим с Нами с возрастом, нужно ухаживать за собой, иметь молодую душу и позитивный настрой
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 05 вересня 2011, 11:58

Shalimar написав:
Alisa написав:Буває й таке що в жінки і зморшки, і зайва вага, а всі навколишні чоловіки кажуть файна молодиця... :)

не знаю, не знаю... мой бы на таку "файна" не сказал

ну, це якщо з точки зору полігамності, тобто покуверкатися в ліжечку, то так
а якщо з точки зору здорової повноцінної сім"ї, тоді думаю чоловік купує не упаковку, а то, шо всередині
я звичайно ЗА догляд жінки за собою. сама ходжу на фітнес, он вже й спорт. костюм новий купила, шоб відновити свої пробіжки, за холодним душем дуже скучаю, але через ГВ боюся його поки шо відновлювати
мені от тільки з тими масками шось не йде - напрягає, не моє воно певно (((
але коли щодня то всьо робити з думкою "лиш би на іншу не запав", то навіть при прекрасному зовнішньому вигляді можна стати "рогатою" (якшо так можна про жінок сказати) - думки матеріалізуються ;-)
та й непоодинокі випадки, коли жінка молода та гарна, а чоловік ну дуже вже полігамний :grin:
Liljondr написав: переважно сімейні жінки немають такого - як вільний час для себе. сумістити то все дуже тяжко :(

фігня то всьо. тут головне бажання, тоді час по любе знайдеш ;-)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Shalimar » 05 вересня 2011, 12:03

Liljondr написав:Мда, жінка дуже красива. :men:
і от я якраз думаю, що масочки і косметологи є
бо судячи з опису ЯміМамі - жінка дбає за собою і приділяє цьому багато часу.

я про мужика
что выглядит не хуже, а усилий не прикладывает
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей