Цибуля 3 великі головки
Ковбаса варена (хороша)
Сир (твердий)
Перець червоний мелений
олія соняшникова
зелень петрушка (можна свіжу і заморожену)
2ложки цукру
14 вершкового масла
томатний соус 0,5 л
спагеті (бажанно твердих порід пшиниці)
Готуємо
Ставим воду на спагетті, як тільки закипить засипаєм туди спагетті варити приблизно 20-25 хв або поки не звариться

1. Чистим цебулю, мием і ріжем на маленькі кубіки або ще кажуть шинкуєм мілко. Все нарізане висипаєм в любу ємкість.
2. Ріжем ковбасу на кубики , так як на олівє теж висипаєм в ємкість.
3. сир натираєм на терці і теж висипаєм в якусь ємкість
4. Ставим на плиту велику сковороду наливаєм олії, не жалієм, коли нагріється на кінчик ножика набираем пересь і висипаєм туди перемішуєм.
5. Висипаєм цибулю перемішуючи піджаруєм до золотистого кольору
6 Висипаєм ковбасу доводим до бордового кольору
7 Виливаєм соус і як почне кипіти даем маленький вогонь
8 Через 3 хвилини висипаєм 2 ложки цукру перемішеєм ще 2 хвилини і соус готовий
За цей час спагетті має вже бути готове (принаймі в мене так виходиить :) ) Зливаєм воду кидаєм масло і прямо в кастрюмі перемішуєм спагеті з маслом.
Дальше 2 варіанти
1. Спагетті викладаєте на тарілку поливаєте соусом , посипаєте сиром, додаєте зелень
2. Прямо в кастрюлю з спагетті виливаєте готоий соус, натарілки , сир зелень
Реально смачна штучка
сіль не добавляється при варці спагетті но якщо хоче може добавляти
всім смачного :)