Ну ви дівчата і понаписували

,навіть не знаю з чього почати..
Почну з того, що тоже хочу гарно виглядати як і Шалімар ;-) ,але як і Перлинка немаю сили волі тримати себе в руках :oops: ,і так як Зірка часом просто ненаходжу на себе часу :( , тому i хочу дружити з Аліскою :grin: ...
А серйозно,тоже колись задумувалася над цим запитанням, але наблюдаючи за парами,бачу що багато залежить від внутрішнього світу людей,як людина почувається так і сприймають її оточуючі...
Часом буває така "краля" іде, а як заговорить то від неї негативом,злостю затяне,що вся її краса ховається....І є приклади навпаки,жінка "в возрасте",яка доглянута, усміхнена,життєрадісна, -то відповідно і сприймається по іншому...
Але звісно зовнішність грає величезну роль, і тут навіть не у віці справа-часом і в 20 і 30-бувають такими "тьотками"(це вже сусідня тема :? ), що навіть 50-ти річний не поведеться...
А ще, нажаль помітила ,що в нас дуже мало таких 50-ти річних чоловіків, на яких хочеться глянути і сказати "Вау"(закордоном таких значно більше)...
Все якесь дідовство, навіть з крутої тачки вивалюється спочатку чиєсь пузо, потім вилазить "воно" - неухожене і неохайне, вже не говорячи за простий клас(часто вам доводиться бачити доглянутих чоловіків,наприклад в маршрутках?), навіть молоді хлопці, а виглядають як діди....
То на такому фоні "чоловічої краси"- жінки (далеко не всі) ще за собою дивляться :beauty: ....