Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення гра з вогнем » 04 вересня 2011, 22:56

я теж не кайфую.. я робила через силу, мучилася. а потім вирішила, що "в лоб, шо по лбу"...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Alisa » 04 вересня 2011, 22:57

Щоб змінювати звички мотивація "Краса спасе світ - явно слабенька". Я наприклад в багатьох питання - розлінилась. Пропав щоназивається азарт.

Ось я наприклад, коли ходила на роботу мила волосся щоранку. Тепер раз на 3 дні.
З декоративної косметики десь валяється лише туш,решта безслідно зникла, корені підфарбувати все відтягую і відтягую - нема натхнення. Колись ще звечора думала, що вдягну на роботу, аксесуарчики всякі підбирала, щось видумувала. Тепер - джинси, футболка і вперед.
Всеодно потягаю Іллюху на руках, підгодую - буду м*ята і вимащена.
Єдине, що стабільно роблю - це прес качаю і за обличчам доглядаю - бо тут загубиш -не вернеш.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення taranjka » 04 вересня 2011, 22:59

бач Шалімар, в тебе перед очима реальніше стоїть можлива майбутня перспетива, це тебе стимулює :)
а щодо пар, то не знаю, сьогодні гуляли і дивилася на перехожі парочки, то навіть не в половині випадків чоловіки виглядали краще. мо зазвичай більше звертається увага на симпатичного чоловіка, а тоді на ту що з ним? а нефайні просто минаються поглядом? (то я вертаюсь до теми розмови)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 04 вересня 2011, 23:12

я іноді мучаюсь в здогадках що про нас думають ,коли звертають увагу та оглядаються
- який гарний чоловік
-яка ефектна жіночка
-яка гарна пара
- чи нашо їм стіко дітей?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 04 вересня 2011, 23:14

покаж сімейну фотку! :oops: а ще крім того всього можуть думати: які гарні дітки ;-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 04 вересня 2011, 23:18

гра з вогнем написав:покаж сімейну фотку! :oops: а ще крім того всього можуть думати: які гарні дітки ;-)

навіть нема такої ,я не фанат фоткатись ,тому ми все фотік забуваємо як ходимо гуляти

і не настільки то люблю щоб хапати перехожих за руки та просити сфоткати нас

да да напевно думають шо гарні діти ,шо є то є :dance:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 вересня 2011, 23:23

taranjka написав:бач Шалімар, в тебе перед очима реальніше стоїть можлива майбутня перспетива, це тебе стимулює :)
а щодо пар, то не знаю, сьогодні гуляли і дивилася на перехожі парочки, то навіть не в половині випадків чоловіки виглядали краще. мо зазвичай більше звертається увага на симпатичного чоловіка, а тоді на ту що з ним? а нефайні просто минаються поглядом? (то :гуд: я вертаюсь до теми розмови)

тут уже темы 2-в-1 ))

Меня стимулирует желание выглядеть на отлично. Чтобы быть довольной самой собой, чтобы удовлетворять мужа своим внешним видом, и чтобы радовать глаза окружающих.

Пары.... Тема начиналась с чего.... со сравнения ухоженного мужчины 40-50 лет и ухоженной женщины такого же возраста. Что он останется молодыком, годящимся и для 30-летней, а она, как бы не старалась хорошо выглядеть, грубо выражаясь, уже неходовой товар.. (((
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 04 вересня 2011, 23:25

не знаю,мій чоловік каже що брав мене не за красу

тому він якось не наголошує на тому що зі мною стало

і за іншими не заглядає
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 вересня 2011, 23:30

але я не кажу що через це мені тре себе запускати й далі

мені навіть ні на море ні на пляж не хочеться,бо соромно роздягнутись ,в повний зріст і без одягу боюсь на себе дивитись ,бо плакати хочеться
і продовжую цей стрес заїдати,замкнуте ,порочне коло короче
я вже думала може,пізніше в який санаторій,де на дієті тримають поїхати :?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 05 вересня 2011, 00:10

Ну ви дівчата і понаписували :crazy: ,навіть не знаю з чього почати..
Почну з того, що тоже хочу гарно виглядати як і Шалімар ;-) ,але як і Перлинка немаю сили волі тримати себе в руках :oops: ,і так як Зірка часом просто ненаходжу на себе часу :( , тому i хочу дружити з Аліскою :grin: ...
А серйозно,тоже колись задумувалася над цим запитанням, але наблюдаючи за парами,бачу що багато залежить від внутрішнього світу людей,як людина почувається так і сприймають її оточуючі...
Часом буває така "краля" іде, а як заговорить то від неї негативом,злостю затяне,що вся її краса ховається....І є приклади навпаки,жінка "в возрасте",яка доглянута, усміхнена,життєрадісна, -то відповідно і сприймається по іншому...
Але звісно зовнішність грає величезну роль, і тут навіть не у віці справа-часом і в 20 і 30-бувають такими "тьотками"(це вже сусідня тема :? ), що навіть 50-ти річний не поведеться...
А ще, нажаль помітила ,що в нас дуже мало таких 50-ти річних чоловіків, на яких хочеться глянути і сказати "Вау"(закордоном таких значно більше)...
Все якесь дідовство, навіть з крутої тачки вивалюється спочатку чиєсь пузо, потім вилазить "воно" - неухожене і неохайне, вже не говорячи за простий клас(часто вам доводиться бачити доглянутих чоловіків,наприклад в маршрутках?), навіть молоді хлопці, а виглядають як діди....
То на такому фоні "чоловічої краси"- жінки (далеко не всі) ще за собою дивляться :beauty: ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей